folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Güneydoğu Okul Kampanyalarına Giden Paralarla Neler Yapılırdı?

Güneydoğu Okul Kampanyalarına Giden Paralarla Neler Yapılırdı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    yakintakip bunu yazdı:
    -----------------------------

Sivaslıyım. Daha doğrusu sivasın bi köyünden. Bi okulumuz var tam harabe ıkı sene öğretmen olsa 3 sene öğretmensiz geçiyor. . Okulu geçtim köyün yolu 3 ay kardan 3 ay çamurdan yılın 6 ayı kapalıdır. Kar dolayısıyla kapalı olan 3 ayı geçtim ama çamur için tek yapılması gereken yolun asvaltlanması.

Terörü önlemek için eğtim şart diyip dururlar. İyide bizim köyde doğru dürüst ilk okul 5. sınıfı bitiren bile yok. Ama bırakın terörist olmayı. O piçleri köyün dağlarına bile yaklaştırmazlar. Ki yaklaştırmadık zaten. Bi ihbar geldi geçiş olacağına dair. Silahını alan dağa gitti. Kimsenin bizden öyle bi talebi olmadı ama o topraklar bizim hain basamaz.

Açlıksa yoksulluksa düşük hayat şartlarıysa ne ararsanız bizim orda da var.

Bizim orayı boşver. Karadeniz var bence güneydoğudan kat kat geride ama karadeniz insanın durumu ortada.

Hadi diyelımkı hakikaten açlıktan dağa çıkıyorlar düğünlerini izliyoruz bazen, gelin altının ağırlığından yürüyemiyor. Evet açlar ama altın zenginiler.

Yazıyla ilgili kısımada güzel bişey söyleyeyım hani bi reklam vardı. Kardelen ayşe diye değiştirmişler o reklamı

Kardelen ayşe kardelen ayşe ne yapıyorsun ne yapıyorsun.

Mayınları döşüyorum. mehmetciği vuruyorum Ülkenizi bölüyorum.

Edit: terörün eğtimsizlikle alakası yok. Ama kansızlıkla birebir alakası var  

Eksiksiz katılıyorum.Cok doğru

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

Şimdi o paralarla Köylüye destek veriliyordur..Eldende paraverildiğini duymustum..Oda gidip parayı Pkk lıya veriyor.. Sen Kontorle Bağış yapıyon  sonra askree gidiyon Okusun diye bağış yaptığın O kişi sana mermi sıkıyor. ..Doğuya okul yapılmasın İlk önce BAtı ve Marmara  ege karadeniz ( özellikle ) Bu bölgelere okul yapılsın.. En son kalırsa Doğuya yapılsın..A.k Eğitsen ne olcakki zikri ne ise fikride o dur..okucak üniversiteli olacak ama yinede ülkeyi bölmeye çalıscak Haksızmıyım..

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    sadece doguda deilki. istanbul gazi mahallesinde bi okulda okuyorum. en basitinden sınıflarda ve wclerde pkk ve dtp yanlısı yazılar var. okulun 70%ini de bu öğrenciler oluşturuo zaten :S konuyu acan arkadasa katılıyorum. gercekten haklı.

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    ee napsak hic mi okul acmasak tr de:)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek

cagatay09 bunu yazdı:

Konu o değil ki. Konu zaten tr (Türkiye) geneli de değil

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Dişi
    cagatay09 bunu yazdı:
    okul açtırsakta bizde örgütlensek içten içe bizde onlar gibi çocuklarımıza öz kültürümüzü, vatan, bayrak sevgisini 5-6 yaşlarında versek Atatürk'ü, Kurtuluş Savaşını, Çanakkale Savaşını bu toprakların üstünde bu bayrağın ne şartlarda dalgalandığını, ne kanlar döküldüğünü anlatsak bu gün bu konuyu tartışmazdık.

Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Asi bunu yazdı:
    cagatay09 bunu yazdı:
    okul açtırsakta bizde örgütlensek içten içe bizde onlar gibi çocuklarımıza öz kültürümüzü, vatan, bayrak sevgisini 5-6 yaşlarında versek Atatürk'ü, Kurtuluş Savaşını, Çanakkale Savaşını bu toprakların üstünde bu bayrağın ne şartlarda dalgalandığını, ne kanlar döküldüğünü anlatsak bu gün bu konuyu tartışmazdık.

Cok güzel süper bir yorum aynen katılıyorum

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siganfu
    siganfu's avatar
    Erkek
    birde kaçak elektriğin faturasi bize paylaştiriliyor ya ona uyuz oluyorum. ben niye ödüyorum? valla kanima dokunmasa devleti mahkemeye vercem bu yüzden. ben 1 ay kaçak kullanayim ay sonu çökerler bana. madem onlardan alamıyosun benim suçum ne. benim teyze kızı şırnakta öğretmen jandarmayla topluyomuş öğrencileri. aileleri yollamıyormuş okula. o büyüyünce terörist olacak diye:) sen okul yapsan ne olur hep.öğretmeni öldürürler. okulun camini tuğlasini çalarlar. şimdi biri çıkar derki gel sen burda yaşa. bırak kardeşim görüyoruz burdada. batida daha çok var. oraya gitmeye gerek yok.

Elin ekmeği ile yaşayan kurt kahrolsun, Boynunda tasma izi taşıyan kurt kahrolsun, Kar yağmış dağlarına, üşüyen kurt kahrolsun, Kahrolsun kurt postunu giyen yalancı kuzu,Dağıtanlar kahrolsun kurt sesli ordumuzu
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahmetguveli
    ahmetguveli's avatar
    Erkek

Arkadaşlar doğu da ve güneydoğu da aşırı bir nüfus artışı var. Eğer bu nüfus eğitilmezse giderler dağa,bayıra,otlağa...

Bunları eğiteceksin ki mantıklı düşünmeyi öğrenecek büyüklerinin yaptıklarını yapmayacak. Orayı Türkiye'den koparmak isteyenler amacına ulaşamayacak. Şimdi güneydoğu bizim diyoruz ama adam da öyle bir kin var ki devlete karşı bir de adamı şişiriyor bazıları adam gidip evleniyor 3 kadınla her birinden 10 tane çocuk yapıyor bunlara rastlıyoruz haberlerde. Haberlere yansımayan böyle çok var bunlar eğitilmeli. Eğitirsen yazmaz tahtaya duvara pkk yı öven şeyler.. 

Senden mehcur iken düştük Diyar_ı Liseye Not yine gösterdi hüsran hüsran üstüne Ahmet Güveli
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    ahmetguveli bunu yazdı:

Arkadaşlar doğu da ve güneydoğu da aşırı bir nüfus artışı var. Eğer bu nüfus eğitilmezse giderler dağa,bayıra,otlağa...

Bunları eğiteceksin ki mantıklı düşünmeyi öğrenecek büyüklerinin yaptıklarını yapmayacak. Orayı Türkiye'den koparmak isteyenler amacına ulaşamayacak. Şimdi güneydoğu bizim diyoruz ama adam da öyle bir kin var ki devlete karşı bir de adamı şişiriyor bazıları adam gidip evleniyor 3 kadınla her birinden 10 tane çocuk yapıyor bunlara rastlıyoruz haberlerde. Haberlere yansımayan böyle çok var bunlar eğitilmeli. Eğitirsen yazmaz tahtaya duvara pkk yı öven şeyler.. 

Arkadasım daha eğitim falan bunları durduramaz.Adamın kanı bozuksa onun kafasına şırıngayla eğitim aşılayamazsın.

Bu sokaklara dökülüyorlar ya coluk cocuk biji biji diye çığırırlarken patlatacan arada bombayı coluk cocuk karısı erkeği yaşlısı hepsi geberecek.Hic birine acımayacan.Cünkü sen o cocugu şimdi öldürmezsen o senin ilerde Mehmetciğini öldürecek.

Bu laflarım pkklılar ve sempatizanları için geçerli.

Toplam Hit: 8653 Toplam Mesaj: 78