Güneydoğu Okul Kampanyalarına Giden Paralarla Neler Yapılırdı?
-
coyotosays bunu yazdı:
-----------------------------AntiOksidan çok güsel bi açıklama yapmış.Tebrikler kardeşim dicek başka bi şey yok ;) aslında varda böle kansızlar için konuşmak çok canımı sıkıyo :@
Edit:Bu arada orda kürtler vardı bilmemne diip boşuna zırvalamayın a.q nerde vardınız ne zmn vardınız ne zmn topraklarınız için savaştınız.sadece size ekmek veren,size her türlü hizmeti verene kurşun sıkıp hesapta kendi topraklarınızı korudunuz.bu devletin elinden yediğiniz her lokma haram zıkkım olsun alayınıza
-----------------------------Çok ilginç Türklerin Ele geçirdikleri bir Bölgedeki insanlara Tarihinde yok sende yoksun dediği gibi bir Zırvalamayı daha Türkiye Kurulmadan Önceki hiç bir Tarih olayında Cereyan etmemiştir, Kürtler Med lerdir. Aç Tarih Kitaplarını oku, Tabi öfke ve kinine Dem vurabiliyorsan Araştır istersen, şu öfkeyide Kürtlere Kullanma hususunda Mükemmel bir gelişmişlik içerisinde olduğumuz ayrı bir ilginç Vakadır. Neden acaba Zamanında Düğmeye basıp Karıştırın memleketi diye Çalışanlar inanılmaz bir İleri Görüşlülükle Kürt ve Türkleri Seçmişler Ne kadar Doğru bir Tespit.
Kürtler Mezopotamyada Doğarlar ve Türkler le orada Doğmaktan Yüksünmediler Türkler den nefret etmediler, ama bu inkar yoklar hiç varolmadılar şeklinde ifadeler Son derece Gurur Kırıcıdır, Kürtler Kimsenin Ekmek verdiği Sayemizde Yaşıyorsunuz dedikleri Irgatları değillerdir. O Ekmeği Sen yada diğerleri vermiyor Kürt O bahsedilen Kızgın Güneşin Altında Çalışarak Ekmeğini Kazanıyor. Ve Senin Kin Dolu Bakışlarına Aldırmadan. Bu Kadar İrenç Bakışlar Altında Halada Büyük Çoğunluğu Vatanına Sadık Kalabiliyorsa Altın gibi Çocuklar oldukları Söylenebilir.
Ha ben O şekilde Bakarım, Canım çektimi Tekmelerimmi diyorsun o zaman diyeceğim şey sadece Kendini Onun yerine Koy ve Kabul ediyorsan bu Zulmü Adamı Zorla ayartmakda olduğunuda farkedersin, Bu Ülkenin insanlarına Yapılmaması gereken Kötülükleri Düşündüğünün farkına varabilirsin. Unutmayınki İç Savaş Bilinen Savaşlar içerisinde En Kötüsü olarak bilinen bir Savaş Şeklidir, Kesin Surette Tüm Halklarımızın Sağ Duyulu olması gerektiğini Son Olarak Vurguluyorum, Yazılarınızıda Yazarken Vicdanınızlada düşünerek Klavyenin Tuşlarına Basmanızı Önemle Rica ediyorum.
-
kürd'ün okul görmemişi pkk okuyanı komünist oluyor..yani her türlü bela .. ne diye cebimden güneydoğuya para göndereyim..çalışsınlar güneşin altında kızarana kadar tarla veya inşaatta .. başkası yakışmaz .. insan gibi bir kürtle karşılaşırsam hakettiğini veririm...ama bir kürd'ün kişisel gelişimi için maddi manevi hiçbir destek vermem..verende yanlış yapar..vatana millete faydalı bir kürt bile görmedim
bir bu dediğinden müslüman olmadığını anlıyorum..2 ırkçı oldugunu anlıyorum..3 ileri öğretim almamışsın....4 kitap okumuyorsun,arkadaş arası dedikodulardan genel kültür yapmışsın kendine....5 aileni bile tanımıyorsun (araştırsan %100 türk kökenli olmadığını anlarsın) .....neyseki senin gibi insanlar yok...olsa ülke çoktan elden gitmişti....
-
Çok ilginç Türklerin Ele geçirdikleri bir Bölgedeki insanlara Tarihinde yok sende yoksun dediği gibi bir Zırvalamayı daha Türkiye Kurulmadan Önceki hiç bir Tarih olayında Cereyan etmemiştir, Kürtler Med lerdir. Aç Tarih Kitaplarını oku, Tabi öfke ve kinine Dem vurabiliyorsan Araştır istersen, şu öfkeyide Kürtlere Kullanma hususunda Mükemmel bir gelişmişlik içerisinde olduğumuz ayrı bir ilginç Vakadır. Neden acaba Zamanında Düğmeye basıp Karıştırın memleketi diye Çalışanlar inanılmaz bir İleri Görüşlülükle Kürt ve Türkleri Seçmişler Ne kadar Doğru bir Tespit.
