Güvenilir E-Ticaret Siteleri Listesi (Genel Konu)
-
Arkadaşlar benim daha önce dilim yandı bu konudan sizlerin yanmasın diye müridlerin alışveriş yaptığı gerek kargo, gerek kalite, gerekse ucuzluk ve destek yönünden en sağlam e-ticaret sitelerini tek başlık altında toplayalım istedim yarın öbür gün netten alış veriş yapmak siteyen müridler için bir fikir olmuş olur. kategoriler halindede sıralayabiliriz sizler ekledikçe ben konuya yazacağım siteleri. aşşağıda bir kaç tane örnek veriyorum. Reklam olayına dönüşmesin bilindik sağlam siteleri yazalım . Kategorileri sizde belirtebilirsiniz. yamuğu görülen siteler listeden kaldırırlacaktır.
Önemli not: Arkaşlar tavsiyelerinizi ciddi ve düşünerek yapalım çünkü buraya üye olmayanlar bile tahribat.com müridlerinin bile tercihi bu e-ticaret siteleriymiş diyiyp alış eriş yapacaktır.
Genel E-ticaret4 - www.hizlial.com
Kitap Satış5 - www.indirdik.com
6 - www.idefix.com
Elektronik& teknolojik Eşya Satış
2 - www.deveyuku.com
4 - www.mormani.com
5 - www.pcdepo.com
7 - www.gold.com.tr
Ayakkabı & Spor Giyim & Giyim üzerine
2 - www.barcin.com
3 - www.yesil.com.tr
Hediyelik Eşya Siteleri
Çiçek Satış Dağıtım
1 - www.Yiyecek içeçek Satış siteleri
1 - www.bonyfood.com
3 - www.lokum.com
Medikal Ürünler
-
Elektronik eşya
deveyuku.com
-
sanalmarketim.com > Teknoloji
barcin.com>Ayakkabı spor giyim
yesilkundura > Ayakkabı vs.
spormarketim.com>Ayakkabı spor giyim -
hediyesepetlerim.com Hediyelik Eşya
dandikfiyat.com Mesir macunu Elektronik Eşya :)
Mycity tarafından 25/Nis/13 00:49 tarihinde düzenlenmiştir -
bence buraya herkesin bildiği dışındaki eticaret sitelerini yazalım
-
genel konularda son atılan mesaj keşke en yukarıda gozukse
boyle olunca konu takip edilmiyo
iQsuz tarafından 25/Nis/13 00:31 tarihinde düzenlenmiştir -
streetw1se bunu yazdı
bence buraya herkesin bildiği dışındaki eticaret sitelerini yazalım
Güvenilir olsun müridler kazıklanmasın da farketmez yani site tanıtım konusus değil konu bir nevi bilinçlenme adına açtım konuyu siteler eklendikçe listeyi güncelleyeceğim
SeRDaR tarafından 25/Nis/13 00:32 tarihinde düzenlenmiştir -
www.hermeskitap.com ->kitap
-
Aradığını bulabiliyor musun,o da önemli.sahibinden.com ve gittigidiyor vb. sitelerde ekran kartı ve ram arıyorsun.Başlığa 'Ekran Kartı' yazmışlar,ürün açıklamasında 'Satılık Ekran Kartı' yazıyor.Bunun belleği ne,hızı ne,biti kaç,slotu ne ? Ya da ram arıyorsun,başlık aynı,ürün açıklamasında '1gb ram,sorunsuzdur.' yazıyor.Bu kadar saçma ilanlar.Daha doğrusu hepsi böyle.Geçen agp4x diye ekran kartı aldım,8x destekli çıktı.Benzer bir durumu ram aldığımda da yaşamıştım.Ürün hakkında açıklama olsa bile,doğru olup olmadığını bilmiyorsun.Kısacası hiçbir yerli siteden alışveriş yapmam.Bir de kargo ücreti derdi var.En ucuz kargo 6.9L bildiğim kadarıyla.Bundan sonra ebay.Ya da dx.Biraz geç geliyor ama,kafam rahat.
-
On numara konu olmuş. Harbiden tebrik ediyorum
-
çiçek sepeti 1 sene kadar önce kız arkadaşıma gönderdiğim çiçeği yanlış daireye vermişti. Hemde açık adresi tam olarak yazmama rağmen hemde yanlış kişilere teslim etmişti. Balon falan taktırmıştım onu da koymamışlardı. Hem bi ton incir berbat oldu bende çiçeksepetine sövdüğümle kalmıştım.