Hacker Lık Bu Olmasa Gerek..Üzülüyorum...
-
ahahha bu hexboxter mıdır nedir bunundu galiba kimliği açıga cıkmıştı. 13 yaşında velet. ayrıca OKS yi kazanamadım diye de ağlamış :P
-
abi rahat bok içinde yaşayan yaşam nedir bilmeyen bi züppe lamerin yaptığı kesin onu ^^
HACKED By HEXB00T3R
( TURKISH HACKER )
CHAMPION GALATASARAY
saçmalığa bakarmısın -
Çok yakın bir abimiz bu hastalığın pencesindeydi,nedir ne değildir iyi biliyorum.
Geçmiş olsun,umarım iyileşir.Betaferon vardı sanırım tedavisi mümkün.Hackerlık tabiki bu değil bu index,Türkiyedeki senelerce kullanılmış din ve milliyetcilik sömürüsünün 15 yaş insanı üzerine etkisidir.
Fuck israil yazarak sanıyorki dangalak bir şey yaptı.Halbuki ne bok yediğinin farkında bile değil. -
aklıma geldi bi hack grubuda epilepsi hastalarını hacklemişti :S bi resim epilepsi hastlarının hastalığını nüksettiriyomuş , bu grupta internetin her tarafına o resimden komuşlar baştada epilepsi dernekleirnin sitelerine :|
o.ç. hocam bunlar
-
hayır anlamadığım israile bilmem nereye küfür ediyosunda bu site türk sitesi. amacı neki bunun? sırf "bende varım" demek için düşülen durum, çok üzücü
-
abi hackerlıkla sentezi yok ama bazı terör örgütleri canlı bomba olarak down sendromlu hastaları kullanıor buda insanlık olmasa gerek
-
cvp vermeye karar vermiştim ki değmez free sistemi varmış çoluk çocuk işte:/
-
şerefsiz
bu arada geçmiş olsun kardeşim.
-
oncelikle gecmis olsun hocam , Amacsizlik bu olsa gerek uzucu cidden ulke insani gercekten amacsiz yasamaya basladi..
-
Yazık,ayıp,diyecek başka bir şey bulamıyorum.
Toplam Hit: 8887 Toplam Mesaj: 46