folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Halkın Yüzde 82"Si Cumhurbaşkanı Gül"E Güveniyor

Halkın Yüzde 82"Si Cumhurbaşkanı Gül"E Güveniyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    ComputerWolf bunu yazdı:
    -----------------------------

O zaman bizim adanadaki hastanalerde sorun var :) Devletin eli her yere ulasmiyor mu acaba ?

Nejdet sezerin harcalamalari ortada haci , verilecek hesabi olsaydi , giderken emin ol verirdi.Adam kendisine gelen demirbas sayilacak hediyeleri bile koske birakti.Ekstra butun masraflarini kendi maasina fatura ettirdi.Gel ben sana sezerin elestirecek yanini elestireyim , ama siz hala ortada bir yanlis varken inatla onu savunuyorsunuz.MEsela bu kuzey irak operasyonu ile ilgili tayyip erdegon bir aciklama yapmisti "girmek icin kimseden emir almayiz" diye , "helal olsun dedim" destekledim o zaman , 2gun sonra amerika ile telefon gorusmeleri basladi , burokratlar gidip geldi , yine helal olsun lafimi geri alip elestirimi yaptim...Yani durdugun cizgi meselesi hoca , ben chp , dsp , anap , mhp vb cizgide durmuyorum.Benim cizgilerim net  , bu ulkeden , bumilletin geleceginden yanamasin degilmisin.Cizgi net hoca , ben bu ulkenin bu ulusun geleceginden yana cephe alanlarin cizgisindeyim.bu kadar basit benim siyasetim.

varsa hastahane ile ilgili şikayetin şikayetini dilekçe ile bildir,bişey çıkmaz deme eğer haklıysan göreceksin ne olacağını...

devletin eli heryere yetişir yeterki yetişmek istesin .ergenekona da yetişir kartkona da yetişir.

k.ıraka girmek için kimseden emir almayız dedi ve sende helal olsun dedin öylemi?

inandın yani. kandırıldın yani. hayda bre hazırlayın mehter takımını k.ıraka giriyoruz.....

ne o ? yoksa bizi bir an bağımsız ve çok  güçlü bir devletmi sandın? dış borca bak birşeyler anlarsın,teknolojiye bak üretime bak vs vs vs

bende tam aksi o açıklamaya gülmüştüm ama ağzımla değil ...öyle istediğin zaman istediğin gibi davranamazsın dünyayı yedirmezler kimseye büyük abiler.

çizgin çok güzel halkçısın milliyetçisin vatancısın ki zaten sana vatan haini diyen yok.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    Ama çok sempatik adam lan, harbiden diyorum :D

kendinize ayığ olunuz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo
    Sehabe bunu yazdı:

Geenmeboo bunu yazdı:
    %82 lik gruba dahil olanlar daha yeni affedilen erbakanı da unutmasın affedilme gerekçesi hastalık(!) ergenekon kapsamında içeri alınan Kuddusi Okkır da kanserdi bunu da unutmayın!!!!

içeri alınan Kuddusi Okkır kanser değildi. hastanede kanser oldu

1 yılda olunan kanser öldürmez kardeşim

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek
    biz neden bu kadar salağız?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:
    Sehabe bunu yazdı:

Geenmeboo bunu yazdı:
    %82 lik gruba dahil olanlar daha yeni affedilen erbakanı da unutmasın affedilme gerekçesi hastalık(!) ergenekon kapsamında içeri alınan Kuddusi Okkır da kanserdi bunu da unutmayın!!!!

içeri alınan Kuddusi Okkır kanser değildi. hastanede kanser oldu

1 yılda olunan kanser öldürmez kardeşim

Vay Vay Vay aramızda tıp ilmini yalamıs yutmus arkadaşlarmızın bulunması ne güzel degil mi.Böyle güzel yorumlaır ile bizi bilgilendiriyorlar.Ancak unuttukları bir şey var oda şudur ;

Kanser tedavisinde moralin önemli bir unsur oldugu ve iyi bir moralle hastalıgın tedavi sürecinin hızlanıcagı gibi aksi halinde ise ilerliycegi gerçegi.Bunu ben degil tabiki ben tıp ilminine aşina biri degilim.Doktorlar her gün heryerde çıkıp bu hastalıkların nedenini ve çaresini konustulakları vakit bunu söyliyorlar bende onları iletiyorum.+ Olarak,yer ve mekanda önemlidir.Hiçbirimiz kuddisi okkıra tuvalette ibrik tutmadıgmızdan ötürü onun hangi şartlarda sorgulandıgını bilemiyoruz....Siteril olmayan heryerde her türlü hastalık kol gezer

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

kanser öyle 1 yılda ortaya çıkıp öldürmez adamı.

bu uzun bir süreçte yakalanılan bir hastalıktır.

hastahaneye gidersin kanser teşhisi koyarlar mesela akciğer eğer çok ilerlemişse 5 6 ay içind erir gidersin. teşhis erken yapılmışsa biraz daha yaşarsın.

şimdi o 6 ay içersindemi kansere yakalanıp öldü? diyeceğim şuki bahse konu şahıs o hastalığı önceden kapmış bu aşikardır.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    Dolaylı yada dogrudan sorumlusu bellidir.Silahıda baskası üretir ancak tetigi çeken öldürür.Kuddisi Okkır,Siyasal İslam Terörizminin bir kurbanıdır.Ruhu şad olsun.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek

o adam kadar dönme adam bu parti kadar .erefsiz bir parti şimdiye kadar gelmemiştir iktidara..anketi yapanlar kendi şirketleri tabi %82 çıkacak.

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    :) o 1.000 küsür denek acaba Fettullah hocanın cemaatindenmi ? onuda araştırmakda fayda var :) Hocasını affettiyse emir büyük yerden gelmiştir,%100 olmadığına şaştım doğrusu :)

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1905
    1905's avatar
    Erkek
    fetullahçı anket şirketinin yaptığı araştırmalara alıştık.. %100 çıkarsalar da hem kendilerini hem yalakalık yapacakları kişi ve kurumları zorlamasalar daha yerinde olur bence.. %47 nin dışındaki bütün Türk halkının nefret ettiği bir adam.. kendilerini kandırırlar.. kayıp trilyonlar nerde diye sormazlar mı adama ???

Ey Türk! Üstte mavi gök çökmedikçe, altta yağız yer delinmedikçe, senin ilini ve töreni kim bozabilir !
Toplam Hit: 10135 Toplam Mesaj: 90