İmanımı Geri İstiyorum.
-
Uzun zaman önce Tanrının varlığı hakkında kuşku duymaya başlamıştım.Artık bana neden yarattığını söylemeyen bir Tanrıya inanamazdım.Herkes inan,yoksa birşey kaybetmesin ama varsa bir cennet kazanırsın diyordu.Şimdi ona inanmıyorum,çünkü bu saatten sonra onu ya varsa diye inanarak kandıramıycağımı biliyorum.Şuanda onu çıkarı için sevip innamayan birisi olarak ona,varsan affet yoksan bir şey kaybetmem diyorum.
-
Bak kardeşim en basitinden eğer Allah yoksa biz birşey kaybetmeyiz onlarda kaybetmez.ama varsa ki "BİZ" buna inanıyoruz kazanan biz oluruz onlarsa ebedi kaybedenler olur. Bu en basiti.
Şeytan gönüllere öyle vesveseler verirki bazen kendine bile şaşırır ben nasıl bunu söyledim diye.Şeytan vesvese verir nefis te onu uygular.Sakın nefsine uyma.Şeytanların görüneni de var görünmeyenide. Şeytan dediğin "İNSAN" dan da çıkar. Cin den de. ( Anlayana )
Kuran-ı Kerim i al biraz eline, güzelce oku mealini.istediğin sure den başla. bir şükür namazı kıl.O zaman nasıl rahatlayacaksın gör.
-
Z-CHAN bunu yazdı:
-----------------------------
Bunda ürkecek bir şey yok Eagle. Beğenmezsen sana iman yapıştıracak bir sürü arkadaş var nasıl olsa tbtde...
-----------------------------Bence sende ürperecek birşey var Z-Chan. Beğenmezse sana hidayet yapıştıracak yaratan var göklerde
-
piyasada bol kitap var "kendini arayan adam, kendini arayan kadın, kendimi buldum etc :D:D oku belki işine yarar, garanti vermek zor ama.
-
Kardeşimle takıl biraz seni imana getirir......
Din ile ilgili danışabilirsin....
-
:S Eğer Z-chan'ın açtığı konular sana mantıklı geliyosa Önce İslamiyet'i tam anlamıyla öğren. Ve bunu sen siteye üye olduğun ilk zamanlarda söylediğimi hatırlıyorum. Dinini tam bilmeden bu konulara dalma demiştim. Ateizme kayarsan bu sefer bu tarafa kolay kolay gelemezsin demiştim gibi birşey hatırlıyorum.
Eğer istiyosan bir süreliğine zıçanın takip ettiği konuları bırak. Dinini "tam manasıyla" öğren ve elinden geldiğince "uygulamaya çalış". Sonra gel zıçanın konuları yine takip et.
edit: DrKeworks'un dediği gibi aksine Z-chan'ın konularında benim imanım iyice kuvvetlenir.
-
IronEagle bunu yazdı:
-----------------------------
S.a Hocalar Bu Z-Chan'ın Açtığı Konuları Takip Ettim,
Ve Müslümanlığımdan Şüphe duymaya Başladım
Düz Mantıkla Z-Chan'ın Söylediği Herşey doğru Geliyor
Bana Lütfen Doğru Yola Çekin Beni :|
-----------------------------ilk önce abdest al.2 rekat namaz kıl sonra kuranı kerim oku.başkalarını takma.24 saat kesintisiz kuranı kerim türkçe meali yayını için www.radyofeza.com dinle kendine gelirsin
-
hocam düz mantıkla düşünürsen doğru gelebilir ama "3d" mantıkla düşün birde. ateistlerin en büyük silahıdır çarpıtmalar. evrenin oluşumundan düşün ilk; yaratması kendinden olan bir güç olacak ki evreni yaratacak ;)
-
evet evet Kuran oku sen al aline Kuranı çoğu müslümanın yapmadığını yap mealinden notlar alarak Kuranı oku o zaman böyle acayip durumlarda olmazsın.
-
DrKeworks bunu yazdı:
-----------------------------Eğer Z-Chan ın konularını okuyupta imanından olduysan senin imanın çok zayıftır. Zayıf bir sütun yıkılmaya mahkumdur. Ben Z-Chan ın konularını okudukça daha çok seviyorum islamiyeti. Ben Z-Chan'ın sayesinde namazlarımın sünnetlerini daha çok önemseyip kılıyorum..
-----------------------------:) konularına bakıp onunu gibi düşünmediğim için şükrediyorum