Halepçe Saldırısı
-
ya sev ya terket
boşverin bu Kürt düşmanlığını kalp kırmayı.
pkk olayı yüzünden her kürtten nefret edilmez.
pkk olayının içyüzünü bilmiyoruz ayrıca hepsi kürt değil sünnetsizler var içlerinde mesela ermeni olan var asala nın eski ve yeni personelleri.
bize bir köy evinden ateş ediliyor ve bizde haliyle karşılık veriyoruz ama mermilerden biri gidip 2 yaşındaki çocuğa değiyor
evde 10 kişiler 2 si eve sığınan terörist ve evdeki çocuklar bunu bilmiyor ev halkının 8 i erkek kardeş. ölen 2 yaşındaki çocuğu göstererek diğer erkek kardeşlere askerin polisin onu öldürdüğünü onlarıda öleceğini anlatıyor .
neyse teröristler öldü. eve girdik ve 2 yaşındaki çocuğa müdahalede bulunuldu yaşaması için ama iş işten geçmiş ne yazıkki.
şimdi bu 8 erkek kardeşin 4 ü o köyden çıkmadıysa diğer 4 ü okuyup ünv lerde adam olduysa bunların düşüncesi nedir ?
4 ü intikam için dağa çıkar çünkü onlara göre kardeşlerini polis veya asker öldürmüştür .
diğer 4 ü ise vatana hizmet için askerliğini yapar hatta asteğmen yani yedek subay olarak.
bunu defalarca anlattım a.q ama kiminin beyni almıyor işte .
dağdakilerin hemen hemen % 70 i kandırılmış boş bir umuda yolculuk yapıyorlar.
diğer %30 u ise o.çocugu.
düşüncen hala değişmediyse hala bişeyler anlamıyorsan senin kafanda o dağa çıkan 4 kardeşin kafası gibidir.
yok eğer hııım diyip düşünüyorsan ne mutlu sana
çünkü senin bana hak vermen bende hiçbir şeyi çoğaltıp yüceltmez.
yukarda anlattıklarım hikayedir .bide sorguyla uğraşmayayım a.q
-
erkan07 bunu yazdı:
-----------------------------ya sev ya terket
boşverin bu Kürt düşmanlığını kalp kırmayı.
pkk olayı yüzünden her kürtten nefret edilmez.
pkk olayının içyüzünü bilmiyoruz ayrıca hepsi kürt değil sünnetsizler var içlerinde mesela ermeni olan var asala nın eski ve yeni personelleri.
bize bir köy evinden ateş ediliyor ve bizde haliyle karşılık veriyoruz ama mermilerden biri gidip 2 yaşındaki çocuğa değiyor
evde 10 kişiler 2 si eve sığınan terörist ve evdeki çocuklar bunu bilmiyor ev halkının 8 i erkek kardeş. ölen 2 yaşındaki çocuğu göstererek diğer erkek kardeşlere askerin polisin onu öldürdüğünü onlarıda öleceğini anlatıyor .
neyse teröristler öldü. eve girdik ve 2 yaşındaki çocuğa müdahalede bulunuldu yaşaması için ama iş işten geçmiş ne yazıkki.
şimdi bu 8 erkek kardeşin 4 ü o köyden çıkmadıysa diğer 4 ü okuyup ünv lerde adam olduysa bunların düşüncesi nedir ?
4 ü intikam için dağa çıkar çünkü onlara göre kardeşlerini polis veya asker öldürmüştür .
diğer 4 ü ise vatana hizmet için askerliğini yapar hatta asteğmen yani yedek subay olarak.
bunu defalarca anlattım a.q ama kiminin beyni almıyor işte .
dağdakilerin hemen hemen % 70 i kandırılmış boş bir umuda yolculuk yapıyorlar.
diğer %30 u ise o.çocugu.
düşüncen hala değişmediyse hala bişeyler anlamıyorsan senin kafanda o dağa çıkan 4 kardeşin kafası gibidir.
yok eğer hııım diyip düşünüyorsan ne mutlu sana
çünkü senin bana hak vermen bende hiçbir şeyi çoğaltıp yüceltmez.
yukarda anlattıklarım hikayedir .bide sorguyla uğraşmayayım a.q
-----------------------------Bak Dostum Hiç Sevmezsiniz Ama Rahmetli BAŞBUĞ TÜRKEŞ'in Sözü Var;
türkü sevmeyen kürt, kürt değildir
kürdü sevmeyen türk, türk değildir.
eğer ben kürt düşmanliği yapiyorsam anam avradim olsun,
benim tek rahatsizliğim kürt kökenli vatandaşlarimizin hala toz pembe hayaller peşinde koşmalari ve gerçekler gün yüzüne çiktiği halde bunu anlamamakta israr etmeleridir.
ama durum kötüye gidiyor, benim tek korkum kürt kökenli vatandaşlarimizin bu kan uykusundan geç uyanmalari yada uyanmamalari olacaktir, ve bundan en büyük zarari yine kürt kökenli vatandaşlarimiz bizzat kendileri göreceklerdir. ha en fazla nolur iç savaş çikar vs. ama bu ülkenin üniter yapisina yeğenim yildirayin pipisi kadar dahi zarar gelmez. sinek küçüktür ama mide bulandirir misali
allahtan tek isteğim kürt kökenli kardeşlerimizin akillarini başlarina alipi en azindan kendi beyinleri ile düşünmeleridir.
işallah en kisa sürede bunu gerçekleştirirler. -
anlattıklarının yarısına hak veriyorum yarısına vermiyorum.
Adamlar kandırıldı diye bizim fidan gibi Mehmetciğimize ateş etme hakkı var mı?
