folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hamster Akıllı Hayvan Mıdır?

Hamster Akıllı Hayvan Mıdır?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek

berraa bunu yazdı:
    -----------------------------

Prometheus bunu yazdı:

yurtta beslicem gerektiğinde yalnız birkaç gün bırakıcam, yanımda yolculuğa çıkması gerekebilir ve sevmeden ellemeden duramam.

sanırım gonzalesler bana uygun değil.

diğerleri de sıçan gibi büyükse korkarım :-/

----------------------
    o zman sen bence syrian al o sessiz sakin hayvan istedigin kadar oynayabilirsin ..  =))))

pigler hareket konusunda syrianla karşılaştırırsak  nasıl ??

http://yigitdemirag.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Y_O_H
    Y_O_H's avatar
    Homo

Gonzales'm vardı 1 sene baktım alışma sorunu olmadı ayrıca tek almıştım ama benim tercihim her zman Gonzales çünkü Hamster büyüyo kedi gibi oluyor :D

People should not be afraid of their governments.Governments should be afraid of their people.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Trzes
    Trzes's avatar
    Erkek

hocam hamster fare eve sokulurmu bea

www.Kizderbent.org www.Paylasdir.com www.Csoynat.com www.Gurk4n.tr.gg www.Csoynat.net www.GurkanAltbas.com www.Oguntavukculuk.com www.Kizderbent.com www.fatmagulunsucune-izleyin.com www.diziseyretin.com ------------------- Counter Strike 1.5 Serverler. Cs1.csoynat.com Cs2.csoynat.com Cs3.csoynat.com Cs4.csoynat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

bunlar kedi gibi oluyo mu olmuyo mu :-/

o kadar büyüyosa besleyemem

kaplumbağa alırım

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek

hocam gonzales alırsan kıpır kıpır ve küçük oluyo5-7 cm .

Eğer syrian alırsan birazcık daha sakin ama 15-17 cm e kadar çıkabiliyor.

öyle koyun kadar falan olmuyor yani :D

http://yigitdemirag.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeitgeist
    zeitgeist's avatar
    Erkek

guinea pig besleyen arkadaşlara bi sorum olucak.. biras araştırdıgım kadarıyla çabuk üreyen hayvanlar.. yalnıs çabuk üremelerine karşın fiyatları bana biraz pahalı gibi geldi  genelde 50 den başlıor 120 ye kadar çıkıor.. bu normal mi?

edit : aynı zamanda tüy döken bi hayvan oludu için mesala evde bronşitli biri varsa bi zararı olurmu tüylerinin?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxDreameR
    MaxDreameR's avatar
    Erkek

amorphis81 bunu yazdı:

guinea pig besleyen arkadaşlara bi sorum olucak.. biras araştırdıgım kadarıyla çabuk üreyen hayvanlar.. yalnıs çabuk üremelerine karşın fiyatları bana biraz pahalı gibi geldi  genelde 50 den başlıor 120 ye kadar çıkıor.. bu normal mi?

edit : aynı zamanda tüy döken bi hayvan oludu için mesala evde bronşitli biri varsa bi zararı olurmu tüylerinin?

ya bedavaya veren kişilerde bulabilirsin.. 30 ila dediğin gibi 80-120 ye kadr da satabiliyorlar ama sonuçta adam 200 e de satmaya çalışır. ama genel fiyat 30 - 80

arasıdır. evet cok doguruyolar ama saglıklı vs olması onemli..sağlıklı olduğuna eminse , uzun süre yaşadıı için genelde 30 50 ye bakmıyo alıcılar pek...

tüy dökme olayıda her pig de olucak diye birşey yok. vitamin eksikliği gibi şeylerden tüy dökme olur yada stres vs vs gibi nedenlerden...benim bilgim bu yönde

gördüğümde..

" ' "
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeitgeist
    zeitgeist's avatar
    Erkek

MaxDreameR bunu yazdı:

amorphis81 bunu yazdı:

ya bedavaya veren kişilerde bulabilirsin.. 30 ila dediğin gibi 80-120 ye kadr da satabiliyorlar ama sonuçta adam 200 e de satmaya çalışır. ama genel fiyat 30 - 80

arasıdır. evet cok doguruyolar ama saglıklı vs olması onemli..sağlıklı olduğuna eminse , uzun süre yaşadıı için genelde 30 50 ye bakmıyo alıcılar pek...

tüy dökme olayıda her pig de olucak diye birşey yok. vitamin eksikliği gibi şeylerden tüy dökme olur yada stres vs vs gibi nedenlerden...benim bilgim bu yönde

gördüğümde..

ben almayı düşünüorumda arkadaşımda almak istior ama annesinde bronşit var mesala kedi olsun köpek olsun  kuş tüyü  rahatsız ediormuş.. acaba guinea pig  tüyleride rahatsızlık werir mi ki? bende araştırıorum bi taraftan..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxDreameR
    MaxDreameR's avatar
    Erkek

amorphis81 bunu yazdı:

MaxDreameR bunu yazdı:

amorphis81 bunu yazdı:

gördüğümde..

ben almayı düşünüorumda arkadaşımda almak istior ama annesinde bronşit var mesala kedi olsun köpek olsun  kuş tüyü  rahatsız ediormuş.. acaba guinea pig  tüyleride rahatsızlık werir mi ki? bende araştırıorum bi taraftan..

hiç sanmıyorum sorun olacağını.. sonuçta köpek gibi sağ solda sürekli gezmiycek ki normalde tüy dökmüo... bi sorunu varsa dökersede sağ sola pek cıkartmassınız olur biter gibime gelio =)

" ' "
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

hemen üstteki mesajı alıntı yapmaktan ne anlıyosunuz be arkadaşlar?

bir de üst üste :-/

________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 14943 Toplam Mesaj: 88