İçinizdeki Tanrıyı Bulun !
-
ilk önce küfür etti sonra pm aldı öyle diilse çıksın diil desin
-
Bu dünyada küçücük bir karıncanın hakkı dahi yenmiyor,insanın hakkı mı yenecek sence? Burda değilse de başka yerde hakkını alacaksın.Herşey hak & adalet içinde olmak zorunda.O dese bile ben önce yapmadım gerçek elbet birgün meydana çıkacak. Onun için kavga ortamı oluşturmaya gerek yok
-
ŞİMDİ arkadaşlar size bir soru sorucam tek soru tek cevap istiyorum.
ŞUAN EKRANA BAKARKEN GÖZÜMÜZÜN GÖRMESİNİ ALLAH(C.C) GÖZÜMÜZE EMİR EDİP Mİ GÖRÜYORUZ.
YOKSA ALLAH BİZZAT KENDİSİMİ GÖZÜMÜZÜN MONİTORE BAKMASINI SAĞLIYOR KENDİ KUDRETİYLE?
ben cevabı biliyorum ama sizler bakalım ne diyiceksiniz? -
karizmatrixxx arkadas aldıgın mesajlara iyice baksana ben ozur diledim senden
-
Zumsuk hocamın dediğine tam olarak katılmıyorum,eğer saygı çerçevisinde sorular sorulup cvplanırsa sorun olmayacak aksi takdirde tartışma manasız olur o zamanda konu kilitlenir
Mit hocam sorduğun sorunun cvbı söylediğin şıklardaki gibi değil tam olarak :)
Bizim gördüğümüz görüntüler ve duyyduğuz seslerin desibelleri beyinde ayarlanmıştır.Bize gösterilen ve duymamız istenilen şeyi duyabiliriz.Herşeyi görüp duysak kafayı yerdik. Bu monitor beynimize kodlanmış onun için görüyoruz.Ama kodlanmasaydı göremezdik.Bakmaya gelince burda irade söz konusu,bu irade cüzzi iradedir,yani insanın elinde olan bir iradedir
Bilmem sorunun anladığım kadarıyla cvbı bu mu :)
-
Sizinle paylaşmak istediğim birşey var.Çoğunuz bu adamın bilmediğinden eminim.Mustafa Akyol.Kendini evrim teorisi ve Alalh ın ispatına adamış biri,bunu Harun Yahya ile karıştırmayın. Sitesinde herkese meydan okuyor zaten :)
700 akedemisyen dediği müfredattan yaratılışın kaldırılmasını isteyen şahıslar
===============================================
söz konusu 700 akademisyenimizin hepsiyle, her yerde ve her şartta tartışmaya hazırım. Madem ortada ‘Ortaçağ karanlığı’ var, buyursunlar, aydınlatsınlar.
Mustafa Akyol: Yazar, Intelligent Design Network Yönetim Kurulu Üyesi
www.mustafaakyol.org
=================================================
Hocamın yazdığı Yaratılış ve Darwin, Entropi ve Yaratılış makalelerini okumanızı tavsiye ederim.Termodinamiği anlatıyor,çok işinize yarar
http://www.kurandaceliskiyoktur.com/?p=138#comments
http://www.kurandaceliskiyoktur.com/?p=96#comments -
Özür işi hallolmuştur hocam forumda iki arkadaşda birbirinden özür diler,bu konuyu artık kapatılm,aklımıza geldikçe dediğin gibi konu kayıyor
Rızk konusunda ise Allah herkese adil bir paylaşım vermemiştir.Kimini zengin kimini fakir yaratmıştır ama akıl,zeka,güç,el,kol bacak.... vermiştir.Önemli olan size verilen şeyleri kullanıp en iyisini yapmaktır.Zengin olupda mutlu olan kaç kişi var acaba? Elbette para herşey değil ama parada gerekli,paradan daha çok gerekli olan şeyler,erdem,akıl,insaniyet,doğruluk.... -
Adil paylaşım vermemiş dedim ya yanlış anlaşılmasın herşey aslında adil bir paylaşımdır ama bugün ama yarın.Mesela körler bu dünyadaki güzellikleri göremiyor bu onlar için adil olmuyor değil mi? Ama öldüklerinde kabir de yani cenneti izleme fırsatı verilecek onlara.Biz belki azap çekerken onlar bu dünyada verilmeyen ayrıcalığı o dünyada alacak
-
Allah cümlemizden razı olsun hocam,kırılmış insanlar istemiyorum burada :)
-
Biz gönüllerin moderatorüyüz bu yetmez mi? Diğerini karıştırma :D
Toplam Hit: 25392 Toplam Mesaj: 199