folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Http://Www.Cyber-Tahribat.Com/ :)

Http://Www.Cyber-Tahribat.Com/ :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delikurt29
    delikurt29's avatar
    Erkek
    aB_r3aL bunu yazdı:
    -----------------------------
     7/17/2005 5:35:00 PM8/29/2007 4:48:00 AM

delikurt29 sende 2005 de tahribata dogmuşun pardon tanıyamadın senin baban kim ya dostum o sitetislik madem hackersin indirsene

:) asalak 2 evel ftp.tahribat.com millet bura ile kafa buluyordu benle degil sana dedim gitr aynaya bak kendinle dalga geç tahribat müriti

Sen o sitenin yöneticisi misin ? Herhalde bi karın ağrın var ki saçma sapan yazı yazıyorsun.Ben hacker'ım demedim.Öyle iki kod öğrenme ile hacker mı olunuyormuş.

Ben sadece sitenin salaklardan oluştuğunu teyit etmek için o mesajı attım.

Varsa başka sıkıntın özel mesaj at. :) :) 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

aB_r3aL bunu yazdı:
    delikurt29 sende 2005 de tahribata dogmuşun pardon tanıyamadın senin baban kim ya dostum o sitetislik madem hackersin indirsene

:) asalak 2 evel ftp.tahribat.com millet bura ile kafa buluyordu benle degil sana dedim gitr aynaya bak kendinle dalga geç tahribat müriti

la gelmiş buraya posta koyuyor aklı sıra... yok benim id m daha yüksek bilmem ne.ben bu siteye 6-7 yıl önce de takılırdım ama şuanki id'm yüksek.ne oldu yani?yazdığın yazılara açtığın konulara bak lol.

sen kimsin çapın ne ki burada posta koyuyorsun? ha aslanım?

cyber-warriorlara cw ezikleri diyorduk.şimdi size de ct ezikleri mi dicez?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aB_r3aL
    aB_r3aL's avatar
    Erkek

cyber-tahribat cigicigi ve tahribat mütefiktir ve kardeş sitelerdir burdaki arkadaşlar kendi çaplarında bişiler yazmışlar isteyen eklesin sorsun goixip@cigicigi.com holyone@tahribat.com Cyber-Tahribat hakkında yanlış şeyler yazıyorsunuz cigicigi hakındada adminlere bu konu bildirilmiştir ilgilenilice kimse benimle polemige girmesin site sahibi holyone msn de holyone@tahribat.com buyur sorun iyi günler dilerim bu konu açanıda ve böyle yazıları yazan adamlara sadece gülüyorum saten holyone de güldü

msn den bir yazı

The_Holy_One® :

haci bizim sorunumuz yok ole acior millet

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek
    aB_r3aL bunu yazdı:
    yunusemre6/1/2007 9:54:00 AM8/29/2007 11:06:00 AM

sende 2007 dogmuşun baban kim senide tanıyamadım

o senin ananı iyi tanır yanlız ;) sen 3-4 sene önce üye olsan nolcak attığın post sayısına bak bi de adamınkine bak ;)

edit=benim yazdıklarım cigicigi le alakalı diil senin adamlarla dalga geçmen hakkında beni ilgilendirmez başka siteler

Bittik biz bittik
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By-PsychoPhat
    By-PsychoPhat's avatar
    Erkek

bir sinek mi vızıldıyor bana mı öyle geliyor ? sen kimsin ki olm tahribat a ezik diosun la ,ezik domates..aB_r3aL mısın nesin , git işine evlat , burası sana göre değil..

(ben gidiyorum.yeni gözlüklerimi alacam :P) 

piknikte kebap şart değil amk.mangal yapan eller kırılsın.pizza yiyin onun yerine a.k.ormanları tehlikeye atmayın huleyn..ayrıca 1 gün de sıçmaın , 70 milyon 1 gün boyunca sıçmazsa hayvan gibi su tasarrufu sağlanır..(ciddiyim lan şaka yapmıyom)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

aB_r3aL bunu yazdı:

hoşt. tahribat müriti ne demek lan. o tahribat müridi ki yüce bir kademedir. kimse laf atamaz. haddini bil.

///______________
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aB_r3aL
    aB_r3aL's avatar
    Erkek
    siz harbi lamersiniz :)))))))))) olum ne diyorsunuz tahribatın yüz karaları sizler salakmısınız
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek
    aB_r3aL bunu yazdı:

slm arkadaşlar cigicigi.com demişsiniz sizler kimsiniz pardon cigicigi.com adına konuşuyorsunuz ben Goixip cigicigi 1 useri lütfen adımızı kullanarak bazı sitelere yüklenmeyin ayıp ben cyber-tahribat.com org net ve cyber-world.org domainide benim makinama baglı domainler dir ve adımızı kullanmasına ben izin verdim kusura bakmayın size sormadım bidakine sizede soracam özür dilerim siz aynaya bakın kendinizle dalga geçin bence

yunusemre 6/1/2007 9:54:00 AM 8/28/2007 4:58:00 PM

tahribat 2007 üyesi

aB_r3aL 11/10/2003 12:56:00 PM 8/29/2007 12:10:00 AM

tahribat 2003 üyesi far bu evladım 2003 de ben 3.1 çekiyordum sen 2007 başlamışsın ama yavaş boşal iyi günler holyone ve adminlerine lafım yoktur bu konunun kapanmasını arz ederim

