folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hırant Vs 13 Şehit

Hırant Vs 13 Şehit

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek

hrant öldürüldüğünde yayın akışını kesen ancak 13 şehidimizden sonra DANSÖZ oynatan kanallara,hrant öldürüldüğünde ''hepimiz hrantız,hepimiz ermeniyiz'' diyerek sokağa cıkıp 13 ŞEHİDimizde evde oturan,umrusamayan insanlara ve hranta 13 ŞEHİtten daha fazla üzülen bütün insanları kınıyorum ( BU MAİLİ HERKESE ATARSAN SEVİNİRİM )

diye bi mail aldım, hoşuma gitti, sizinlede paylaşayım dedim

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Hoca öldüğü iyi olmuş itin, kendi ülkelerinde Türkleri barındırmazken bu ülkede arkamızdan iş çevirirken, yüzümüze dost gibi yaklaşan, sonra bu adamı bir Türk hayranıymış gibi gösteren medya sağolsun adamı İlah yaptılar.

Ben bir kere bile hepimiz Atatürküz diyen görmedim ama hepimiz Hrankız diyen çok şerefsiz gördüm..

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

'Hepiniz Hrankız' propagandasi; belkide turkiyenin ulkeler bazinda hortlayacak irkci sifatini ve yurt icindeki ermeni turklerin, sunun bunun.. husursuzlugunu izole edip, birligi saglama politikasiydi.

yoksa Turk evladi isini gucunu birakipta bos yaygara icin meydanlarda cirit atmazdi saniyorum, yaniliyorsam hrank'a kafam girsin.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    hojucuk bunu yazdı:
    -----------------------------

'Hepiniz Hrankız' propagandasi; belkide turkiyenin ulkeler bazinda hortlayacak irkci sifatini ve yurt icindeki ermeni turklerin husursuzlugunu izole edip, birligi saglama politikasiydi.

yoksa Turk evladi isini gucunu birakipta bos yaygara icin meydanlarda cirit atmazdi saniyorum, yaniliyorsam hrank'a kafam girsin.

Haklısın orada tüm dünyaya barbar ve ırkçı olmadığımızı ispatlamak için devletin başlattığı bir politikaydı, ama sağolsun bizim halkımız bunu gerçek gibi inanıp, tanımadıkları adamın arkasından ağlayıp yas tuttular.

Aziz Nesinin dediği gibi bu ülkedeki insanların alayı salak... 

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dodobig
    dodobig's avatar
    Erkek
    EmiRReiS bunu yazdı:
    hojucuk bunu yazdı:

'Hepiniz Hrankız' propagandasi; belkide turkiyenin ulkeler bazinda hortlayacak irkci sifatini ve yurt icindeki ermeni turklerin husursuzlugunu izole edip, birligi saglama politikasiydi.

Haklısın orada tüm dünyaya barbar ve ırkçı olmadığımızı ispatlamak için devletin başlattığı bir politikaydı, ama sağolsun bizim halkımız bunu gerçek gibi inanıp, tanımadıkları adamın arkasından ağlayıp yas tuttular.

Aziz Nesinin dediği gibi bu ülkedeki insanların alayı salak... 

valla aziz nesin %100 haklı.bu halk ya mazoşist yada embesil.Mesela ben eskiden akp iktidar oldu diye üzülüyodum artık bu halk ancak bunu hakediyo diye düşünüyorum.

www.atsizcilar.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

hrant dink'in ölmesine üzülmedimde ben öldürülmesine üzüldüm... sonra türkiyenin adı ırkçıya faşiste çıktı... keşke

eceliyle ölseydi bu adam... gine bi gereksiz yok olurdu dünyadanda ülkemizin adı kötüye çıkmazdı şehitlerimiede

tekrardan Allahtan rahmet diliyorum... gerçi bi konuda beni pkk sempatizanı ilan ettiler ama gene söyleyeleyim

pkk ve tüm uzantılarının hepsi veled-i zinadır...

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

arkadaşlar acımız çok büyük, hele onları en iyi anlayan da biz olmalıyız. ben öyle düşünüyorum;

onlar bizim yaşıtımızdı.

hepimizin bir çok hayallare umutları var düşünsenize hayatınızın böyle bi dava için bittiğini, sevgiliniz aileniz, belki de eşiniz çocuklarınız arkanızda kalacak. bi tören , bi manşet sonra şehitlikte bir mezar. size kalan bunlar olacak.

keşke terörün bitmesi için bir yol kat etmiş olsa, giden canların bi yol uğruna gittiğini düşünürdüm. ama bi hiç uğruna gidiyor gencecik fidanlar.

resimleri veriyordu televizyon akşam bitanesine baktım daha sakalı bile çıkmamış gibi, yüzü tertemiz daha çocuk :S insan dayanamaz bu acıya.

