Hangi Kredi Kartlarını Kullanıyorsunuz?
-
Castaway bunu yazdı
Garanti Bankası Miles & Smiles Diamond kullanıyordum.
15 bin milimin üzerine yattılar, kapattım direk, garanti bankasıyla da olan tüm ilişkimi kestim.
Önceden bu miles & smiles ın çok güzel avantajları oluyordu. Artık Mil Kazanımı çok zor ve Tüketimi çok pahalı.
Yani zor kazanıyoruz birde üzerine acayip yüksek mil harcama maaliyetleri.
Örneğin önceden THY den aldığın bilete 1TL = 1Mil verirdi, yurtdışı avrupa herhangi bir ülkesi ekonomi 12 bin mile uçardın. Ben bırakırken 4TL = 1Mil yaptılar ve avrupayı da 18 bin mile mi ne çıkarttılar.
Şimdi iş bankası black mi ne ona geçtim, memnunum. Miles & Smiles dan çok daha iyi ve avantajlı. Daha fazla promosyon ve getirisi var totalde.
Garanti bankası ile Akbank en beter iki banka hesapta para olmasına rağmen kredi ödemesi yaparken banka sistemindeki hata yüzünden defalarca gecikmeye düştüm şimdi de kredi kartı ödemelerinde NFC ile kimlik okutma istiyor kendi kartımı öderken oluyor bu kendi borcumda.
Garanti bankasında ise yaşadığım en büyük sıkıntı iptal ettirdiğim bir kredi kartının güncel dönem borcunu benden 2 defa aldılar itiraz etmeme rağmen sorun yok dediler 1 sene sonra başka bir işlem yaparken sizin kapalı kartınız fazla veriyor iade edelim dediler.
Gerçekten Türkiye de bankalar feci fazla para kazanıyor her yerden geçiriyorlar bizde borç ile yaşamaya alıştığımız için daha da dibe gidiyoruz.
-
Kreyzi bunu yazdı
Bu youtube icin filan iade veren hangi sistem var su an ? Enpara kullaniyordum ne guzel simdi fark ettim salak sacma sartlar getirmisler ayin enparalisi icin kendisiyle yolun sonuna geldik gibi gorunuyor.
tami ve nays bi sağlam bunlar kaldı sipay en iyisiydi çöktüler.
-
DrKill bunu yazdıemuxa bunu yazdı
aq kendimi acayıp dışlanmış hissettim :/ bana vermiyorlar kredi kartı saa yoh diyorlar :(
Sisteme bakıyorlar sistem bu adama selam bile vermeyin diyor :D
yok bana sen yabancısın diyorlar zühtür git kart almak istiyorsan 2000 DÖLar getir sana 1000 DÖLarlık kredi kartı verelim diyorlar :/
-
Hocalar var mı güncel tavsiye ettiğiniz puanı indirimi bol olan kartınız.
garanti shop and fly kullanıyorum puanla direkt benzin alabiliyorsun ama bu ara hiçbişey vermiyorbir de bunlara ek en para var başka önerilerinize açığım
-
manyaksi bunu yazdı
garanti shop and fly kullanıyorum puanla direkt benzin alabiliyorsun ama bu ara hiçbişey vermiyorbir de bunlara ek en para var başka önerilerinize açığım
e-ticaret alışverişi çok yapıyorsan yapıkredi hepsiburada premium world kart peşin fiyatına 9 taksit imkanı sunuyor
-
manyaksi bunu yazdı
otel, uçak kullanımı fazlaysa vakıfbankın metal kartını alabilirsin hocam. puanları 2.5 kat kullanabiliyorsun, bazen 4 katına çıkartıyolar. geçenlerde 970 liraya istanbul-ankara gidiş-dönüş uçak bileti aldım, ayrıca lounge kısmına girip de ücretsiz yiyip içtim, yolculuk bedavaya geldi.
-
axess 4bin harcamaya 1bin chip veriyor şuan geçen ay 3500e 1000di
amazon hediye kartı alın 3500tllik 1000chip anında düşüyor
-
Millet küçümsüyor ama ziraatten iyisi yok
-
hypnot1c bunu yazdı
Güzel konu. Şöyle aidatsız ya da belli koşullarda aidat almayan kampanyaları olan bir kredi kartı tavsiyesi güzel olur. TROY demeyin bana ama.
o cop hicbir yerde gecmiyor
-
LynXMaSTeR bunu yazdımanyaksi bunu yazdı
otel, uçak kullanımı fazlaysa vakıfbankın metal kartını alabilirsin hocam. puanları 2.5 kat kullanabiliyorsun, bazen 4 katına çıkartıyolar. geçenlerde 970 liraya istanbul-ankara gidiş-dönüş uçak bileti aldım, ayrıca lounge kısmına girip de ücretsiz yiyip içtim, yolculuk bedavaya geldi.
Bunun önce Platinum Plus'ını sonra da Metalini alın. Metal olmayanı TROY veriyorlar, onda aidat yok ama özellikle yurtiçi market eczane pazarama ve diğer online alışverişlerde ve qr ile alınca iyi kampanyalar veriyor.
Metal olan yurtdışı seyahat, otel, akaryakıt vs de çok avantajlı.
qoqo tarafından 23/Nis/26 11:22 tarihinde düzenlenmiştir