Hamster Akıllı Hayvan Mıdır?
-
MaliAcikgoz bunu yazdı:
-----------------------------
Berra ve vanubisx bana kargo ile sağlam bi hayvan gönderrir misiniz? m_ali_acikgoz@hotmail.com işte
-----------------------------hocam sağlam hamy i ben bulsam kendime alıcam zaten daha beslemedim 1 haftadır araştırıyorum ..
-
Bana sağlam hamster gönderecek olan var m?
-
iğvenç..ıggg o ne la. fare gibi :)
-
aranızda para toplayın koyuna girin,danaya girin :):)zaaaa
burhandan derlemeler:):):)
-
MaliAcikgoz bunu yazdı:
Bana sağlam hamster gönderecek olan var m?
Genelde doru düzgün hamster besliyen(sağlıklı ortam vs.) kişiler hamsterları kargo ile yollamazlar hayvanlara yazık yani... yolluyanlar ticaret olsun diye yapıyor
genelde bu işleri ve hamsterların durumu hakkında pek bişi diemem.... iznikte ve balıkesirde elden satın alabileceğiniz tanıdıklarım var.yada kısa
mesafeye kafesde otobusle yollıyabilirler -
MaxDreameR bunu yazdı:
-----------------------------şu an (bu 1-2 hafta içinde) parayla alamam ama fazla varsa verecek yer aramaktaysalar
iznik ve balıkesire gidip elden alabilirim bakmak için
-
Prometheus bunu yazdı:
MaxDreameR bunu yazdı:
-----------------------------şu an (bu 1-2 hafta içinde) parayla alamam ama fazla varsa verecek yer aramaktaysalar
iznik ve balıkesire gidip elden alabilirim bakmak için
Banada banada... -
bu ay veya ocakta alıcam,daha önce kafama koymuştum zaten araştırma felan yapmıştım :) ama türleri olduğunu şimdi öğrendim,verilen bilgiler için sağolun mürid dostlarım :)=
-
pis kokuyo diyolar
-
hocalar eğer böyle almaya niyetiniz varsada alan veren baksam iyi olur diyorsanız. www.guineapigim.com ve www.petarkadas.com sitelerinde bu şekilde çok oluyor
işinize kesin yarar. hertürlü bilgide mevcut. bende olsa veriym hepsi sizin olsun =)) ama alıcam bende pig bi kaç hafta sonra.. kolay gelsin..