Hayvan Ölümleri Devam Ediyor
-
Uzaylılar.
-
dün meksika ile birşeyler araştırırken meksika körfezi vs bp'nin çevre felaketine kadar geldim .. :D
söyle birşey görmüştüm youtube'da upload tarihi de yeni.. haberin doğruluk payı yüksek yani.
http://www.youtube.com/watch?v=zVyexXXpK-g&feature=related
-
hadi kuşlar havai fişekten öldü balıklardamı havai fişekten ölüyor yarından sonra filmi geldi aklıma birden :)
-
sadece mayaların beklemeye devam edin :)
-
dünya ne hale gelicek bakalım ilerleyen zamanlarda görücez bunlar daha belki bir başlangıç olabilir işin içinde ne var ne yok kesin bilmiyoruz herşey gizli tutuluyor işte ölen hayvan sayısı az da değil yani milyonlarca hayvanın ölmesi söz konusu
-
Kıyametın Yaklastıgının Belirtisidir Nedenını Bulmaya Calısmayın.
-
2012....
-
inşallah kargalar ölmemiştir yoksa sıçtık söyliyim..
-
can498 bunu yazdı:
-----------------------------
2012....
----------------------------- -
adamgibi bunu yazdı:
-----------------------------belkide bunlar olağan şeylerdır yanı hep oluyodur ?
-----------------------------
Katılıyorum. Domuz gribi dedikoduları yayıldığında da haberlerde hep gripten ölen insanlar yayınlandı. Halbuki hersene o kadar insan gripden zaten ölüyor. Fasafiso bunlar. Çevre kirliliği derseniz doğrudur ama biz bu çevreyi geçenseneden bu yana kirletmedik. Nosturadamus muydu neydi bi ara da onlarla uğraştık. Sonra Bulgar bi kahin çıktı. Şimdi de mayalar. Ömer Çelakıl vardı bi de:) Yarın da başka bi şeyler çıkacak. Bitmez bu geyik :))