Hakarate Son ---TURKLAND---
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------
I M FROM TURKIYE
-----------------------------I'm from turkey and in the gebze. :) and and and at the life gebze :)) and you are at the life istanbul ?
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------underzero bunu yazdı:
I M FROM TURKIYE
-----------------------------I'm from turkey and in the gebze. :) and and and at the life gebze :)) and you are at the life istanbul ?
I'm from turkey. I'm professionel coder :| -
Ben çok karşılaştım bununla şöyle diyaloglar geçiyor hepsi aynı espriyi yapıyor çok komik ak.
Where r u from ?
im from Turkey
Nice im from chicken haha.
Madırfakır.
-
Arkadaslar TDK Türkiye kullanmayı uygun bulmussa Turkiye yi kullanmalıyız. herkes Turkey kullanmakla hata yapıyor hele kucuk harfle "turkey" yazınca direk hindi anlamına geliyor. ingilizce bilmyorken nerden diye soranlara turkey yazınca dalga geçiyorlardı yahoo chatta essolulari.
-
O ne len turkland felan asla demem böyle bişey. Balta girmemiş ormanlardaki yamyam kabilileri gibi olduk a.k. Soranlar ne dilde olursa olsun turkiye diyorum.
-
turkeyle dalga geçmediklerinden ingiltere-türkiye maçından sonra hindiyi fırına verdik diyolar dimi bence de en makulu TÜRKİYE dir ingilizce gonuşurken özellikle vurguluyorum(yada konuşmaya çalışırken)
-
Turkland oldu Türkiye diyelim ne fark eder kardeşim böyle böyle kendi dilimizi empoze etmiş oluruz !?
-
ajan1111 bunu yazdı:
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------underzero bunu yazdı:
I M FROM TURKIYE
I'm from turkey. I'm professionel coder :|
I'm from turkey. I'm Sex Machine :| -
türkiye diyincede anlıyolar nere oldugunu . turkland olmamış bence.
-
zaten rezil liğin son noktasındayız...daha ne olcak ki....bence turbanland olsun...yakışır ......nasıl olsa şu aralar dünyda türban dedim mi akla türkiye geliyo....olmadı araplarla birleşelim baksana bizde de artık vatan satmak serbest...meclisete bile satılıyo...