folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Halepçe Saldırısı

Halepçe Saldırısı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KevinS
    KevinS's avatar
    Erkek

ombra bunu yazdı:
    -----------------------------
    ben tam olayı hatırlamıyorum ama babamın anlattığına göre iran-ırak savaşında ıraktaki kürtler ıraklılıarı arkadan vuruyorlarmış bu yüzden  saddamda ıraktaki kürtleri sizi fazla gaza getiirdiler birazda biz gazlayalım demiş adamların suçu hayinlik ondan dolayı vurulmuş yoksa ıraktaki kürtler masum olduklarından vurulmadı
    kusura bakma ama, baban seni kandırmış

İyimser Bir Gül Açsın Yanaklarında . .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chinggis
    Chinggis's avatar
    Erkek

Uzun yıllardan beri Kürtlerin Kürdistan hayâli var . Bu yüzden buldukları ilk fırsatta eyleme geçtiler . Irak , İran , Suriye vs. gibi her Ortadoğu ülkesi Kürtleri imha etmeye çalıştı .

Bunu yapmayan tek ülke Türkiye olduğu halde , en çok bizim burnumuz bokta durdu . 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek
    bayzin bunu yazdı:

ombra bunu yazdı:
    ben tam olayı hatırlamıyorum ama babamın anlattığına göre iran-ırak savaşında ıraktaki kürtler ıraklılıarı arkadan vuruyorlarmış bu yüzden  saddamda ıraktaki kürtleri sizi fazla gaza getiirdiler birazda biz gazlayalım demiş adamların suçu hayinlik ondan dolayı vurulmuş yoksa ıraktaki kürtler masum olduklarından vurulmadı

Bu savaşdan sonrada bize kaçtılar Özal onları Türkiyeye aldı pkk güclendi :)

Sölenecek laf yok 

madam öyle neden bu konuyu açtın .....

işte bilemm şu kadr kürd katledilkdi şu oldu nbu oldu japon imparatoro ziyaret etti felan filan. acı bir olay gibi anlatıorsun. amdem öle bilmem kaç bin kürd geberdi de. .....

al

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Omnuarliti
    Omnuarliti's avatar
    Erkek

Peki arkadaşlar  bundan 1-2 hafta önce aponun doğum günü vesilesiyle 8000 (evet sekizbin) kürt ayaklanıp yürüdüler.Jandarmaya molotof kokteyli attılar, sözde bayrak açtılar.Basında biraz yer buldu sonra unutuldu..

Peki soruyorum size bu ibneler savaş sırasında ayaklansalar ve siz ülkenin başında olsanız ne yapardınız.

Tabiki Saddam körfez savaşında kürt vatandaşlarına ne ne yaptıysa

Amerika yüz yıl önce meksika savaşında ispanyol vatandaşlarına ne yaptıysa

Miloş sırp olmayan yugoslav vatandaşlara ne yaptıysa 

Çin şuan Sincan'da ne yapıyorsa

Rusya senelerdir çeçenlere v.b. ırklara ne yapıyorsa onu yapacaksınız

ya yapacaksınız yada Osmanlı gibi parçalanacaksınız yada siz yapmasanız bile birileri yaptın ulan diyip size saldıracak(bknz. after 11 September) 

Bu müridin imzası 26/05/2008 12:45:22 PM tarihinde decameron tarafından Türkiye ABye girene kadar banlandı.Banlanis Sebebi: imzan rahatsiz etti uzun olmasi sebebiyle sildim, daha kisa birseyler bulman 20 kitalik sirr yazmaman dilegiyle
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    Özal aldı zamanında onlarda bizim anamız babamız diyerek..Aslında bırakacaktın Saddam ne yapıyosa yapsın...

