Güvenlik Kamera Kurulumu Resimli Anlatım
-
catlax bunu yazdıERERESEL bunu yazdı
Hocam eline sağlık güzel ve açıklayıcı olmuş.
Benim güvenlik kameram var, sadece görüntü olsun diye 12 V DC bağlantısını yaptım, gece de IR ledler yanınca caydırıcı görevi yapıyor. Görüntüyü dijital decoder bağlı tüplü televizyona nasıl bağlayabilirim(Tüplü TVde tek scart var, kırmızı-sarı-beyaz girişi yok). Aşağıdan zil çaldığında farkettirmeden kapı önünü görebilmek amacım. Bu konuda bağlantı mümkünse bilgi verir misin?mrb amacınız zil çaldığı zaman örğenin 20 saniye olarak görüntüyü bir monitöre almak değil mi? Yada televizyona, bunun için devre kartı kullanmanız gerekiyor.
çevreniz de bu işleri yapanlar varsa, devre kartını temin edebilirsiniz.
Scarta güvenlik kamerasının görüntü sinyali bağlanabiliyor mu? Kamera her zaman 12 V DC bağlı çalışır halde olduğu için zil çaldığında biz mesela AV kanalına bakalım kameranın baktığı kapı önünü görebileyim istiyorum. Devrede bağlı bilgisayar yok, olmasın da. Durum bu Hocam.
-
böyle şeyler her zaman lazım olur, kenarda dursun.
-
eline sağlık hocam
-
Hocam bide internetten izlemek için sabit ip aldıktan sonra modeme nasıl port açıyoruz bunlarıda gösterirsen süper olucak
-
Kalaman bunu yazdı
Hocam bide internetten izlemek için sabit ip aldıktan sonra modeme nasıl port açıyoruz bunlarıda gösterirsen süper olucak
internet de yığınla port açma videoları var hoca, onlara göz atsan yeter. herkesin kullanmış olduğu modem farklı olduğu için tarif etmek olmaz
-
catlax bunu yazdıKalaman bunu yazdı
internet de yığınla port açma videoları var hoca, onlara göz atsan yeter. herkesin kullanmış olduğu modem farklı olduğu için tarif etmek olmaz
belli başlı olayları yokmu hocam onları diyorum standart şeyleri varsa onları söyle dedim. Bulurum netten aklıma gelmemişti.
-
Kalaman bunu yazdıcatlax bunu yazdıKalaman bunu yazdı
belli başlı olayları yokmu hocam onları diyorum standart şeyleri varsa onları söyle dedim. Bulurum netten aklıma gelmemişti.
belli başlı dediğimiz olay şu, dvr cihaz içerisinde network yapılandırması bulunur, network yapılandırılmasında geçen portları modem içerisinden açacaksın hepsi bu kadar. hepi topu 2 adet port vardır dvr cihaz içerisinde
-
anlatım çok iyi camsplitterın kolda olması ayrı bi hava katmış :)
-
Hocam bugün 8 saat güvenlik kamera montajı yaptım konuyuda görünce kafa iyice gitti. :)
Eline sağlık anlatım icin , bu arada sorunları olan arkadaslar banada basvurabilirler yardımcı olurum.
-
boyle bir konuda sormak istediğim birsey var.
Sirketimizde Güvenlik kamerası sistemi mevcut.
biz bu görüntüleri 192.168.1.*** gibi ip adresini internet satirina yazdigimiz zaman kullanıcı adı sifresi girdikten sonra izleyebiliyorduk.
lakin 2 gündür bir sorun var ip adresi ile görüntü izleyemiyoruz.
yani ip adresini yazdigimiz zaman klasik sayfa hatası uyarısı alıyoruz.
bunun sebebi ve cozumu nedir ?