folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hep Beraber Para Kazanalım ?

Hep Beraber Para Kazanalım ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

arkadaşlar şimdi bildiğiniz gibi bux.to gibi parayi gerçekten paypal a yatıran siteler var ve şöleki şimdi bir admin bir hesap açsa ve link koysa

hepmiz onun hesabı üzerinden üye olsak ve hergün 5dk reklamlara tıklasak  ve o biriken para ile rapid hesabı alıp hep beraber kullanalim 

20 kişi günde 10reklama tıklasa 2$ günde 10günde 20$ yapar hep böle yapsak ayda 3adet pre hesap sahibi olmuş olur site ?

bilmiyorum tabi bu biraz güven ile alakalı yani şifreyi biri değiştirse elimizden gider hesap :

sadece bir öneri.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jerry
    jerry's avatar
    Erkek
    imece diyosun...

GOD IS GOD http://www.youtube.com/watch?v=v8LY2VgiikE
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek
    hadi kaldi 16 kisi! 20 kisinin ayda ne kazandıgi diil kisi basi ne dusuyor onemli. Kisi gunde 100 kere tıklasa 1 dolar yapar! 100 kere tıklatırsa manyar adam, 10 kere tıklasa para etmez, rapid premium mantıklı da 20 kisiye yetmez bence...Ama katılmak isteyenler için fena degil.Arada ben tıklarım sırf size gelsin diye benim rapidle falan işim yok...

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

arkadaşlar adam başı olmuyor adam başı 1hesap günde 10link e tıklayabilir o gördüğünüz 100link li siteler ise paranızı ödemez

bux.to dan arkadaşım paypal a aktarıp oyun için cash aldi int cafe den yapıodu ama her pc den tıklıyordu =) cafe ci olunca bi başka oluo tabi

şöle oluyor   reffer in hesabına siz ne kadar kazanırsanız bir okadar ekleniyor yani adam başı ayda en fazla  3$ kazanabilirsiniz 

ama mesela 10lişi reffer link inden üye olsa tıklasa ana hesap da 30$olur   ve  paylaşılabilen hesaplar alabiliriz. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    buxto birbuçukayda anca paypala yatırıyormuş ;)

///______________
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

evet rapid pre olayı mantıklı aslında ben detakılıyordum bi ara bux.to ya sağlam

sağlam olmasına ama işte toplu bir katılım gerekir eğer böyle bir oluşum içine girilirse biras olsun birikimli olan bux.to hesabımıda kullanabilirim 

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. #AnalistŞart
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    vlla paypal dı değiştirmiş sistemi  :/  başka bir site bulmak gere  :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karsinojen
    karsinojen's avatar
    Erkek
    paypal pek kazandırmıyo, verilen emeğe yazık.

www.karsinojen.tr.cx
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    __d_mode__
    __d_mode__'s avatar
    Erkek
    Kusura bakmayın konuyla alakası yok ama, peki bpaypal hesabımdaki parayı banka hesabıma yatıracak güvenli bir sistem var mı?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek

bilader yanlış hatırlamıosam paypal da banka hesabına yatırma olayı yok galiba çek gönderilar aresine gidiosun iş bankası alıodu galiba ordan bozduruosun amerikan ekspressin para çekleri var ya öle bişey :))

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CodeCryer
    CodeCryer's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    bana göre gereksiz bir proje

CodeCryer derki "Tecavüz kaçınılmazsa benide çağırın aq"
Toplam Hit: 3637 Toplam Mesaj: 25