Hoş Çalışmalar -Şeyhimizden-
-
HolyOne bunu yazdı
Meyve veren ağacı taşlarlarlar aq hani sanat eserleriniz nerde, anca çamur atın =))
hala yanıt vermeden çekiniyor beyler. :D
benim eserlerim evlere tamire gittiğim, dükkana gelen modemler, bilgisayarlar hdd'ler.
bizim sulu boya anlayışımız bu :W
-
şeyhim sen resim çizmeyi bırak ve programlamaya devam et. bırakta resmi çizebilenler çizsin :)
-
antivirus bunu yazdıLethaLImpacT bunu yazdı
abi o ağacın üstündeki nedir acaba çok resimde çok fena kavram kargaşasi var :D sağ alt köşede ki nedir mesela ?
o siyah yaratik kanguruya benziyor ama tam çözemedim :D
asıl soru bu cocuklar niye mutsuz kanguru niye siyah bu cocuklar ufak yaşta niye makyaş yapıyor agac insanın hangi durumunu anlatıyor Acilen bu sorulara şeyhin cvp vermesi lazım?
-
Çocuklar mutsuz değil top oynuyorlar güneşli güzel bir gün, o da kanguru değil kopek. yada kedide olabilir şimdi bakınca ne çizdiğimi hatırlamıyorum aradan uzun zaman geçti. Belkide izleyicinin anlamı kendi katmasını istediğim soyut bir çalışmaydı.
Bu çalışmamda geç dönem rönesans akımlarından etkilendim hocam. Naturalist bir çizim değil soyut bir çalışma olduğu için halk düzeyine hitap etmiyor onun için bazı arkadaşlar kavrayamamışlar.
-
yorumlar mükemmel benden sandalyeden düşmek üzereyim :))
HEpsi çok kötü ama hobi sonuçta, herkes iyi olacak değil.
Non stop devam devam daha ii çalışmaları bekliyorz :))
-
BarisYigit bunu yazdı
ahahahah :D abi arkandan "ağır işsiz" diyolar bu aralar haberin olsun :D
Kesinlikle öyle abi ya işsiz şuan ya da ceo falan oldu kafasına göre takılıyor :D bak reneye adam siteye uğramıyor işi gücü var :W -
Sağda aşkı solda sevgiyi ortada tbt yi anlatmaya çalışmış sanatçı.
Sanat düşmanları ne anlarsınzı siz :|
-
HolyOne bunu yazdı
Çocuklar mutsuz değil top oynuyorlar güneşli güzel bir gün, o da kanguru değil kopek. yada kedide olabilir şimdi bakınca ne çizdiğimi hatırlamıyorum aradan uzun zaman geçti. Belkide izleyicinin anlamı kendi katmasını istediğim soyut bir çalışmaydı.
Bu çalışmamda geç dönem rönesans akımlarından etkilendim hocam. Naturalist bir çizim değil soyut bir çalışma olduğu için halk düzeyine hitap etmiyor onun için bazı arkadaşlar kavrayamamışlar.
biliyorsun resmin %20 yetenekse %80i tecrübedir daha iyi olabilirsin, önümüzdeki 40 sene icinde sorularıma cevap verdigin icin teşekkür ederim.
-
amk konuya bak.
-
Beğenen sanat severlere teşekkür ederim. Pm atıp satın almak isteyenlere orjinalinin national museumda bulunduğunu bu sebeple satmadığımı tekrar duyurayım. Kimse darılmasın kırılmasın
HolyOne tarafından 12/Kas/12 11:26 tarihinde düzenlenmiştir