Hangi Kredi Kartlarını Kullanıyorsunuz?
-
Bende axess bonus Ziraat Vakıf Enpara var en çok bonus kullanıyorum, bonus flaş uygulamasından kampanyaları takip edersen arada iyi şeyler gelebiliyor ama axess juzdan uygulamasında son zamanlarda hiç güzel kampanya görmedim.
-
dbcooper bunu yazdıtosun bunu yazdı
yıllardır tek kredi kartım var
mümkün olduğu kadar bu kartı da kullanmamaya çalışıyorum
maksimum aylık 2-3 bin ödeme yapıyorum
tavsiyem kredi kartı kullanmamanızdır
ama düşük faizli İHTİYAÇ KREDİSİ fırsatı yakalarsam affetmem :)
hocam dönem borcunun tamamını ödediğin müddetçe kredi kartı çok makul bir seçenek. faizsiz. ustelik puan kazandırıyor.
Tamam da insan zaten nakite sıkıştığında yaslanıyor sonra ödemekte zorlanıyor
0 kredi kartı 0 baş ağrısı
ama sıfır da olmuyor aq vergi ödemeleri ve rezervasyon için illaki kredi kartı gerekiyor
-
dbcooper bunu yazdıtosun bunu yazdı
hocam dönem borcunun tamamını ödediğin müddetçe kredi kartı çok makul bir seçenek. faizsiz. ustelik puan kazandırıyor.
Qnb de puan birikmiş 10 gün kaldı silinmesine harcayacak petrol istasyonu yada market yok alüna
-
CiRKiN bunu yazdıdbcooper bunu yazdıtosun bunu yazdı
Qnb de puan birikmiş 10 gün kaldı silinmesine harcayacak petrol istasyonu yada market yok alüna
https://www.pazarama.com/kampanya/puanlarini-aktar?gad_source=1&gad_campaignid=23328102934&gbraid=0AAAAAoWHA1sHteYZn5Uv7C1Cz4ABZs96E&gclid=CjwKCAiAncvMBhBEEiwA9GU_fgGGMxyS72cpcbDp0rL4qlS5y8jiq0A_l0guz8sAO8xG7R5SmjoqUhoCUxsQAvD_BwE
Pazaramaya aktar 1 sene içinde kullan saygılar -
Garanti Bankası Miles & Smiles Diamond kullanıyordum.
15 bin milimin üzerine yattılar, kapattım direk, garanti bankasıyla da olan tüm ilişkimi kestim.
Önceden bu miles & smiles ın çok güzel avantajları oluyordu. Artık Mil Kazanımı çok zor ve Tüketimi çok pahalı.
Yani zor kazanıyoruz birde üzerine acayip yüksek mil harcama maaliyetleri.
Örneğin önceden THY den aldığın bilete 1TL = 1Mil verirdi, yurtdışı avrupa herhangi bir ülkesi ekonomi 12 bin mile uçardın. Ben bırakırken 4TL = 1Mil yaptılar ve avrupayı da 18 bin mile mi ne çıkarttılar.
Şimdi iş bankası black mi ne ona geçtim, memnunum. Miles & Smiles dan çok daha iyi ve avantajlı. Daha fazla promosyon ve getirisi var totalde.
Castaway tarafından 16/Şub/26 23:09 tarihinde düzenlenmiştir -
EnableTurk bunu yazdı
Allah'ın izniyle 6 ay sonra telefonumda sadece 1 bankanın uygulaması olacak, o da hesap işlemleri için.
Çekip cebime koyarım parayı hiç bir bankaya 1 TL ne KMH ne kredi kartı tutmayacağım.
Aylık 15-20k faiz ödüyorum Allahın belası bankalara.
KMH korkunç bir şey. Faizini ödüyorsun ama borç aynen kaliyor. Kesinlikle bulaşılmaması gerekir.
KMH dedigimiz ekpara, ekhesap gibi isimlerle de biliniyor.
-
aq kendimi acayıp dışlanmış hissettim :/ bana vermiyorlar kredi kartı saa yoh diyorlar :(
-
Bu youtube icin filan iade veren hangi sistem var su an ? Enpara kullaniyordum ne guzel simdi fark ettim salak sacma sartlar getirmisler ayin enparalisi icin kendisiyle yolun sonuna geldik gibi gorunuyor.
-
Cift.
Kreyzi tarafından 17/Şub/26 08:31 tarihinde düzenlenmiştir -
emuxa bunu yazdı
aq kendimi acayıp dışlanmış hissettim :/ bana vermiyorlar kredi kartı saa yoh diyorlar :(
Sisteme bakıyorlar sistem bu adama selam bile vermeyin diyor :D