Her Hakkım Saklıdır
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek

kürt türk ayırımını en basta hiç sevmedim sevmemde ben kürt asıllıyım ama bu bayrak bu toprak benim vatanım benim bayrağim benim milletim her zaman savundumda

güneydoğudan 2 üstün başarı 2de takdirnameyle geldim bunu nedne yazdın derseniz sen kürtsün ha pkklısın benzetmesi yapılmasın diye yazdım

Arkadaşlar bi kurani- kerimi açıp iki sayfa okuyun neresinde kürt türk yazar görün anlayın burda cok bilmişlik taslayan arkadaşlarım iki dakka kuranı açıp ya gercekden aslımızda kürt türk ayırımı varmı dinimizde böyle bir lugata yer varmı diye araştırmayı akıl edemedilermi

yakın tarihimize baktığınızda (tabi doğru tarih bugün okul kitaplarında anlatılan tarih değil) gecmişimiz zaferlerle dolu ve öğsümüzü kabartcak yüzlerce olaylarla dolu bileğimizi bükemediler tabi zayıflatmanın yolu ise böl parçala sistemine girdiler tükün müslüman nin duşmanları neyse kısa gecicem

bügün kürt düşmanlığı yapan sevgili kardeşlerim sizi alıp doğuya götürsek orda doğup büyüseydiniz ve eğitimsiz beş kuruşsuz cahil bir insna olarak yetişseydiniz acaba sizde cok rahat bi şekilde kandırılmazmıydınız soruyorum

bügün ben doğuda cok sordum içlerinde he rmilletten insan var rusuda var konyalısıda vardı zazasıda vardı pkk kürde mal etmek cok yanlıs ve bu bizi ayırıma iter ve içine düştüğümüz kaosu daha çıkılmaz bir hale getirir

çoğunuz okumus bilgili kültürlü insanlarsınız biraz mantık yürütün eğitim herseyin bası eğitim hem normal eğitim hemde din eğitimi bunların olmadığı bütün ülkelere bakın hepsi kullanılıyorlar ve sömürülüyorlar

evet bu gerceği kabule tmek zorundayız doğu güneydoğu hepimizin bir ayıbı hepimiz ordan ders cıkarmalıyız orda inlar eğitimsiz beş kurussuz bırakıldı ve diş mihraklarda senaryolarını her zaman zayıf yerde uygularla ki türki için olan senaryolarıda doğuda başlattılar bunun basında pkk gelio 

bügün dünyada her ülkeye bakin mutlaka baslarina bir örgüt musallat olmuştur neden acaba

bana göre nedeni: bügün amerikada ingiltere israilde cok büyük silah babalari ama aklinizin alamayacaği silah babalari var bunlar mal üretiyo silah üretiyo mermi üretiyo kime satcak? bunlarin bu silahlarin satilmasi için bi pazar lazim ve bu pazari kendileri yaratiyorlar pkk vs vs örgütlerle tabi bu örgütlere hem silah verirler hemde musallat ettikleri devletlere silah satarlar ve istedikleri senaryolarida onlarin araciliğiyla o ülke üzerinde sergilerle yani bir taşda 100 kuş vururlar misali

pkk kürt konusuna gelince okadar cahilce yorumlar yapmisinizki komik ya ülkenin yarisi kürt ülkenin yarisi türk bunlar etle tirnak gibi bu düşmanlikla hiç bir yere varamayiz

bügün doğuda insanlar cahil neden sev terket diceğine gel eğitim al demiyoruz neden eğitim götürmüyoruz neden o insanlarin gerceği görmesine sebep olmuyoruz emin olunki o pkk para veya rant için giden ler değilde ama diğer kişiler hep kandirilmiş bu sende olabilirdin bende olabailirdik çünkü cahil birakildilar

siz bari okumus insanlar bu ayirama destek vermeyin siz bari bilinçli olun siz bari diş mihraklarin oyunna dur diyin