Kürtler Mezopotamyada Doğarlar ve Türkler le orada Doğmaktan Yüksünmediler Türkler den nefret etmediler, ama bu inkar yoklar hiç varolmadılar şeklinde ifadeler Son derece Gurur Kırıcıdır, Kürtler Kimsenin Ekmek verdiği Sayemizde Yaşıyorsunuz dedikleri Irgatları değillerdir. O Ekmeği Sen yada diğerleri vermiyor Kürt O bahsedilen Kızgın Güneşin Altında Çalışarak Ekmeğini Kazanıyor. Ve Senin Kin Dolu Bakışlarına Aldırmadan. Bu Kadar İrenç Bakışlar Altında Halada Büyük Çoğunluğu Vatanına Sadık Kalabiliyorsa Altın gibi Çocuklar oldukları Söylenebilir.
Ha ben O şekilde Bakarım, Canım çektimi Tekmelerimmi diyorsun o zaman diyeceğim şey sadece Kendini Onun yerine Koy ve Kabul ediyorsan bu Zulmü Adamı Zorla ayartmakda olduğunuda farkedersin, Bu Ülkenin insanlarına Yapılmaması gereken Kötülükleri Düşündüğünün farkına varabilirsin. Unutmayınki İç Savaş Bilinen Savaşlar içerisinde En Kötüsü olarak bilinen bir Savaş Şeklidir, Kesin Surette Tüm Halklarımızın Sağ Duyulu olması gerektiğini Son Olarak Vurguluyorum, Yazılarınızıda Yazarken Vicdanınızlada düşünerek Klavyenin Tuşlarına Basmanızı Önemle Rica ediyorum.
-----------------------------Arkadaşım ne diosun ya tutturmuşsun yok klavyenizin tuşlarına basarken bilmemne.orda yapılan her türlü yardımın her türlü yatırımın anasını bellicekler sonra elektrik kaçak vergi yok bilmemne yok sonra güneşin altında kazanıomuş.neyden bahsediosun sen.hepsinde aynı zırvalama yok gel sen yaşa kolaysa burda bilmemne.benim okuduğum okullar çokmu süperdi.benim büyüdüğüm mahalle 10 numara bi yerde diildi.Allah ilk önce size akıl fikir versin ne diim.ha bu arada o bahsettiğim kürtlere dahil ediosan kendini cvp ver yok etmiorum diosan ztn bişeyleri bana açıklamak zorunda diilsin ;)
-
shockman helal olsun.... abicim bir konuya bu kadar mı saçma yorumlar yapar insanlar...birde tahribat ın düzeyi yüksektir diye geçinip gidiyorlar.......
bunu bilip bunu söylerim " kürt türk kardeştir ...gerisi kalleştir.... "
-
Çok ilginç Türklerin Ele geçirdikleri bir Bölgedeki insanlara Tarihinde yok sende yoksun dediği gibi bir Zırvalamayı daha Türkiye Kurulmadan Önceki hiç bir Tarih olayında Cereyan etmemiştir, Kürtler Med lerdir. Aç Tarih Kitaplarını oku, Tabi öfke ve kinine Dem vurabiliyorsan Araştır istersen, şu öfkeyide Kürtlere Kullanma hususunda Mükemmel bir gelişmişlik içerisinde olduğumuz ayrı bir ilginç Vakadır. Neden acaba Zamanında Düğmeye basıp Karıştırın memleketi diye Çalışanlar inanılmaz bir İleri Görüşlülükle Kürt ve Türkleri Seçmişler Ne kadar Doğru bir Tespit.
-----------------------------Arkadaşım ne diosun ya tutturmuşsun yok klavyenizin tuşlarına basarken bilmemne.orda yapılan her türlü yardımın her türlü yatırımın anasını bellicekler sonra elektrik kaçak vergi yok bilmemne yok sonra güneşin altında kazanıomuş.neyden bahsediosun sen.hepsinde aynı zırvalama yok gel sen yaşa kolaysa burda bilmemne.benim okuduğum okullar çokmu süperdi.benim büyüdüğüm mahalle 10 numara bi yerde diildi.Allah ilk önce size akıl fikir versin ne diim.ha bu arada o bahsettiğim kürtlere dahil ediosan kendini cvp ver yok etmiorum diosan ztn bişeyleri bana açıklamak zorunda diilsin ;)
...............................................
allah akıl fikir versin...allah dogru yola kavuştursun...
-
coyotosays bunu yazdı:
-----------------------------Çok ilginç Türklerin Ele geçirdikleri bir Bölgedeki insanlara Tarihinde yok sende yoksun dediği gibi bir Zırvalamayı daha Türkiye Kurulmadan Önceki hiç bir Tarih olayında Cereyan etmemiştir, Kürtler Med lerdir. Aç Tarih Kitaplarını oku, Tabi öfke ve kinine Dem vurabiliyorsan Araştır istersen, şu öfkeyide Kürtlere Kullanma hususunda Mükemmel bir gelişmişlik içerisinde olduğumuz ayrı bir ilginç Vakadır. Neden acaba Zamanında Düğmeye basıp Karıştırın memleketi diye Çalışanlar inanılmaz bir İleri Görüşlülükle Kürt ve Türkleri Seçmişler Ne kadar Doğru bir Tespit.
