Hep Beraber Para Kazanalım ?
-
bunun yerine dandirikten bi site acsak :F google reklamı felan alsak :F muridlerde tıklasa...o parayla da rapid premium alsak :| bence daha iyi :|
-
karsinojen bunu yazdı:
-----------------------------
paypal pek kazandırmıyo, verilen emeğe yazık.
-----------------------------paypal kazandırmıo zaten :/ o parayı almak için aracı olcak firma :D
-
f1kr3t bunu yazdı:
-----------------------------karsinojen bunu yazdı:
paypal pek kazandırmıyo, verilen emeğe yazık.
-----------------------------paypal kazandırmıo zaten :/ o parayı almak için aracı olcak firma :D
bux.to dan bahsediyorum. Yazmayı unutmuşum. -
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar şimdi bildiğiniz gibi bux.to gibi parayi gerçekten paypal a yatıran siteler var ve şöleki şimdi bir admin bir hesap açsa ve link koysa
hepmiz onun hesabı üzerinden üye olsak ve hergün 5dk reklamlara tıklasak ve o biriken para ile rapid hesabı alıp hep beraber kullanalim
20 kişi günde 10reklama tıklasa 2$ günde 10günde 20$ yapar hep böle yapsak ayda 3adet pre hesap sahibi olmuş olur site ?
bilmiyorum tabi bu biraz güven ile alakalı yani şifreyi biri değiştirse elimizden gider hesap :
sadece bir öneri.
bana uyar tmm derim -
her türlü ok. derim burda rapid i falan geçtim bir mürid e kar getircekse tıklarım nolcak elimemi yapışır ..
-
Ne olucak bir tık sonuçta, ben de tıklarım.
-
arkadaşlar bakıyorum paypal a yönderen sitelere hepsinde emek gitmesi korkum var ben güvenilir site bulamadım bux.to artık paypal ile çalışmıyor muş :(
-
bir arkadaşımızın dediği gibi dandirikten bir site açıp google reklamlarına tıklamak daha mantıklı geliyor aramızda adsense milyonerleri var 1-2tiyo verirler artık bize.
-
CodeCryer bunu yazdı:
bana göre gereksiz bir proje
-----------------------------Adsnse milyoneri olunca öyle oluyo tabi :):)
-
yakintakip bunu yazdı:
-----------------------------CodeCryer bunu yazdı:
bana göre gereksiz bir proje
-----------------------------Adsnse milyoneri olunca öyle oluyo tabi :):)
-----------------------------Adsense milyoneri olunca öyle oluyo tabi :P