Hep Beraber Para Kazanalım ?
-
arkadaşlar şimdi bildiğiniz gibi bux.to gibi parayi gerçekten paypal a yatıran siteler var ve şöleki şimdi bir admin bir hesap açsa ve link koysa
hepmiz onun hesabı üzerinden üye olsak ve hergün 5dk reklamlara tıklasak ve o biriken para ile rapid hesabı alıp hep beraber kullanalim
20 kişi günde 10reklama tıklasa 2$ günde 10günde 20$ yapar hep böle yapsak ayda 3adet pre hesap sahibi olmuş olur site ?
bilmiyorum tabi bu biraz güven ile alakalı yani şifreyi biri değiştirse elimizden gider hesap :
sadece bir öneri.
-
imece diyosun...
-
hadi kaldi 16 kisi! 20 kisinin ayda ne kazandıgi diil kisi basi ne dusuyor onemli. Kisi gunde 100 kere tıklasa 1 dolar yapar! 100 kere tıklatırsa manyar adam, 10 kere tıklasa para etmez, rapid premium mantıklı da 20 kisiye yetmez bence...Ama katılmak isteyenler için fena degil.Arada ben tıklarım sırf size gelsin diye benim rapidle falan işim yok...
-
arkadaşlar adam başı olmuyor adam başı 1hesap günde 10link e tıklayabilir o gördüğünüz 100link li siteler ise paranızı ödemez
bux.to dan arkadaşım paypal a aktarıp oyun için cash aldi int cafe den yapıodu ama her pc den tıklıyordu =) cafe ci olunca bi başka oluo tabi
şöle oluyor reffer in hesabına siz ne kadar kazanırsanız bir okadar ekleniyor yani adam başı ayda en fazla 3$ kazanabilirsiniz
ama mesela 10lişi reffer link inden üye olsa tıklasa ana hesap da 30$olur ve paylaşılabilen hesaplar alabiliriz.
-
buxto birbuçukayda anca paypala yatırıyormuş ;)
-
evet rapid pre olayı mantıklı aslında ben detakılıyordum bi ara bux.to ya sağlam
sağlam olmasına ama işte toplu bir katılım gerekir eğer böyle bir oluşum içine girilirse biras olsun birikimli olan bux.to hesabımıda kullanabilirim
-
vlla paypal dı değiştirmiş sistemi :/ başka bir site bulmak gere :(
-
paypal pek kazandırmıyo, verilen emeğe yazık.
-
Kusura bakmayın konuyla alakası yok ama, peki bpaypal hesabımdaki parayı banka hesabıma yatıracak güvenli bir sistem var mı?
-
bilader yanlış hatırlamıosam paypal da banka hesabına yatırma olayı yok galiba çek gönderilar aresine gidiosun iş bankası alıodu galiba ordan bozduruosun amerikan ekspressin para çekleri var ya öle bişey :))
-
bana göre gereksiz bir proje