Hacklendim Ve Hackleyen Arkadaşı Arıyorum.. (Rica)
-
ONEMINUTE bunu yazdı
oneydi ya:D insanlık dışı bişeydi:D
kardeşini bana ayarlıcaktı o_0
uahahhqhah,Dkardeşi erkek değil miydi onun o.O
edit: gelmiş resim yehu.
izzmarit tarafından 11/Mar/13 17:44 tarihinde düzenlenmiştir -
izzmarit bunu yazdıONEMINUTE bunu yazdı
oneydi ya:D insanlık dışı bişeydi:D
kardeşini bana ayarlıcaktı o_0
uahahhqhah,Dkardeşi erkek değil miydi onun o.O
edit: gelmiş resim yehu.
3 kız kardeşler hatırladım kadarıyla kayseriliydi heralde almayada felan yaşıyodu sanırım o_0
ONEMINUTE tarafından 11/Mar/13 17:46 tarihinde düzenlenmiştir
aytendi kardeşinin adı galiba öyle hatırlıyorum o_0 -
arkadaşın sorunu serverla alakalı açık wordpress de hergangi bir açıga karşı sitenizi korumak için yapmanız gerekenler
wp-content klasörü içerisinde
.htaccess olarak aşşagıdaki kodu kaydetin ftp atın sunucu tabanlı açıklar yoksa wordpress de tema puling açıkları bile olsa giremez error basar.
<FilesMatch \.(pl|php|php3)$>
Order allow,deny
Deny from all
</FilesMatch> -
EcHoLL bunu yazdı
arkadaşın sorunu serverla alakalı açık wordpress de hergangi bir açıga karşı sitenizi korumak için yapmanız gerekenler
.htaccess olarak aşşagıdaki kodu kaydetin ftp atın sunucu tabanlı açıklar yoksa wordpress de tema puling açıkları bile olsa giremez error basar.
Order allow,deny
Deny from allİşte Uzman derken akla ilk gelen T.B.T. Şahsiyeti.
-
Saldırı yapanı tespit edebildiysen, ip adresini postlayabilirmisin :)
DE5TROY3R tarafından 11/Mar/13 18:07 tarihinde düzenlenmiştir -
EcHoLL bunu yazdı
Order allow,deny
Deny from allBana hosting sahibi sizin hatanız diyor, ve ilgilenmiyor bile bütün hostlarımı taşıyacağım bana hosting şirketide lazım önerisi olan varmıdır ?
Cyber yapmış heralde
cwmubarek diye biri cwdoktoray'ın mail adresi var mı ?
Bu arada alper'den haber bekliyorum..
@izmaritt arkadaşa'da çok teşekkür ediyorum ilgisinden dolayı..
Dreamtn tarafından 11/Mar/13 18:16 tarihinde düzenlenmiştir -
adamlar reseller'a shell atıyor. alanadi.com.tr'de gitti o yüzden. taşındım bende. server şifrleri facebooklarda geziyo
-
Dreamtn bunu yazdıEcHoLL bunu yazdı
Order allow,deny
Deny from allBana hosting sahibi sizin hatanız diyor, ve ilgilenmiyor bile bütün hostlarımı taşıyacağım bana hosting şirketide lazım önerisi olan varmıdır ?
Öneri olarak kabul etme ama... Ben 3 yıldır NBTHOST kullanıyorum. Önde gelen olarak, etrafımdakiler natro & weboz'dan al falan dediler... Hala NBTHost'tan devam ediyorum.
-
GoldenBoy bunu yazdıFatih bunu yazdı
rica etmiş açıkları kapat diye :)
bunun yapıtğı adlik değilm şimdi? hekleyen zevkine yapmış. madem açık var mail at...
Adilik falan değil, bi hackerdaki ego taytlı Türk kızında bile yoktur.
Gerçi hacker olduğunu falan da sanmıyorum ya :) İndex'i güzel olanın, *** *** olurmuş.
-
reseller'daki bütün sitelere index basmışsa muhtemelen resellera giriş yaptığınız bilgisayara virüs bulaşmış olabilir..
zaten bir şifreyi çalsa bütün sitelerin ftp'sine ulaşabilir adam..