folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Hangi Kredi Kartlarını Kullanıyorsunuz?

Hangi Kredi Kartlarını Kullanıyorsunuz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek

yeni bir kredi kartı almak istiyorum. şöyle e ticaret sitelerinde her ay taksit imkanı sunan kartlar hangileri? memnun olduğunuz yönler hangileri?

wings kulalnıyorum. eskiden yurt dışı seyehatlerde mil puan veriyordu otel uçak bileti vs kullanbiliyordun. bazı havaalanlarında vip geçiş hakkı ya da lounge da dinlenebilme hakkı veriyordu. sorgusuz sualsiz bazı e ticaret sitelerinde ya da teknoloji marketlerde 6 ya varan taksit seçeneği sunuyordu. iphone almıştık hatta. ama artık bu hizmetler sınırlandırıldı. ben de başka bir karta geçmek istiyorum.

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

Güzel konu. Şöyle aidatsız ya da belli koşullarda aidat almayan kampanyaları olan bir kredi kartı tavsiyesi güzel olur. TROY demeyin bana ama.

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

en fazla taksit yapan yapıkredi ve işbankası ancak son dönemde ziraat bankası da bastırıyor.

En iyi kredi kartı hiç kullanmadığın kredi kartıdır kendinizi bu bataklığa sokmayın olmayan parayı harcamayın

troy mastercard visa olayına takılmayın bankayı arayıp yurtdışına çıkıyorum troy geçmiyor aynı kartın visa veya master cardlısını gönderin diyorum gönderiyorlar

PanxeR tarafından 16/Şub/26 00:10 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Taksit imkanı olarak Kuveyt Türk gayet iyi. Aidat almıyor. Yalnız asgari ödeme olayları yok. Aylık ne harcarsanız tamamını istiyor. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kanoonline
    kanoonline's avatar
    Erkek

kuveytTürk gayet iyi 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

Allah'ın izniyle 6 ay sonra telefonumda sadece 1 bankanın uygulaması olacak, o da hesap işlemleri için.

Çekip cebime koyarım parayı hiç bir bankaya 1 TL ne KMH ne kredi kartı tutmayacağım.

Aylık 15-20k faiz ödüyorum Allahın belası bankalara.

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Hepsi var. 

Taksit konusunda kuveyt kadar kötüsü yok. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Benim şahsi 4 şirket içinde 1 kartım var şahsi kartlarimin toplam limiti 3 milyon civarıydı galiba ama ben sadece axsess kullaniyorum şirket için ise ziraat kullanıyorum oda iyi şirket için, axsees seviyorum tavsiye ederim,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

*Maaş Vakıfbank world. Bi boks yaramaz bazen bana Özel taksit ve worldpuan oluyor

*Kuveyt turk sağlam kart yeni başladım taksit özelliği iyi

*Akbank troy yeni üye oldum. Her 3500 e 1000 TL hediye verdi. 10.000 geri aldım bu ay(bebenin kreş taksitlerin yedirdim). Bide referans ile üye olup referans ile otomatik talimat verdim toplam 3000 TL de felanda o verdi. Bide para yatırma sözü verdim 6 ay her ay 2500 TL daha veriyor. Bide referans verip hanıma arkadaşa otomatik talimat verdiridm oradanda gelecek.

Ama rezil bir it sistemi var Akbank ın ve kullanışsız. Yeni üyeye chip-para vermese hayatta kullanmam.

Aralarında Kuveyt Türk iyi gibi bide altın puan veriyor onu ay sonu direk gram altına felan çeviriyor.

Vakıf da vergi ödemelerinde güzel taksit yapıyor.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

15 yıl oldu iş bankası dertsiz sanal ve fiziki devam iş bankası kartlarını telefondan temassız kullanabiliyorum pandemi sonrası wechat te kullânmaya bâşlafım temassız benzeri işlemleri onunla yapıyorum uyumu güzel .yapı kredi ve deniz de yedekte duruyo.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

Valla baba bankalardan birer tane şart herkesin anlaşması farklı ihtiyaç anında taksit için ideal kartı bulmak zor oluyor..

Garanti, Denizbank,Vakıfbank ve Enpara var.. Garanti ve Vakıf iş görüyor Denizbank yıllık aidatta çok uğraştırıyor limit düşüşü yaparlarsa kapatırım İşbankası açarım muhtemelen..

Kendine İyi Bak ..
Toplam Hit: 2260 Toplam Mesaj: 44
kredi kartı