"Hacklendiysen Savcılığa Ver" Kafası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Ben nadiren hack yemiş biriyim, Yediğimde benim suçum değildi, Server kaynaklı idi.

Hacklayan Kişi ile irtibata geçip kendisini tebrik etmiştim.

O Kişide Newyork idi. :) T.B.T. Mürididir. 

ShockMan tarafından 12/Mar/13 16:49 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

hack işiyle uğraşanlar götü yiyorsa uğraşsın kardeşim yakalatmasın kendinin götü yemiyorsa hiç bulaşmayacak buralarda savcılığa verildim bilmem ne diyede ağlamayacak tabi ki adam hakkını arayacak vericek savcılığa ben olsa bende veririm yani götü yiyen adam zaten savcılıktan korkmaz yalakatmaz kendini

benim açığım var diye oldu gelip hacklensinler a.k gerek manevi gerek ticari zarara uğratsınlar bende bir şey yapmıyım açığım var adam haklemekte haklımı diyeyim komik olmayın yaa gidin siz kumda oynbayın bence

evinize hırsız girip tüm malvarlığının çalıncada kapımı iyiy kilitlemedim sağlam kapı pencere koyamadım yada alarmın yok diye polise haber vermeyelim benim suçum bunbları yapmadım diyeceksen yada diyenler vermesin tabi savcılığa ;)

bu yazı bana saçma geldi açıkçası

adam şifresini 123456 yaptıysa ssiteminin güncellemediyse hosting firmasının ne suçu var burada hosting firmasının suçu serverdeki başka site sebebiyle sen zarar gördüysen hosting firmasının suçu vardır başka yoktur  diğeri kullanıcının salaklığıdır.

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Yazi bir yandan dogru ama herkes buyuk sirket degil.Yani adamin ufak bir lokantasi var yada kisisel blog actirmis butcesi kisitli tabi o zaman adam bir milyar isteyene degil 200 tl isteyene yaptirir.

Lamerler her onune gelenin sitesine index atarsa bence mahkemeden ceza yemeyide hak eder.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

konu hacker üzerinden değerlendiriliyor. yanlış anlattım sanırım.

ben hacker suçsuzdur diye birşey yazmadım oraya. ya da isteyen istediği siteye saldırma hakkına sahiptir diye de bişe yazmadım.

bir mühendissin otomobil üretiyosun.. bu otomobil yolda giderken aksı kırılsa, kullanıcı kusuru yolda mı yoksa sende mi arar? adres mühendistir.

çünkü bir otomobilin olayı ve gideceği yol bellidir.

aynı şekilde bir web sitesinin de muhattabı bellidir. ona göre ihtimaller hesaplanır konuya dahil edilir.

ha sen gerektiği gibi işini yaparsın adam 50k lık botneti salar üzerine çaresiz kalırsın hak veririm.

ama yok sen herşeyi hazır al buglu warez scriptler ile günü kurtarmaya çalış sonra problem olduğunda müşterine adres olarak hacker yaptı o kötü! de. ben sadece buna karşıyım.

hackerin yaptığı olay senin benim samimi arkaşlarımızın çakmağını hacılamaya çalışmaktan farklı bi durum değil ki.. puştluk insanın içinde var.

sen çakmağına sahip çıkacaksın.

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

open source alt yapı kullanan kişilerin hizmet alanları bellidir, restaurantlar, oto galeri vs küçük kobi işletmeleri. eğer adam baştan oturup sistem yazarsa bu maliyeti x4 yapar. günümüzde özgün sistemlere sahip bir çok web sitesi var ve genellikle hepsi hacklenmiştir. diyeceğim o ki, eğer web sitesi yapıyorsan riskleri göz önüne alacaksın. girilmez diye bir şey yoktur. adam üstüne 5 yıl düşünür birisi gelir girer. bunun arge ya da çalışma stili ile yada ne bileyim senin dediklerinle ilgisi yok. haa wordpress ve joomle gibi sistemler yaygınj oldukları için daha fazla hacklanen site görüyoruz. Aslında wordpress hacklanmiyor, milletin içerisine eklediği tema vb warez uygulamalar vs nedenlerden dolayı hackleniyor. Eğer senin dediğin gibi bir sistem olursa web sitesi konusunda yontma taş çağına dönülür. millette o kadar para yok web sitesi yaptıracak. eminim ki sende 500 tl ye web sitesi işi bulsan sende o fiyata hazır sistem kurup geçeceksin. 

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    Serefsizin teki gelecek egosunu tatmin etmek için bana zarar verecek bn de ona aferin mi diyeceğim?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı
    Serefsizin teki gelecek egosunu tatmin etmek için bana zarar verecek bn de ona aferin mi diyeceğim?

Bilemeyecem bakıştan bakışa fark eder. Ama adamların son derece zor olanı başardıklarını görünce taktir edesim gelir benim. Sizi bilemem.

Ben beni Hacklayanı tebrik etmiştim. Hatta arkadaş olmuştuk....   Sende o vakit Sistemini kaliteli kurarsın. Kimse hacklayamaz.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Erkek

wordpress joomla gibi ücretsiz script kurup parayla satan adama açık bulupta index basmayan hacker toptur.

müstehak. sana katılıyorum 2 haftada bir böyle wordpress kurulup ballandırılmış mağdur adamlardan iş geliyor.

sırıtma la.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Benim yorumum o yorum atarlı arkadaş, serdara katılmamak elde değil götü yiyen yapsın hack kı, en etkili ve kesin çözümü söylüyorum yine, savcılığa suç duyurusunda bulunsun hack kı yiyen, bu ülkede yasalar ile korunarak hack olayı bitirilmiştir. Doğru ve yerinde olan bir karardır, sanal ortamda da olsa kurallara uyacaksın uymazsan cezanı çekersin,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

Evinize hırsız girdiğinde polise gitmeyin o zaman niye çelik kapı yaptırmadım diye ağlayın oturup.2 tane liseli bebe eğlensin diye yapılmıyo web sayfaları.

sokoban tarafından 12/Mar/13 21:26 tarihinde düzenlenmiştir

.
Toplam Hit: 6345 Toplam Mesaj: 47