Güvenilir E-Ticaret Siteleri Listesi (Genel Konu)
-
SeRDaR bunu yazdı
güncellendi
kitabevi olacak hocam b'yi p yapmışsın.
-
Fatih bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
güncellendi
pardon düzelttim
-
SeRDaR bunu yazdıFatih bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
güncellendi
pardon düzelttim
pandora.com.tr'den de almıştım hatırladım şimdi. gg'yi de eklememişsin hocam.
-
daha çok öneri üzerine eklemeyi uygun gördüm ekleriz alış verişde sıkıntı yaşanmadığının söyleyen müridler vs varsa
-
SeRDaR bunu yazdı
daha çok öneri üzerine eklemeyi uygun gördüm ekleriz alış verişde sıkıntı yaşanmadığının söyleyen müridler vs varsa
hocam pandora büyük kitap sitelerinden biridir. aramalarda falan da çok karşına çıkar ordan da anlayabilirsin. siparişimde hiç sorun yaşamadım.
bir de sıkıntılı siteler başlığı açsan ya hocam.
Fatih tarafından 19/May/13 17:25 tarihinde düzenlenmiştir -
gerek yok ki hoca bir çok kategoride site var öncelikli olarark buradan yaparlarsa alışveriş sorun yaşamazlar, sıkıntılı siteleri açarsak yok marka kötüleme vsvs bir çok sıkıntı çıkabilir başımıza
-
SeRDaR bunu yazdı
gerek yok ki hoca bir çok kategoride site var öncelikli olarark buradan yaparlarsa alışveriş sorun yaşamazlar, sıkıntılı siteleri açarsak yok marka kötüleme vsvs bir çok sıkıntı çıkabilir başımıza
şöyle bir şey var hocam, mesela ben bir sitede bir ürün gördüm ve diğer sitelerdekinden çok daha ucuz ama henüz yeni ve fazla bilinmeyen bir site. bu durumda işe yarayabilir öyle bir başlık. ayrıca konu gizli de olabilir.
-
spormarketim.com değişmiş sanırım sportive.com.tr olmuş ama alışveriş yapamadım gitti.
kart bilgilerinden sonra tekrar adres bölümüne atıyor bu yakınlarda alışveriş yapan var mı orada ?
-
güncell
-