21 yaşındayım onları daha iyi anlıyorum.

ALLAH ŞEHİT'lerimizin kalanlarına sabır versin.

hırantın a.g. o kim oluyo, bu aslanların yanında sözü bile edilemez.

///______________
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

Genemi bu a.q pezevengi ya.neden şimdi çıkmıyorlar hepimiz mehmediz diye? ellerinden gelse bizi bir kaşık suda boğmazlarsa benim adım hrant olsun be.

odun-kömürü kerdeşim. eger eceliyle ölseydi onun yerine hemen biri çıkardı ama şimdi götleri yemiyor sen bakma hepimiz hıyarız diye bagırmalarına .bunlar öyle polisin bol korumanın sıkı oldugu yerde bagırırlar birde kalabalıkken. gelip antalyada yapsalarya o gösteriyi gösterelim biz  onlara gercek hıyarı.

hıyarmıdır hıyartmıdır nedir a.q adını duydummu şalter atıyor bende.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

arkadaslar o 13 askesimizin şehit edilmesinni nedeni, Ankara'ya gözdağı ve Ankara nın anlayacagı bir mesajdır.Hrant'ı katmayın şimdi o apayrı bir konu.Hem bazı arkadaslar adamın hakkında pek bişey bilmiyorlar gibime geldi.Atıp tutuyorlar.O adam Ortadogu da İslamiyet için , Türkiye de yaşayan farklı ırklara sahip ama aynı kültürü,aynı özü benimsemiş Yani Türk olmuş insanların ve güneyimizdeki devletlerde yer alan musluman insanların ilşkilerini,bu Ilımlı İslamlaştırma dönemlerinde daha da pekiştirerek bahsı geçen oyunu bozmaya yönelik çalışmaklar yapmış bir grubun üst duzey kademesindeki kişidir.Bunu bazıları bildigi için Hrant ı silmişlerdir.Ve katili hükümet diye göstermişlerdir.

Askerlerimizin şehit edilmesine gelince;burada acayip bir oyun var.Türkiye yi Irak a çekmek istiyorlar.Tamam hadi girdik  diyelim.İstedigimizi aldık yani Pkk yı vs etkisiz hale getirdik.Abd bi kere orda bela olur başımıza.Ekomomimiz bu sıralar allak bullak.Önümüzdeki dönemlerde ne olur bilinmez.Ama iyi bir şey olmayacagı kesin.Herşey de dışa bagımlısın.Tarımda bile bile dünya ülkelerini sollayan Türkiye,bu yıl tarım içerisindeki ürünlerden ithalat yapıyor.Bi de olaya buralardan bakmak gerekir diye düşünüyorum.

Son olarak,daha yazılacak çizilecek çok şey var.Tabi Asker de kendi hesabını yapmıştır,ne gelir ne gider diye ama bu iş boka sarar.Bu gunlerde boka sarar.Kurnaz olmak gerekiyor.Artık bndan snraki yorumlar sizin.İnşallah ben yalan çıkarımda ne a.q mun terörü kalır,ne o bizim yaşımızdaki pırıl pırıl aslanlar keklik gibi ölür.

Eyw...! 

copy
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yTSe_JaM
    yTSe_JaM's avatar
    Erkek
    spyrex e katılıyorum bencede pek bişey bilmediginiz belli ki diger bir arkadaşın dedigi gibi ırkçılık yapıyosunuz harbiden şaşırıyorum nasıl böyle düşünebiliyosunuz.geçtigimiz mart ayına kadar benimde abim şırnaktaydı benimde abim şehit olabilirdi bunlar hepimizin kaybı hepsinin topragı bol mekanları cennet olsun. ama hrant dink muhabbetini açmaya ve böyle spekülasyonlara gerek oldugunu da zannetmiyorum

Our Master Miyamoto Musashi Says: The way is in Training Know the Ways of all professions. Distinguish between gain and loss in worldly matters. Do not think dishonestly.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

Ben dinkinin de dünkününde,  bu topraklar üzerine yaşayıpta hainlik yapanların Allah belasını versin...

Dink kimmiş ya amk  !!  açın youtube kanallarını  pkk yada ermeni yazın altta yorum yapanlar hep pkk lı ve ermeniler birlikteler ..

Bu vatanı   Ya sev  Ya Tahliye et !

Temel adalettir .
Toplam Hit: 3320 Toplam Mesaj: 23