Güvenilir E-Ticaret Siteleri Listesi (Genel Konu)
-
beyler bana sorsanız hepsiburada.com çok iyi derim ama forumda araştırırsanız hepsiburada.com a söven çok kişi var. ben alışveriş yaparken sıkıntı yaşamamışım ama benden sonra alışveriş yapanlar sıkıntı yaşayabilir. hepsiburada.com sadece bir örnek mesela zart.com dan ben bi ürün aldım anında gönderdiler diye buraya yazdım o siteye referans oldum bir nevi. sonra bir arkadaş da bana güvenip zart.com dan bi ürün aldı ve istediği sonuca ulaşamadı ya kargosu geç geldi ya yanlış geldi vs. vs. birşey olursa gelip benim başıma ekşir haklı olarak. yani siteyi yazarken kefil olabileceğiniz siteleri yazın, sonra vay efendim ben duymadım vay efendim ben görmedim demeyin.
ben alışverişlerimi genelde hep büyük firmalardan yaparım piyasaya göre biraz daha yüksek fiyat ödüyorum ama kafam rahat oluyor.
bu arada bi güvenilir alış veriş sitesi tavsiyesinde de bulunayım
edit: yazmadan geçmişim mesela sahibinden.com nasıl güvenilir diyebilirsiniz veya sanalpazar.com nasıl güvenilir diyebilirsiniz ki site kendi satış yapmıyor sıradan vatandaşlar satış yapıyor. tamam siteler kendi çapında kullanıcıyı korumaya çalışıyor ama kesin güvenilir veya kaliteli hizmet garantisini veremezsiniz bu sitelerde yeri geliyor kaçak mallar yeri geliyor çin malı ürünler orjinal diye satılıyor bazen hırsızlık malları bile satılıyor. yani bence bu iki site "Güvenilir E-Ticaret Siteleri Listesi" başlığı altında olmamalı
şahsi görüşümdür kendimi bağlar bu sitelerden veya istediğiniz siteden alışveriş yapma özgürlüğüne sahipsiniz :P
-
mormani.com -> Elektronik
Laptop siparişimi burdan verdim 2 güne kargoladılar.
1 senedirde tık demedi çalışyor. Sağlam firma sanırım. Hoş arkadaşımada burdan sipariş verdim ondada 4 günemi ne geldi.
Bence güvenilir.
-
kurdo bunu yazdı
On numara konu olmuş. Harbiden tebrik ediyorum
-
pcdepo.com laptopları freedos şeklinde satıyolar ve 2 bilgisayarımıda ordan aldım son derece kaliteli hizmet veriliyor.
ümraniyede dükkanları var ordanda alabilirsiniz.
kesinlikle tavsiye ederim.
-
bitenekadar.com
5-6 parça toplu alım yaptım, 2 parça ürünü temin edemeyip parayı sonraki ekstrede iade etmişlerdi. Gelen ürünlerde çok kalitesiz çıktılar.
pcdepo.com
1 ürün aldım genel olarak memnun kaldım ama;
Ups kargoyla çalışıyorlar ve kargo ücreti adı altında (16Tl) ekstra ücret aldılar site üzerinden,
Bir de 24 saatte kargo olayı tamamen yalan, 3 gün sonra kargoya verdiler.
madrew tarafından 25/Nis/13 03:59 tarihinde düzenlenmiştir -
evgoelektronik.com
güvenlik ürünleri tv vs yakında laptop telefon satışlarıda başlıyıcak ve özel indirimler olucak :)
bu arada çiçeksepeti berbat mersine 5 kere çiçek gönderdim1 de vazoyu çatlattılar
2 çiçeğin yanındaki çukolatayı vermemişler beni insanlıktan çıkartıp agresif davranmaya zorlayınca götürdüler
3 çiçeklere zarar vermişler dalı çiçekleri kopmuş
4büyük bir çiçek göndermiştim taşıyan şişman çocuk sanırım yapraklarının yarsını yemiş
5 ilk gönderdiğim çiçekti sağ salim ulaşmış :)
-
pcdepo yu http://www.pcdepo.com/ öven arkadaşa bende yaşadığımı anlatim. o kendini bilmezler kendilerini türkiye cumhuriyeti yasalarının üstünde görüyorlar. onlara göre onlar muz cumhuriyetinde ticaret yapıyorlar. aldığım bilgisayarı aynı gün iade etmek başka bir bilgisayarla değiştirmek yada ücret iadesi istedim yapmadılar.
bilginiz olsun hepsiburada gibi büyük marketler kanuna nizama uyarlar bu tip yerlere itibar etmeyin. not bunların bir sitesi daha var sakın kanmayın.
birde yeri geldi acer servisim http://www.acerservisim.com/ bilsis bilgisayar zamanıda bunlara acer leptop yolladım tamir için anakart yanmış dediler 500 tl para istediler dedim tamir edin tamir olmaz falan filan. bu kadar para veremem yollayın geriye dedim. kendi sitelerinde yazıyor ücretsiz arıza tesbiti ister yaptırırsınız ister yaptırmazsınız diye. en az 2 ay her hafta aradım yollamadılar. sonunda aldım zor şer. ama gönderdiğim ve aldığım kargo tutanakları duruyor. siz yine yollayacaksanız buyurun yollayın.
-
www.hizlial.com var birde genel e ticaret.
-
Kesinlikle kitap almadan önce buraya bakın.
Genelde kitapları burdan alırım. Geçenlerde 50 TL'lik bir PHP kitabını 36 liraya aldım. Kargoda da hiç sıkıntı olmadı şu ana kadar.
-
ereyon,com Allah belasını versin :))
http://zoombia.com.tr Tavsiye ederim 0-12 yaş beşiktaş lisanslı tedarikçisi :)