Hangi Kredi Kartlarını Kullanıyorsunuz?
-
yeni bir kredi kartı almak istiyorum. şöyle e ticaret sitelerinde her ay taksit imkanı sunan kartlar hangileri? memnun olduğunuz yönler hangileri?
wings kulalnıyorum. eskiden yurt dışı seyehatlerde mil puan veriyordu otel uçak bileti vs kullanbiliyordun. bazı havaalanlarında vip geçiş hakkı ya da lounge da dinlenebilme hakkı veriyordu. sorgusuz sualsiz bazı e ticaret sitelerinde ya da teknoloji marketlerde 6 ya varan taksit seçeneği sunuyordu. iphone almıştık hatta. ama artık bu hizmetler sınırlandırıldı. ben de başka bir karta geçmek istiyorum.
-
Güzel konu. Şöyle aidatsız ya da belli koşullarda aidat almayan kampanyaları olan bir kredi kartı tavsiyesi güzel olur. TROY demeyin bana ama.
-
en fazla taksit yapan yapıkredi ve işbankası ancak son dönemde ziraat bankası da bastırıyor.
En iyi kredi kartı hiç kullanmadığın kredi kartıdır kendinizi bu bataklığa sokmayın olmayan parayı harcamayın
troy mastercard visa olayına takılmayın bankayı arayıp yurtdışına çıkıyorum troy geçmiyor aynı kartın visa veya master cardlısını gönderin diyorum gönderiyorlar
PanxeR tarafından 16/Şub/26 00:10 tarihinde düzenlenmiştir -
Taksit imkanı olarak Kuveyt Türk gayet iyi. Aidat almıyor. Yalnız asgari ödeme olayları yok. Aylık ne harcarsanız tamamını istiyor.
-
kuveytTürk gayet iyi
-
Allah'ın izniyle 6 ay sonra telefonumda sadece 1 bankanın uygulaması olacak, o da hesap işlemleri için.
Çekip cebime koyarım parayı hiç bir bankaya 1 TL ne KMH ne kredi kartı tutmayacağım.
Aylık 15-20k faiz ödüyorum Allahın belası bankalara.
-
Hepsi var.
Taksit konusunda kuveyt kadar kötüsü yok.
-
Benim şahsi 4 şirket içinde 1 kartım var şahsi kartlarimin toplam limiti 3 milyon civarıydı galiba ama ben sadece axsess kullaniyorum şirket için ise ziraat kullanıyorum oda iyi şirket için, axsees seviyorum tavsiye ederim,
-
*Maaş Vakıfbank world. Bi boks yaramaz bazen bana Özel taksit ve worldpuan oluyor
*Kuveyt turk sağlam kart yeni başladım taksit özelliği iyi
*Akbank troy yeni üye oldum. Her 3500 e 1000 TL hediye verdi. 10.000 geri aldım bu ay(bebenin kreş taksitlerin yedirdim). Bide referans ile üye olup referans ile otomatik talimat verdim toplam 3000 TL de felanda o verdi. Bide para yatırma sözü verdim 6 ay her ay 2500 TL daha veriyor. Bide referans verip hanıma arkadaşa otomatik talimat verdiridm oradanda gelecek.
Ama rezil bir it sistemi var Akbank ın ve kullanışsız. Yeni üyeye chip-para vermese hayatta kullanmam.
Aralarında Kuveyt Türk iyi gibi bide altın puan veriyor onu ay sonu direk gram altına felan çeviriyor.
Vakıf da vergi ödemelerinde güzel taksit yapıyor.
-
15 yıl oldu iş bankası dertsiz sanal ve fiziki devam iş bankası kartlarını telefondan temassız kullanabiliyorum pandemi sonrası wechat te kullânmaya bâşlafım temassız benzeri işlemleri onunla yapıyorum uyumu güzel .yapı kredi ve deniz de yedekte duruyo.
-
Valla baba bankalardan birer tane şart herkesin anlaşması farklı ihtiyaç anında taksit için ideal kartı bulmak zor oluyor..
Garanti, Denizbank,Vakıfbank ve Enpara var.. Garanti ve Vakıf iş görüyor Denizbank yıllık aidatta çok uğraştırıyor limit düşüşü yaparlarsa kapatırım İşbankası açarım muhtemelen..