demek ki barış neymiş? önceki yazıları biraz sakin kafa ile okursan anlayacağın en önemli şey kimse senin cigicigi.com / net yada kişisel domain adreslerine yada içeriğine bir laf etmedi. sadece adı geçen sitenin CW ye benzerliği ki aynı zamanda title tagında senin sitenin (ki barış olduğunu söylüyorsun) başlığının bulunduğunu reklam olarak senin sitenin reklamını aldığını söyleri

hiç bir kullanıcı senin site hakkında atıp tutmadı ama sen ne yaptın ? bahsi geçen domain adreslerinin senin makinanda olduğunu söyleyerek bu sitenin kullanıcılarını kendi çapında ezmeye çalıştın. yok efendim sen 2003 kullanıcı imişsin ve bu arkdaşlar tahribat.com un ne olduğunu bilmiyorken burada 3.1 çekiyormuşsun. eee ne oldu 8k lik id sahibisin diye diğer kişilere laf söylüyorsun. hangi sunucu sahibi müşterisini bu şekilde korur yoksa bir yakın dostluğun mu var bu site sahibi arkadaş ile ? benim önceki msj imda verdiğim kayıt bilgileri  adi gecen sitenin en altında ki CW ninde kullandığı reklam bolumunde yazan Can isimli bir kisinin kendi adına almis oldugu domain in reklamları vardi ve bende o domainin kayit bilgilerini verdim.

surdan burdan ornek verip millete laf soyleyecegine once okumasini ogren ve nelerden bahsedilgini anla daha sonra o kafanin icinde birsey varsa onu kullanarak yorumla ona gore atip tutmaya basla bu sirada yazmasinida ogresen cok guzel olur ne yazdigini anlayabilmek icin cok kasmak gerekiyor decoder kullanmak zorunda kaliyoruz... kendi takma adini bile duzgun yazamiyorsan bu konuda daha ne atip tutacaksin ki? yok holyone ile aram iyi doktor kendisi kodlamadi falan filan yazip cok biliyormus gibi durma.

şimdi şunu unutma bana göre bu sitede id si senden daha büyük olanlar senden daha yeni kullanıcılar senden daha iyi okumasını ve yazmasını biliyorlar.

sen o 8k lik id ni yanına al sana bir kutuda kurdan yollayayım kenarda kurdanla bokunu kurcalamaya devam et.

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aB_r3aL
    aB_r3aL's avatar
    Erkek

blackhammer

bakın arkadaşım bana bazı şeyleri söyletmeyin ellerimde kanıtlarım tahribat cigicigi den istedigi yardımların logları bakın kardeşlerim cyber-warrior benim sikimde degil ama sizin adminleriniz ve bu sitenin sahibi holyone dostumuzdur bunu hep söylerim arkadaşlar benim adımı rencide edici sözler kullanmışlardır cigicigi de veya cyber-tahribatda aleyinize böyle bir konu açılsa buranın sahibi holyone degil her ahngi bir yönetici forumlarımda böyle saygısızlık içerici konu açıldıgını söylese hemen gereken yapılır tahribat da evet mesajım yok dogrudur mesaj atma isteginde bulunmadım burda yönetidci olmak gibi bir arzumda olmadı canım kardeşim benim sitelerim belli kendi sitelerimi yönetiyorum ama tahribatın hiç bir konusuna bakmamıştım hep gözümde holyone büyük bir zarttı hala öyledir ve bir kaç admin arkadaş bu konu hakkındada admin ve holyoneye ilettim gerekene sen degil arkadaşım bu sitenin adminleri ve holyone karar verir sende benim gözümde sıkfırsın sende 2 paket kürdan alda bokunla oyna sana bir kutu yetmez iyi günler

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    aB_r3aL bunu yazdı:

blackhammer

bakın arkadaşım bana bazı şeyleri söyletmeyin ellerimde kanıtlarım tahribat cigicigi den istedigi yardımların logları bakın kardeşlerim cyber-warrior benim sikimde degil ama sizin adminleriniz ve bu sitenin sahibi holyone dostumuzdur bunu hep söylerim arkadaşlar benim adımı rencide edici sözler kullanmışlardır cigicigi de veya cyber-tahribatda aleyinize böyle bir konu açılsa buranın sahibi holyone degil her ahngi bir yönetici forumlarımda böyle saygısızlık içerici konu açıldıgını söylese hemen gereken yapılır tahribat da evet mesajım yok dogrudur mesaj atma isteginde bulunmadım burda yönetidci olmak gibi bir arzumda olmadı canım kardeşim benim sitelerim belli kendi sitelerimi yönetiyorum ama tahribatın hiç bir konusuna bakmamıştım hep gözümde holyone büyük bir zarttı hala öyledir ve bir kaç admin arkadaş bu konu hakkındada admin ve holyoneye ilettim gerekene sen degil arkadaşım bu sitenin adminleri ve holyone karar verir sende benim gözümde sıkfırsın sende 2 paket kürdan alda bokunla oyna sana bir kutu yetmez iyi günler

burda herkes eşittir. sen diğer ezik sitelerle karıştırdın galiba. buranın kurallarını bilmediğin belli.

herkes eşit sen -1'sin , 0 bile değil.

///______________
Toplam Hit: 8532 Toplam Mesaj: 59