folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Halkın Yüzde 82"Si Cumhurbaşkanı Gül"E Güveniyor

Halkın Yüzde 82"Si Cumhurbaşkanı Gül"E Güveniyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek
    konpicyus bunu yazdı:
    -----------------------------

Geenmeboo bunu yazdı:
    fatihack bunu yazdı:
    underzero bunu yazdı:

Sayin Ahmet Necdet Sezer i tebrik ediyorum ki o adami atamadigi icin,

adamin 14 yerde mudurluk yaptigi, bilmem kac bin ytl maas aldigi, zikine d.ssagina devletten trilyonlari goturen birini atamadigi icin.

demekki neymis sen ve senin gibi dusunenlere yaranabilmek icin

hirsizlari vurgunculari haydutlari biryerlere atayabilmek gerekiyormus

dikkat edersen ben, sen ve senin gibi tarzında seni bir sınıfa sokan aşağılayıcı ibareler kullanmadım.senin görüşündekilere bakıyorum bu sitede, genellikle konuşma tarzınız bu.siz üstünsünüz,herşyi siz bilirsiniz karşıt görüştekiler hiç birşey bilmez.karşıt görüşe tahammülünüz yokki.

ahmet necdet sezer'in atamadığının seceresini iyi çıkarmışsınızda, abdullah gül'ün atamadığının seceresine baktınız mı? ayrıca ahmet necdet sezer'in atamadığı rektör o dediklerini yapan birisi değil sanırım iyi araştırmamışsın.

ya konuşmiim konuşmiim dedim zorladınız yine beni.Ne tesadüf ki sadece odtü itü vb. Türkiye'nin önde gelen üniversitelerinin haricinde benim de öğrencisi olduğum Uludağ,  Selçuk,  18 Mart ve nice üniversitenin rektörleri öğrencileri tarafından AQP ci olarak tanımlanıyor.Tesadüftür heralde(!).Bana haklı olduğunuz bi nokta göster tamam haklısın diyeyim.Yoksa niye uğraşalım seni bişeylere ikna etmek için.Hoş uğraşımız boşa ama napalım.Ahmet Necdet Sezer kadar doğruyu doğru çizen adam az geldi bu milletin başına.Neden Ahmet Necdet Sezer'in veto ettği yasaların birini bile ABDullah bey(!) veto etmiyor?? ilginç bi durum demekki ikisnden biri bu işi bilmiyor.Kaldı ki Ahmet Necdet Sezer devletin bir adalet adamı yasa adamı. 

ben de konuşmiyim diyorum ama işte senin gibiler zorluyor beni de. gülün yetkileri güledir istediği gibi kullanır sana ne?

bu milletn cumhurbaşkanıysa NAH kullanır istedği gibi ayrıca fatihack e de söyleyeceğim tek şey.. tamam bn ciddiyetsizim ama sadece sorularımın yanıtını wer.Ben haksızsam bi daha böle bi konuda yorum yapmıcam. 

NEDEN? (soru olarak)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek
    Ya sabır ...

Dünyada kendi işkence örneklerini sergilememiş ulus ve dönem hemen hemen hiç olmamıştır. Ancak ne insanlar değişmişlerdir ne de olaylar ve sonuçları.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek

ben şimdi uzun uzun yazmayacağım burda.sen kendin aç sayın sezer'in veto ettiklerine bak.sonrada onların içinden abdullah gül'ün sonradan onayladıklarına bak.banada bu konuda yanlışlığını göster sayın gül'ün.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek

bana aç bak deme kendin göster.O yasanın işlevi nedir ne değildir açıkla.Sayın(!) gül'ün onayladığı Sezer'in veto ettiği yasalardan.Hatta Gül'ün onayladığı yasalarda bi Sosyal Güvenlik yasası wardı sanırsam.Milletin emeklilik planlarının gelecek neslinkilere kibrit suyu döken.benim verebileceğim ve aklıma gelen örnek bu.

Haa bi de dün haberlerde izledim Kadıköy belediyesinin açtığı polikliniğe de soruşturma açan hükümetimizi ayakta alkışlıyorum.Tabi ayrıntılara inersek poliklinğin açılmasını destekleyen belediye meclisi üyelerinin akp li olanların soruşturma dışı bırakılması da son derece yerinde bir karar(!).

