Hacklendim Ve Hackleyen Arkadaşı Arıyorum.. (Rica)
-
Merhaba Arkadaşlar,
Hacked By FantasTC Adlı Arkadaşı Arıyorum ,
Resellerımda ki tüm sitelerime index atmış..
Bilen ve tanıyan Bir kişi var mıdır ?Örn. emremetin(.)com
Beni çok madur etti.. -
Seni Mağdur ettide ne oldu belirtmemişsin. Yok merak ettim.? Maddi zararmı oldu.?
-
müşterilerim vardı resellerımda.. bir sürü şikayet bizim yazılımcı yapıyordu işleri oda ayrıldı bende pek anlamıyorum indexi nasıl kaldırıcağımı..
Dreamtn tarafından 11/Mar/13 16:47 tarihinde düzenlenmiştir -
rica etmiş açıkları kapat diye :)
-
Fatih bunu yazdı
bunun yapıtğı adlik değilm şimdi? hekleyen zevkine yapmış. madem açık var mail at...
-
Açıkları kapat diye rica etmişte, ben bu siteyi nasıl düzelteceğim ?
Açıkları nasıl kapatıyım hosting firması aracılığıyla resellerime girmiş..
Dreamtn tarafından 11/Mar/13 16:51 tarihinde düzenlenmiştir -
GoldenBoy bunu yazdıFatih bunu yazdı
bunun yapıtğı adlik değilm şimdi? hekleyen zevkine yapmış. madem açık var mail at...
Evet maalesef öyle iş yapan müşterilerim yeni seo çalışması yaptıran müşterilerimede index atmış bu yapılan Hak'tır.
-
işden ayrılan kamildir :D o googleye bile hacked FantasTC yazınca bile bişey çıkmıyor
-
Dreamtn bunu yazdıGoldenBoy bunu yazdıFatih bunu yazdı
Evet maalesef öyle iş yapan müşterilerim yeni seo çalışması yaptıran müşterilerimede index atmış bu yapılan Hak'tır.
müşterilerine de yapmış madem bu durumu, maddi zararında var.. şikayetçi olmayıda unutma..
gir bak bakalım eski halleri duruyo mu sitelerin? sadece index i mi değiştirmiş yoksa her haltı silip sadece index mi atmış? -
Ver savcılığa gitsin şerefsizi, eninde sonunda yakalanır, artist artist mesajlar bırakmış birde,
-
hocam yanlız serverin aq lar resmen çoğu site hackli serverdaki herkezin indexi var
bensiz_aglama tarafından 11/Mar/13 16:54 tarihinde düzenlenmiştir