Güvenlik Kamera Kurulumu Resimli Anlatım
-
Bnc konnektörü rca konnektöre nasıl çeviririz.
Direk çevirici sıkıntı çıkartırmı.
-
real_agabey bunu yazdı
bu aparatlar dan kullanabilirsin, sıkıntı çıkartmaz. Yine de kaliteli olanlarından tercih etmen daha sağlıklı olur.
-
eyvallah hoca bi çizik atalım lazım olcak
-
rica ederim arkadaşlar,
beğenirseniz birer yorum atarsanız sevinirim =) -
çizik
-
catlax bunu yazdıreal_agabey bunu yazdı
bu aparatlar dan kullanabilirsin, sıkıntı çıkartmaz. Yine de kaliteli olanlarından tercih etmen daha sağlıklı olur.
Eyvallah hocam teşekkür ederim.
Rca konnektörü direk monitöre bağlar izlerim sıkıntı olmaz dimi?
-
hayır olmaz hocam
-
Hocam eline sağlık güzel ve açıklayıcı olmuş.
Benim güvenlik kameram var, sadece görüntü olsun diye 12 V DC bağlantısını yaptım, gece de IR ledler yanınca caydırıcı görevi yapıyor. Görüntüyü dijital decoder bağlı tüplü televizyona nasıl bağlayabilirim(Tüplü TVde tek scart var, kırmızı-sarı-beyaz girişi yok). Aşağıdan zil çaldığında farkettirmeden kapı önünü görebilmek amacım. Bu konuda bağlantı mümkünse bilgi verir misin? -
Sağolasın hocam tamda binaya güvenlik kamerası alıcaktık takma işini kendimiz yapalım diyoduk güzel kaynak oldu :)
-
ERERESEL bunu yazdı
Hocam eline sağlık güzel ve açıklayıcı olmuş.
Benim güvenlik kameram var, sadece görüntü olsun diye 12 V DC bağlantısını yaptım, gece de IR ledler yanınca caydırıcı görevi yapıyor. Görüntüyü dijital decoder bağlı tüplü televizyona nasıl bağlayabilirim(Tüplü TVde tek scart var, kırmızı-sarı-beyaz girişi yok). Aşağıdan zil çaldığında farkettirmeden kapı önünü görebilmek amacım. Bu konuda bağlantı mümkünse bilgi verir misin?mrb amacınız zil çaldığı zaman örğenin 20 saniye olarak görüntüyü bir monitöre almak değil mi? Yada televizyona, bunun için devre kartı kullanmanız gerekiyor.
çevreniz de bu işleri yapanlar varsa, devre kartını temin edebilirsiniz.