NEDEN? (soru olarak)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek

özel hastanelerde bile devlet güvencesiyle muayene yapılıyor.ssk geçiyor, bağkur geçiyor.bunları gören yok.70 milyonluk ülkenin yönetimini çok basit sanıyorsunuz.emeklilik yaşı artmış vs.vs.demekki artması gerekiyormuş.sanki akp'ye oy verenlerinki aynı kalıyor.o örnek verdiğin kurumdaki yolsuzluklar kimin döneminde ortaya çıktı onuda hatırlatırım.poliklinik olayını bilmiyorum ama kadıköy belediyesinin sabıkalı olduğunu iyi biliyorum.herneyse birşey varsa daha iftardan sonra cevap atarım buraya.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo
    fatihack bunu yazdı:

özel hastanelerde bile devlet güvencesiyle muayene yapılıyor.ssk geçiyor, bağkur geçiyor.bunları gören yok.70 milyonluk ülkenin yönetimini çok basit sanıyorsunuz.emeklilik yaşı artmış vs.vs.demekki artması gerekiyormuş.sanki akp'ye oy verenlerinki aynı kalıyor.o örnek verdiğin kurumdaki yolsuzluklar kimin döneminde ortaya çıktı onuda hatırlatırım.poliklinik olayını bilmiyorum ama kadıköy belediyesinin sabıkalı olduğunu iyi biliyorum.herneyse birşey varsa daha iftardan sonra cevap atarım buraya.

annem ssklı ameliyat olması lazım şimdiden sırf muayenelere 1.000 tylden fazla para gitti, ssk doktorlarının muayenelerine!!

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mephisto
    mephisto's avatar
    Erkek

Konuyla ilgili bi atasozu yazıcam kufur degıl =D

Seven s*kilr, s**ken sevilir  =D Demekki boyle kayıp trilyon davaları vs vs..Daha onceden soyledıgı sozler vs hıkaye demekki!

Issız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    fatihack hic ozel hastaneye gittinmi ? gidip ben ssk liyim  muayene olmak istiyorum dedinmi ? Abi niye tv den izlediginizle yetiniyorsunuz ki ? Yarin kalk git bir ozel hastaneye ben ssk liyim de , muayene olacagim de , ne diyecekler bakim :D ... Gel gelelim belkide nejdeet sezerin gorevi boyunca yaptigi masrafi , hayrinusa gul hanimefendi hazretleri kosku restore ettirecem moru yesil , pembeyi sari yaptiracam diye harcamistir...ulan bu memlekette para nasil donuyor , bu memleketin kaynaklari nereye harcaniyor kimse bilmiyor...Hrseyden onemliside , yok sezer boyle yapmis , yok baykal soyle yapmis , haci baskasinin yaptigi yanlisida ben elestireyim ve elestirrim de , sezer yanlis yapti diye abdullah gulun yaptigi yanlisi savunmanin mantigini birisi bana aciklasin ?

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanchh
    kivanchh's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:
    fatihack hic ozel hastaneye gittinmi ? gidip ben ssk liyim muayene olmak istiyorum dedinmi ? Abi niye tv den izlediginizle yetiniyorsunuz ki ? Yarin kalk git bir ozel hastaneye ben ssk liyim de , muayene olacagim de , ne diyecekler bakim :D ... Gel gelelim belkide nejdeet sezerin gorevi boyunca yaptigi masrafi , hayrinusa gul hanimefendi hazretleri kosku restore ettirecem moru yesil , pembeyi sari yaptiracam diye harcamistir...ulan bu memlekette para nasil donuyor , bu memleketin kaynaklari nereye harcaniyor kimse bilmiyor...Hrseyden onemliside , yok sezer boyle yapmis , yok baykal soyle yapmis , haci baskasinin yaptigi yanlisida ben elestireyim ve elestirrim de , sezer yanlis yapti diye abdullah gulun yaptigi yanlisi savunmanin mantigini birisi bana aciklasin ?

ne desen boş gene kendilerini haklı gördüğü başka bi yerden devam edicekler tartışmaya.Bu kadar anlatmak içim kendini yorman,çoğu konuda haksız olduklarını gözlerine sokman bile yetmiyo .

(Forum, Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Geenmeboo
    Geenmeboo's avatar
    Erkek
    yani benim cevap vermeme gerek kalmamış.Gerekirse ben burdayım.

NEDEN? (soru olarak)
Toplam Hit: 10140 Toplam Mesaj: 90