Hoş Çalışmalar -Şeyhimizden-
-
Bosluk bunu yazdıReeX bunu yazdı
Şeyh markayı eskitiyorsun fazla online olarak , ben seni eskiden gizemli ve garip biri olarak biliyordum şimdi dalga geçiyorlar haberin olsun :)
Şeyhin taktiğidir o dönem dönem gelir kaybolur,biz müridler onu görünce böyle sevindirik olur ne yapacağımızı şaşırırız kımse dalga gecmıyor aslında bunlar sevinç gösterileri şeyhte bizi bağrına basar mazur görür
İstatiksel olarak şeyh her 2 yılda bir iş yerinden atılmaktadır.Bu nedenle her 2 yılın sonunda 6 ay kadar bir süre marabalarıyla birlikte olur ve sonra yeni işe girer, artık 2 senelik süreç başlamıştır...
-
çalışmalar güzel eline koluna sağlık
-
Estafurullah hocam öyle karizma yapma gibi bir amacım yok. tasavvuf insanı olduğum için dönem dönem inzivaya çekiliyorum.
-
arkadaki dino öndekine atlıcak gibi duruyor ama ...
-
şeyh paintteki kara şeye bi postunda kara kedi demişin bi postunda köpek ne iş ;)
-
biri üstüme kehribar atsın
-
Şeyh en son kapı güvenliği olarak çalışıyodu harbiden atılmış galiba.
Bildiğin işsizlik :D Bütün gün minecraft,arada canı sıkılıncada minecrafttakileri paintte çiziyor galiba :D
-
Bıdı bıdı etmeyin katkıda bulunun lan, iyi gırgır döner bu başlıkta. Bunlarda benim geçende bulduğum lise defterlerimi kurcalarken arasından çıkan çeşitli "sokarım böyle derse ben resim çizecem" sanatsalları;
-
KrypT bunu yazdı
Bıdı bıdı etmeyin katkıda bulunun lan, iyi gırgır döner bu başlıkta. Bunlarda benim geçende bulduğum lise defterlerimi kurcalarken arasından çıkan çeşitli "sokarım böyle derse ben resim çizecem" sanatsalları;
Wolfenstein ezgileri var biraz :)
ReeX tarafından 12/Kas/12 18:55 tarihinde düzenlenmiştir -
KrypT bunu yazdı
Beğendim resimleri. :)