Yada o kandırıldı diye ben onu çatışmada vurmayacam mı?
Kandırıldıysa kandırılsın beni hiç tınlamaz ben benim kardeşime benim yurttaşıma benim askerime kurşun sıkan adamı ne olursa olsun keser gebertirim !
Benım ıcın kandırılması kandırılmaması önemli değil.Mal olmasın onlarda akıllı düsünüp karar versinler bişeylere.Beni nie kandırmıyorlar bende karslıyım benimde sülalemde kürtler var.Ben nie kürt hakkı falan filan boş işlerle ugrasmıyorum.
Kürtler ve Türklerin bu ülkede eşit olduklarını biliyorum da ondan.Verdiğin hikaye örneğinde o 8 kardes kücükse cok güzel dolduruşa gelerek pkklı yaparlar onları ama büyüklerse zaten çatışmada askerlerin kardeşlerini bilerek vurmadıklarını bilirler.
Cok iyi kürt arkadaslarımda var.Cok bokdan Türk adamlarda var.Mühim olan insanlık.
Ama şunu unutmayın ''Bozuk kavununun kokusu bütün tezgahı vurur''
-
Adamlar kandırıldı diye bizim fidan gibi Mehmetciğimize ateş etme hakkı var mı?
Yada o kandırıldı diye ben onu çatışmada vurmayacam mı? demişsin.........
bizim mehmetçik te ne demek ?siz biz yok bu 1. bu ülkede askerlik yapan herkes mehmetçiktir bu 2.
timde 3 urfalı 1 de d. bakırlı vardır canla başla mücadele eden.
bunları bir eşşeğe anlatsam anlar ne demek istediğimi gençsiniz böyle ayrı gayrı sizli bizli konuşarak vatana hizmet değil hıyanet etmiş olursunuz .
konu benim sinir sistemlerimi harap etmeye başladı bu yüzden benim için bu kadar yeterli.
ula bayzin bi konu açtın ortalığın a.qodun :)
-
erkan07 bunu yazdı:
-----------------------------Adamlar kandırıldı diye bizim fidan gibi Mehmetciğimize ateş etme hakkı var mı?
Yada o kandırıldı diye ben onu çatışmada vurmayacam mı? demişsin.........
bizim mehmetçik te ne demek ?siz biz yok bu 1. bu ülkede askerlik yapan herkes mehmetçiktir bu 2.
timde 3 urfalı 1 de d. bakırlı vardır canla başla mücadele eden.
bunları bir eşşeğe anlatsam anlar ne demek istediğimi gençsiniz böyle ayrı gayrı sizli bizli konuşarak vatana hizmet değil hıyanet etmiş olursunuz .
konu benim sinir sistemlerimi harap etmeye başladı bu yüzden benim için bu kadar yeterli.
ula bayzin bi konu açtın ortalığın a.qodun :)
-----------------------------Hoja diyarbakırlı da olr mardinlide olr ben kürtden asker olmaz mı dedim genelkurmay başkanı bile olr.En az senin kadar bu konu benide kıl etti.Daha fazla uzun etmicem.Bayağı konustuk eline,klavyene sağlık :)
-
"Türk Ordusu'na Türk Irkı'ndan olmayan kimse giremez." diye bir madde vardı zamanında . Bu kaldırıldı . Önemli olan adamın ırkı değil . Zamanında eşkiyalık , gaspçılık vs yapanların yanında , cepheye koşan , kan olarak Kürt , yürek olarak Türk olan binlerce Kurtuluş Savaşı şehidi-gazisi vardır .
Önemli olan vatanseverliktir , vatan sevgisidir . Önemli olan , vatan uğrunda ölmeye giderken gülmektir . Önemli olan , bu vatana , bu millete yamuk yapan düşman askerinin ağzına kurşunu doldurmaktır . Bunu hissederek yapan adam , Türk oğlu Türk'tür .
-
Zokoro bunu yazdı:
-----------------------------
bambam66 bunu yazdı:
AntiOksidan bunu yazdı:
-----------------------------keşke daha fazla olsaymış rakam : )
yaw birader budediğin biraz sadisçe diğilmi
biz buna aramızda faşizm diyoruz :C
-----------------------------ßence daha üst bi düşünce insanlık dışı...
-
özür dilerim herkesten,tarihi boyunca adam akıllı bir siyasi teşkilatlanmaya gidememiş bir millet hakkında yorum yaptım :| oradan kaçıp burada bölücülük yapanlar hakkında yorum yaptım :| insanlık tarihine hiçbirşey katamamış birileri hakkında yorum yaptım heheha hohoa :| insan değilim hatta hayvanım ben sağolun :|
-
ben tam olayı hatırlamıyorum ama babamın anlattığına göre iran-ırak savaşında ıraktaki kürtler ıraklılıarı arkadan vuruyorlarmış bu yüzden saddamda ıraktaki kürtleri sizi fazla gaza getiirdiler birazda biz gazlayalım demiş adamların suçu hayinlik ondan dolayı vurulmuş yoksa ıraktaki kürtler masum olduklarından vurulmadı
-
ombra bunu yazdı:
ben tam olayı hatırlamıyorum ama babamın anlattığına göre iran-ırak savaşında ıraktaki kürtler ıraklılıarı arkadan vuruyorlarmış bu yüzden saddamda ıraktaki kürtleri sizi fazla gaza getiirdiler birazda biz gazlayalım demiş adamların suçu hayinlik ondan dolayı vurulmuş yoksa ıraktaki kürtler masum olduklarından vurulmadı
-----------------------------Bu savaşdan sonrada bize kaçtılar Özal onları Türkiyeye aldı pkk güclendi :)
Sölenecek laf yok