Halkın Yüzde 82"Si Cumhurbaşkanı Gül"E Güveniyor
-
YaSevYaTerket_CoM bunu yazdı:
-----------------------------% 82'nin dışında kalan % 18'lik gruba dahil olduğum için ALLAH'a şükürler olsun.
O boktan % 82 lik gruba dahil değilim
-----------------------------aynen bnde dahil deilim ve cok mutluyum :D
o diilde bana nie hiç sormuolar böle soruları xD
-
ben %18 in içindeyim.
edit: Hatta %18 komple benim.
-
YaSevYaTerket_CoM bunu yazdı:
-----------------------------% 82'nin dışında kalan % 18'lik gruba dahil olduğum için ALLAH'a şükürler olsun.
-----------------------------%18 in dışında kalan % 82 lik guruba dahil olduğum için ALLAH'a şükürler olsun.
O boktan % 18 lik gruba dahil değilim
-
%82 lik gruba dahil olanlar daha yeni affedilen erbakanı da unutmasın affedilme gerekçesi hastalık(!) ergenekon kapsamında içeri alınan Kuddusi Okkır da kanserdi bunu da unutmayın!!!!
-
SiyanojeN bunu yazdı:
-----------------------------YaSevYaTerket_CoM bunu yazdı:
-----------------------------%18 in dışında kalan % 82 lik guruba dahil olduğum için ALLAH'a şükürler olsun.
O boktan % 18 lik gruba dahil değilim
-----------------------------Hadi ordan,
- Öksüzlerin, tüyü bitmemişyetimlerin hakkı olan " kayıp trilyonu " hayasızca zimmetine geçiren erbakan denen dallamayı affeden ABD-ullah Gül Yalakası...
-
gardiyan :| ne %82 'si hoca bıraksınlar yav.diger seçimde görecez %sekseniki yi siksenikiyi.
-
hangi halk? bana sormadılar.
-
ilk defa az bi yüzdeyle mutlu oluyorum %18 gerçek anlamda mutluyum diğerlerine acil şifalar dilerim
seLametLe (F).... xD
-
Arkadaşlar istediğiniz kadar reddedin beğenmediğiniz %82'den çıkmasınız. :D Özünüzü Unutmayın Bir Düşünün 82 Salak 18 AKıllı Sizcede birşey yokmu bu işte ?
-
Desiqner bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar istediğiniz kadar reddedin beğenmediğiniz %82'den çıkmasınız. :D Özünüzü Unutmayın Bir Düşünün 82 Salak 18 AKıllı Sizcede birşey yokmu bu işte ?
-----------------------------haklısın çoğunluk yanılıyo olamaz meee meheeee