-----------------------------Sevgili Kardeşim, seni anlıyorum Psikolojik durumun aynı ben. Gel gelelim Yurdumuz her açıdan kötü duruma Çok Sayın Beceriksiz Siyasetçilerimiz Sayesinde getirildi, Ülkemizde Varolan Adalet sistemide tartışılır bir durumda malesef, Zengin fakir Uçurumuda Korkunç seviyelerde Tamam bunlara Kızıyorsun anladık orasını ama Kardeşim Sen her bunlara Kızmanda neden Kürtlere Sataşıyorsunki işte ben orasını anlayamıyorum. Sanki olanlardan Kürtler Sorumlu gibi, Kaçak Elektrik var Doğrudur, ama Acaba O faturayı millete kesenlerin Kaçak kestikleri paraların Meblağı hakkında bilgin varmı, Haksız kazanca girecek şekilde Çok pahalıya Malettikleri Hayatın En Önemli gereklerinden biri olan Elektriğin Mevcut fiyatını sen Doğru buluyormusun.
Tamam var Ülkede Eğitim sisteminde de Sorunlar var ama Her Sorunda Kürde Yüklenmek Değildir Çözüm onu belirtmeni beklerdim senden. Neyse Umutvar olmak gerek kardeşim Başkada Çaremiz yok Düzelecektir gidişat Mecbur Düzelmeye.
Sorunada Yanıt veriyim Şunumu demeye getiriyorsun acaba Siz hayinleştirebildiklerimizdenmisiniz Yoksa Hayinleştiremediklerimizdenmisiniz Der gibi Soru Yöneltmişsin bana O dediğin Zatlar Pkk diye adı geçen Zatlardır. Vede İçerisinde Her Zıkkımı var Almanı bile var, Kürt demesen olmazmı yani onlara be kardeşim. Sorulacak sorumu bu yahu töbe töbe. :( Kaçak vergi Götürende Sanki hep Kürttür ha. Ne diyem sana yazık yahu.
-
Ya sen beni anlamıosun yada ben seni ama ben bu ülke bu haldeyse hep kürtlerin yüzündendir,cebimde param yoksa kürtlerin yüzündendir demiorum.aç kalmamın sebebide kürtler diil.nese daha fazla uzatmayalım u konuyu birbirimizi kırmadan.
Bu aada dediğin güsel günler için hiç şüphem olmasın çünkü Peygamber Efendimiz (s.a.s) in sölediği hiç bir söz yalan çıkmaz ve verdiği müjde gerçekleşecektir.MÜSLÜMAN lar çok güsel günler görecektir ;)
-
coyotosays bunu yazdı:
-----------------------------Ya sen beni anlamıosun yada ben seni ama ben bu ülke bu haldeyse hep kürtlerin yüzündendir,cebimde param yoksa kürtlerin yüzündendir demiorum.aç kalmamın sebebide kürtler diil.nese daha fazla uzatmayalım u konuyu birbirimizi kırmadan.
Bu aada dediğin güsel günler için hiç şüphem olmasın çünkü Peygamber Efendimiz (s.a.s) in sölediği hiç bir söz yalan çıkmaz ve verdiği müjde gerçekleşecektir.MÜSLÜMAN lar çok güsel günler görecektir ;)
Edit:Pkk yı başımıza musallet edenleride biliorum merak etme sadece sempatizanlığı yapıosan dedim ve eğer yapmıorsan alınmana hiç gerek yok ;)
----------------------------- -
coyotosays bunu yazdı:
-----------------------------
coyotosays bunu yazdı:
-----------------------------Ya sen beni anlamıosun yada ben seni ama ben bu ülke bu haldeyse hep kürtlerin yüzündendir,cebimde param yoksa kürtlerin yüzündendir demiorum.aç kalmamın sebebide kürtler diil.nese daha fazla uzatmayalım u konuyu birbirimizi kırmadan.
Edit:Pkk yı başımıza musallet edenleride biliorum merak etme sadece sempatizanlığı yapıosan dedim ve eğer yapmıorsan alınmana hiç gerek yok ;)
-----------------------------
Yok Canım Sen Rahat ol, seni anladım ama Vurgulamanı senden bekledim daha jeton yeni düştü sanırım, hem ne alaka, Sempatizan olsam burada bu kadar yazıyı neden yaziyim, Gecenin bu saatinde, Aydınlatabildiysem, İnsanlarımızın birbirilerini Sevmelerini Öğretebilecek bir Yol bir fikir ufacık bişey sunabildiysem tüm Yorgunluğuma değerde Artar bile. Amaç Kırmak değil Kırılacak olanı Korumak Kırdırtmamak olsun Her daim. Selametle. -
http://www.youtube.com/watch?v=WBxZSU-B47c
bu video u izleyin sonra tartışmaya devam edin....sizce ilk sehitin babası kürt deil mi?????
AYIPPPPP YAA......UTANIN !!!!