25 yildir bu zihniyetle gittik bir arpa boyu yok kat edemedik hep geleceğimiz gitti hepimizin geleceği silaha döküldü zararin neresinden dönerseniz kardir

bana göre pkk hepimizin ayibi eğer türkiyedne bir insan pkk ya katiliyosa durup düşünmek lazim bu insan nedne eğitimsiz birakildi neden vatan için hayirli bir evlat olmadida pkk nin silahli adami oldu

işte bu hesaplari yaparsak pkk en büyük darbeyi yemiş olur ve parçalanma sürecine girer

dahada yazilcak cok sey varda kisaca özet arkadaşlar fikrim bu

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    imran268 bunu yazdı:
    bayzin bunu yazdı:

ombra bunu yazdı:
    ben tam olayı hatırlamıyorum ama babamın anlattığına göre iran-ırak savaşında ıraktaki kürtler ıraklılıarı arkadan vuruyorlarmış bu yüzden saddamda ıraktaki kürtleri sizi fazla gaza getiirdiler birazda biz gazlayalım demiş adamların suçu hayinlik ondan dolayı vurulmuş yoksa ıraktaki kürtler masum olduklarından vurulmadı

Sölenecek laf yok

işte bilemm şu kadr kürd katledilkdi şu oldu nbu oldu japon imparatoro ziyaret etti felan filan. acı bir olay gibi anlatıorsun. amdem öle bilmem kaç bin kürd geberdi de. .....

al

Biz yapılan haksızlığıda en az kendimize yapılmış kadar sevmeyen bir milletiz.Bu konuyu acmamın sebebi de kürtlerinde zülme uğradığıdır.Kürtleri sevmeyen biri olsam bu konuyu acmazdım + ben de karslıyım sülalemde de kürt var.

Yukardaki arkadaşlıkda cok bilmişlik taslamayın falan demiş.Benim dini bilgimde en az senin kadar var.Bunuda yaz bir kenara.Ben İmam hatip lisesinde okuyorum ve Her günde namaz kılar Kur'an okuruz.

en önemlisi: islam dininde irkcilik yoktur ümmetcilik vardir. ama bu demediğinizi birakmadiğiniz küfür etme noktasina geldiğiniz arkadasinda en az pkklilar kadar haklari vardir.istediği gibi milliyetcilik v.b yapar.

buna kimse karişamaz.gerek realde gerek netde pkk artik kendini saklamaz oldu.binlerce pkkli sokağa dökülüp yasadisi eylem yapiyorsa burda bazi arkadaslarimizin da görüşlerine saygi göstermemiz gerek !

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek
    bayzin bunu yazdı:
    imran268 bunu yazdı:
    bayzin bunu yazdı:

ombra bunu yazdı:

Sölenecek laf yok 

al

Biz yapılan haksızlığıda en az kendimize yapılmış kadar sevmeyen bir milletiz.Bu konuyu acmamın sebebi de kürtlerinde zülme uğradığıdır.Kürtleri sevmeyen biri olsam bu konuyu acmazdım + ben de karslıyım sülalemde de kürt var.

Yukardaki arkadaşlıkda cok bilmişlik taslamayın falan demiş.Benim dini bilgimde en az senin kadar var.Bunuda yaz bir kenara.Ben İmam hatip lisesinde okuyorum ve Her günde namaz kılar Kur'an okuruz.

EN ÖNEMLİSİ: İSLAM DİNİNDE IRKCILIK YOKTUR ÜMMETCİLİK VARDIR. AMA BU DEMEDİĞİNİZİ BIRAKMADIĞINIZ KÜFÜR ETME NOKTASINA GELDİĞİNİZ ARKADASINDA EN AZ PKKLILAR KADAR HAKLARI VARDIR.İSTEDİĞİ GİBİ MİLLİYETCİLİK V.B YAPAR.

