Güvenlik Kamera Kurulumu Resimli Anlatım
-
mrb arkadaşlar, mutlaka burada bu işlemin nasıl yapıldığını merak edenler vardır.
kendim daha önce farklı bir platformda anlatımını yapmıştım ve bayağı ilgi odağı olmuştu. Kendime bir web site açarak oraya da bu konu hakkında yazı yazdım.
Merak edenler, öğrenmek isteyenler olursa elimden geldiği kadar bir rehber oluşturdum;
http://www.manidar.net/guvenlik-kamera-kurulumu-resimli-anlatim.html
farklı husularda merak ettiğiniz durumlar olursa elimden geldiğince cvplarım.
-
gayet guzel. eline saglik
-
harika olmuş , teşekkürler.
Konuya istinaden birşey sormak istiyorum..
Sitede oturuyorum, site girişinde kamera var.Bildiğim kadarıyla kumandadan AV tuşuna basınca kamera gelmesi gerekiyor , fakat AV tuşuna basınca hiçbişey gelmiyor.
Soru 1 - Kamera görüntüsüne nasıl ulaşabilirim ?Soru 2 - Kumandadan ulaşmayı bir kenara bırakalım.Kamera erişimine nasıl ulaşabilirim , yönetme vs... ?
-
tşk ederim hocam
-
tosun bunu yazdı
harika olmuş , teşekkürler.
Konuya istinaden birşey sormak istiyorum..
Sitede oturuyorum, site girişinde kamera var.Bildiğim kadarıyla kumandadan AV tuşuna basınca kamera gelmesi gerekiyor , fakat AV tuşuna basınca hiçbişey gelmiyor.
Soru 1 - Kamera görüntüsüne nasıl ulaşabilirim ?Soru 2 - Kumandadan ulaşmayı bir kenara bırakalım.Kamera erişimine nasıl ulaşabilirim , yönetme vs... ?
görüntüyü hangi kanala verdiler sordunuz mu hiç? Diğer komşularınız da böyle bir sorun mevcut mu?
Şayet sıkıntı sadece sizdeyse, bağlantı noktalarını tekrar gözden geçirmek gerekir. Şase, kablo kopukluğu v.s. durumlarda görüntü kaybı olur. -
Komşulara filan sormadım hocam , onlarda durum nedir bilmiyorum.
Peki kaçak yollardan erişmem mümkün mü ? -
kaçak yollar derken? =)
görüntüler internet üzerinden izleniyorsa, IP numarası ile giriş yapabilirsin, tabii kullanıcı adı ve şifreyi de bilmen gerekir. -
Görüntü durdurma vs işlemlerinin yapıldığı admin paneli desem yanlış olmaz herhalde :D
Bu panele erişmek için ne yapabilirim acaba -
bunun için iki yol var, ya internet bağlantısı varsa ip bilmen, kullanıcı adı ve şifre bilmen gerekiyor.
diğer yolsa dvr cihazın başına geçmen gerekiyor =) Her şekilde kullanıcı adı ve şifresini bilmen lazım ama
-
catlax bunu yazdı
bunun için iki yol var, ya internet bağlantısı varsa ip bilmen, kullanıcı adı ve şifre bilmen gerekiyor.
diğer yolsa dvr cihazın başına geçmen gerekiyor =) Her şekilde kullanıcı adı ve şifresini bilmen lazım ama
Tamam hocam teşekkür ederim , biraz istihbarat toplayayım o halde :)
Kız kaçırcaz kameraya yakalanmamamız lazım :D -
saolsın