Hamster Akıllı Hayvan Mıdır?
-
berraa bunu yazdı:
-----------------------------
owww bu pigler baya bi büyükmüş :) bunların yııkandıgını bilmiodum.. kaç yıl yaşıyo bu pigler ?
2 ila 4 yıl arası yaşıyorlar evet yıkanmaları hoşlarına bile gidiyor ilgi gösteriyosun sonuçta =) -
MaxDreameR bunu yazdı:
berraa bunu yazdı:
owww bu pigler baya bi büyükmüş :) bunların yııkandıgını bilmiodum.. kaç yıl yaşıyo bu pigler ?
2 ila 4 yıl arası yaşıyorlar evet yıkanmaları hoşlarına bile gidiyor ilgi gösteriyosun sonuçta =)
hemen almalıyım o zman :) tabi hakkında daha geniş bilgi edindikten sonra ısırırmı ,çok pisletirmi , ne yer ne içer bunları ögrenmek lazm ..ama çok şeker görünüyo ya :) -
%99 ısırmazlar cok insancıllar. ilgi şefkat beklerler =) sevildiklerini bildii sürece çok rahattırlar. pisletmeleri fln çok farklı deil yani sen 2-3 günde bi temizlersen
talaşlarını sorun olmaz. arada bi bıcıbıcı yaptırırsın =)) evet gerçekten çok şirin oluyorlar =) herşeyi yiyolar bu arada =D
http://www.guineapigim.com/ bu siteden çok yararlı bilgiler edinebilirsin. Almayı düşünürsende ordaki incelenmesi gereken bilgileri yazmışlar onlara dikkat
etmeden alma derim. -
MaxDreameR bunu yazdı:
%99 ısırmazlar cok insancıllar. ilgi şefkat beklerler =) sevildiklerini bildii sürece çok rahattırlar. pisletmeleri fln çok farklı deil yani sen 2-3 günde bi temizlersen
talaşlarını sorun olmaz. arada bi bıcıbıcı yaptırırsın =)) evet gerçekten çok şirin oluyorlar =) herşeyi yiyolar bu arada =D
http://www.guineapigim.com/ bu siteden çok yararlı bilgiler edinebilirsin. Almayı düşünürsende ordaki incelenmesi gereken bilgileri yazmışlar onlara dikkat
etmeden alma derim.
çok mercii :) tam bana göre bi hayvancık o zman bu syriandan vazgeçtim yeni gözdem bu o zman .. siteyi incelicem.. ;) -
hamster'lar insan beynine en yakın hayvanlardır..
bir çok test,proje kanser araştırması vs. de hamster'ların kullanılma nedeni de budur =) -
faregillerden pikaçuyu bilirim ben =P
şimdi heveslendim bak ya kaplumbağa da iyi olur gibi geliyo esasında ama
bu pigleri tavsiye ediyosunuz genel olarak sanırım
biraz büyükçene geldi gözüme :-/
-
ya arkadaslar ben 1zmirdeyim birkaç gün içerisinde de alicm baya bir arastrma yaptim .. Simdi benim istedim hayvan gonzales degil çünkü isirabiliyor ve hiperaktif.. Geriye syrian ve pigler kald1 .ama aç1kças1 da zeki hayvan istiyorum tek alicm ve ilgilenicm sürekli. Syrianlar buna müsait gibi duruyor siz ne dersiniz hangisi daha akillidir bunlar1n?
-
bence pig al :=)
-
berraa bunu yazdı:
bence pig al :=)
=)) bencede.
yinede tekrar bir araştırma yapabilirsin yukarıda pigsitesi fln da vermiştim =) yani tuvalet eğitimi fln da verenler var genelde zor oluyormuş ama uğraşırsan
becerebilirsin =)) -
bak biz de pig alcaz toplu birlik alalım işte :)