BUNA KİMSE KARIŞAMAZ.GEREK REALDE GEREK NETDE PKK ARTIK KENDİNİ SAKLAMAZ OLDU.BİNLERCE PKKLI SOKAĞA DÖKÜLÜP YASADISI EYLEM YAPIYORSA BURDA BAZI ARKADASLARIMIZIN DA GÖRÜŞLERİNE SAYGI GÖSTERMEMİZ GEREK !

kesinlikle ben ben seni vs kişiyi kast etmedim ama bazı yaznlar biaz tarzanca yazmamışmı seni kast etmedim yanlış anlaşıldıysam özür dilerim

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    Qin bunu yazdı:
    bayzin bunu yazdı:
    imran268 bunu yazdı:
    bayzin bunu yazdı:

ombra bunu yazdı:

Sölenecek laf yok 

al

EN ÖNEMLİSİ: İSLAM DİNİNDE IRKCILIK YOKTUR ÜMMETCİLİK VARDIR. AMA BU DEMEDİĞİNİZİ BIRAKMADIĞINIZ KÜFÜR ETME NOKTASINA GELDİĞİNİZ ARKADASINDA EN AZ PKKLILAR KADAR HAKLARI VARDIR.İSTEDİĞİ GİBİ MİLLİYETCİLİK V.B YAPAR.

BUNA KİMSE KARIŞAMAZ.GEREK REALDE GEREK NETDE PKK ARTIK KENDİNİ SAKLAMAZ OLDU.BİNLERCE PKKLI SOKAĞA DÖKÜLÜP YASADISI EYLEM YAPIYORSA BURDA BAZI ARKADASLARIMIZIN DA GÖRÜŞLERİNE SAYGI GÖSTERMEMİZ GEREK !

kesinlikle ben ben seni vs kişiyi kast etmedim ama bazı yaznlar biaz tarzanca yazmamışmı seni kast etmedim yanlış anlaşıldıysam özür dilerim

YOO sorun yok eyw

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    kuranı nerden karıştırdın anlayamadım.herkes kurana inanıyor mu?kuran okuyup saz çalanlarda pkklı bu arada : )
    diğer konubu ülkenin yarısı kürt değildir,bir taraflarınızdan element uydurmayınız.bu ülkenin yarısı kürt demek tarihten itibaren  kürtlerin mimair olsun edebi olsun bilimsel olsun bir sürü alanda eserlerinin olması demektir.5ooo yıllık diye övünüln kürt tarihinde bir tane devlet bile yoktur,perslerin kurduğu med imparatorluğunu kendilerine mal etmeye çalışmalarını saymazsak :)
    neden kürtler acaba?neden başka bir etnik grup değil?bu ülkede aleviler kadar zulüm gören oldu mu?hor görülen ldu mu?neden bir allahın kulu da onlardan çıkıp ayrı millet ayrı vatan istemedi?ya da ırağa bakalım,neden kürtler gibi dğeil diğerleri?şii olanlar pek ala irana bağlanmak isteyebilirler?ya da türkmenler neden bağımsızlık istemedi öz be öz toprakları olduğu hallde,ha sen çıkar dersen ki türkmen kenti değildir musul kerkük o zaman da tekrar sana bilimum organlarıyla güler insanlar,şehirde geçişten kalan kürt mezar taşı bulman zor değil neredeyse imkansızdır,neyse devam edelim
    herşey eğitim demek?abdullah öcalan ankara üniversitesi mezunu,pkknın içindeki bir çok kişi üniversite eğitimi görmüş adamlar ya da lise,yönetim kadrosu eğitiimli kişiler,iş eğitimde değil genlerde bitiyor.dış güçlrin parmağı yok demiyoruz,kimse böyle demiyor.ama neden kürtler biz azınlık değil bu ülenin vatandaşıyız demiyorlar?ab yetkilileri,amerikalılar şunlar bunlar azılık dediklerinde.neden kürt cemiyetler kaşrı çıkmıyor bunlara? cevap soruda gizli sanırım :)
Toplam Hit: 5131 Toplam Mesaj: 53