Hoş Çalışmalar -Şeyhimizden-
-
galerim içinde bu sanatsal çalışmalardan yaparsan seni çok zengin ederim..
-
Tamam ama galerinin yeri, saygınlığı da önemli.
-
dijitali boş ver sen analog takıl =)
-
HolyOne bunu yazdı
Hocam kimse bu hayal kırıklığına sahip olmasın diyemi müzelik yaptılar :)) bende atarım çizdiklerimi bak :)))
-
Zeytun-i bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Hocam kimse bu hayal kırıklığına sahip olmasın diyemi müzelik yaptılar :)) bende atarım çizdiklerimi bak :)))
Yanlız gayet açık artırma salonu gibi duruyor şeyhim orası.Para etmemiş ellerinde kalmış sanki :)))
EWELANCHE tarafından 12/Kas/12 12:32 tarihinde düzenlenmiştir -
Holy , hocam pm ye de bakarmisin :) burdan yazmak cok dogru olmadi biliyorum ama mazir gor :)
-
HolyOne bunu yazdı
Beğenen sanat severlere teşekkür ederim. Pm atıp satın almak isteyenlere orjinalinin national museumda bulunduğunu bu sebeple satmadığımı tekrar duyurayım. Kimse darılmasın kırılmasın
Hadi ateyistler bunuda açıklayın
-
Şeyh markayı eskitiyorsun fazla online olarak , ben seni eskiden gizemli ve garip biri olarak biliyordum şimdi dalga geçiyorlar haberin olsun :)
-
bunlarda resim mi şeyhim bide bunlara bak :)
http://www.tahribat.com/Forum-Kendi-Cizdigim-Bi-Kac-Resim-158545/ -
ReeX bunu yazdı
Şeyh markayı eskitiyorsun fazla online olarak , ben seni eskiden gizemli ve garip biri olarak biliyordum şimdi dalga geçiyorlar haberin olsun :)
Şeyhin taktiğidir o dönem dönem gelir kaybolur,biz müridler onu görünce böyle sevindirik olur ne yapacağımızı şaşırırız kımse dalga gecmıyor aslında bunlar sevinç gösterileri şeyhte bizi bağrına basar mazur görür