folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Güzel Bir Yurt Anısı...(Belki De Pek Güzel Değildi:)

Güzel Bir Yurt Anısı...(Belki De Pek Güzel Değildi:)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mimar
    mimar's avatar
    Erkek
    dün yurtla ilgili bi konu açmıştı eleman. demin bende bizim yurttaki elemanlarla beraberdim,söz gene birbirimize yaptığımız eşşek şakalarından açıldı. haddi hesabı yok bu şakaların.insanın böyle arkadaşlarının olması güzel birşey... tabi bazılarına göre güzel olmayabilir.şimdi bu şakalardan birini anlatacam içimde kalmasın:)      olay ben, ahmet, ufuk ve islam arasında geçiyor. kafaya takmışız islama işkence yapacaz.islam küçük bişeydir ama öküz gibi kuvveti vardır. neyse üçümüz birleştik islamı ranzaya devirmeye çalışıyoruz.bir türlü beceremedik, küçük olduğu içinde aradan sıvışıyor. en sonunda ahmet yanlışlıkla ayağına bastı.ayağında yara varmış, kuzu gibi yattı ranzaya. ellerini arkadan bağladık iple.ayaklarını da benim bavulun kayışıyla ranzaya bağladık. sonra eğzına bi avuç kadar ekmek tepip ağzınıda havluyla bağladık.sonra buna kemerlerle vurmaya başladık, hayvan gibi vuruyoruz ama gıkını çıkartamıyo. sonra bu ahmet olacak hayvan çocuğun pantolonunu indirdi, donunu sıyırdı ve "O" nu eline aldı. öyle bir çekti ki 5 cm lik cük 20 cm falan uzadı. islam  mmmmmmmmmmmmmm diye bi çığlık attı. sonra baktık morarmaya falan başladı, dedik aha boğulacak, çözdük hemen bunu koştu tuvalete; kustu, öksürdü, aksırdı morardı yeşerdi. sonra ters ters baktı bize biz hemen odaya kaçtık.5 dk sonra gülerek içeri girdi. lan olm o kadar işkence yaptık, geberecektin nerdeyse hele daha gülüyonmu sen diye sorduk, verdiği cevap şu oldu: -moahaha bidaha yapın lan o işkenceyi ahmetin eline vermek güzel oluyo!!--------------------------

dedim ya böyle insanların arkadaşın olması iyimi kötümü hele anlayamadım.

uçmayı bilmiyorsan ibnelik yapmayacaksın...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiUyeOlamadim
    BiUyeOlamadim's avatar
    Erkek
    Kafanın biraz kırık olması her zaman güzeldir. Çok akıllı olmucan. :)

The tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth. Lo. Lee. Ta.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

şimdi sorun bu "eline vermek güzel" oluyo diyen arkadaşta mı?

yoksa adamın pantolonunu indirip zevkle çekiştiren arkadaşta mı karar veremedim valla =)

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tyler_Dayi
    Tyler_Dayi's avatar
    Erkek
    şakanın fazlası ii degildir benden demesi...

all this pain is an illusion...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CLK-J35
    CLK-J35's avatar
    Erkek

Zuhaha : D adama bak lan güzel cevap itelemiş

CeLeKatireJeotuzbeş
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    Of be o laf evlat acısı gibi koymuştur.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtmad
    tbtmad's avatar
    Erkek

o şakayı ban yapsaydınız pantolonu indiren arkadaşı ranzaya baglar üstüne işerdim:D:D:D:

şaka dersdim sonra:D 

Kod yazmakla adam olunmaz:D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mimar
    mimar's avatar
    Erkek
    tbtmad eğer yapabilirsen memnuniyetle karşılardık... ama sonuçlarına da katlanırdın tabi:D

uçmayı bilmiyorsan ibnelik yapmayacaksın...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickneyime
    nickneyime's avatar
    Erkek
    zuahahah harbi makara ya :D yerlere yattım gülmekten :D bu arada en basta yurt konusu açan eleman bn oluom heralde :D:D:D

bunch of idiots around me, yes everywhere.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Phonecx
    Phonecx's avatar
    Erkek
    İnsanların böyle taşşak arkadaşları olması çok güzel :)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    th3Abdo
    th3Abdo's avatar
    Erkek
    biz pilot kalemi kirar birbirmizin suratina uyurken dokerdik tinerle zar zor cikardi oda suratinda rengi kalirdi , onceden kararlastirilmis kurbana hayvani sekilde dalardik ( her sey mumkun olurdu o arada) tabi bunlar ozaman guzel seylerdi simdi dusununce aptalca geliyor...

...
Toplam Hit: 4531 Toplam Mesaj: 16