Incı Sözlük Hacklenmiş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slmarlq
    slmarlq's avatar
    Erkek

Bu İncideki Yazışanları Anneleri Babaları Görseler Ne Derler Çok MErak Ediyorum. Birbirlerinin Anasını Bacısına Söven Bi Topluluktan Başka Bi Bok Değil.  FAcebookta Eskiden Olurdu Ya Hani.  Yorum yazdım Beğen. fotoğraf koydum yorum yap gibi eylemleri bu salaklar kendi sitelerinde yapıp taşşak geçtiklerini sanıyor mal oğlu malın oğulları

Bu zamanda en çok azraile güveneceksin.En azından niyeti belli...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

slmarlq bunu yazdı:
    -----------------------------

Bu İncideki Yazışanları Anneleri Babaları Görseler Ne Derler Çok MErak Ediyorum. Birbirlerinin Anasını Bacısına Söven Bi Topluluktan Başka Bi Bok Değil.  FAcebookta Eskiden Olurdu Ya Hani.  Yorum yazdım Beğen. fotoğraf koydum yorum yap gibi eylemleri bu salaklar kendi sitelerinde yapıp taşşak geçtiklerini sanıyor mal oğlu malın oğulları

oha lan bu kadar yanlış anlaşılır. Sanal alem ne olacak, herif ananıskim diyorsa internet üzerinden bu 1000111101011010101 demek, internet üzerinde hiçbirşeyi ciddiye almıyacaksın, inciyi boşver git düğünlerde rahat görürsün köyün gençleri arasında illaki bir grupta ana-bacı oluyor. Anneleri babaları görseler ne demek töbe ya, marsta hiç küfür yokmu hocam anlatsana oraları bize ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackworm
    hackworm's avatar
    Erkek

slmarlq bunu yazdı:

babamla birlikte takılıyoruz incide. ikimizinde üyeliği var yalnız sen olayı anlamamışsın güzel kardeşim. havaya küfrediliyor ama siz hep her şeyi üzerinize almaya meraklısınız :D ciddi ciddi olaya yaklaşırsan zaten heryer sana dar gelir

bu arada ayt sanırım vbulletin'i yeniden kodlamaya karar vermiş. ne upgrademiş arkadaş 3 dakikada upgrade yapılır benim bildiğim :P ayrıca hala 4.0.8 kullanıyorlar :D çakma hekır grupları :D gidin savcı amcalarınıza şikayet edin kendinizi :D vatanı koruyorlarmış peh

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

tamamdir olay tarafimdan el konuldu :)

sakin olun ..

incicileride Mikeyim

Ayyildiz cilarida mikeyim. :)

http://i55.tinypic.com/nbq98l.jpg

Resimdeki index in en altindaki imzaya bakin

AYYILLDIZ TIM

Aticagi index i mikim onlarin. :)

İncicilerinde Forumda acicagi Konulari Mikim :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

ayt'ye sürekli bok atanları inciyi savunanları anlamıyorum .

toplanmış bir sürü orospu çocuğu millete kendine çevresine sövüyor.

tvlere bağlanıp bir bok yediğini zannedip aklı sıra onu bunu işletiyor.

böyle ruh hastalarını savunanlarda bence bir sorun var.

ben bilişim polisinin yerinde olsam onu bunu işletmeye çalışan sanal dürzülük yapan bu veletleri yakalar

içerde öttürürdüm.

ayt ne kadar hack bilir yada ne kadar komutan muhabbettini yaptığı beni enterese etmez.

ayt sonuçta sanalda bişiler yapmış oluşumların başında gelir.

ve çevresine böyle abuk subuk zararlar vermeye kalkmaz.

aynı şeyi ayt incide entry açarak yapsa lamer olur ama inci yapınca inci sikertir oluyor.

bence türkiyedeki en gereksiz en abuk subuk oluşumdur inci.

ona destek verenlerin sempatizanlığını yapanlarında ta ak.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

Notorious bunu yazdı:

ben bilişim polisinin yerinde olsam onu bunu işletmeye çalışan sanal dürzülük yapan bu veletleri yakalar

içerde öttürürdüm.

ayt ne kadar hack bilir yada ne kadar komutan muhabbettini yaptığı beni enterese etmez.

aynı şeyi ayt incide entry açarak yapsa lamer olur ama inci yapınca inci sikertir oluyor.

son cumlene kadar normaldi yorum ama son cumle ile bozdun olayi haci.

az insan çok huzur. | https://keremgok.tr | https://dnscheck.tr
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

Notorious bunu yazdı:

içerde öttürürdüm.

evet inci abuk sabuk bi oluşumdur ama en azından mal değildir :) bak kalın yazılmış cümlene,millete sövüyosun,varmı bi farkın? :) işin hack kısmına gelince; ayt malın önde gidenidir,şakirtin hasıdır. Ulan madem vatanı savunuyom diyon be dürzü(!) internet sansürüne sen karşı çık? pkklı piçlere karşı çık? Ama büzüğün çapı dar olunca kamışın kalınından korkuyolar tabi...ama incide olay hack değildir,eğlenmektir. E haliyle onlarınki sikertme oluyo ve sonuca ulaşıyo,adamlar resmen botnet gibi saldırıyolar :D Varmı başka bi sorun? :)

:)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

ya arkadaş, inci, ekşi vs.. gibi oluşumlar, azınlıklardır.Fakat yenilikleri getirenlerdir, kafası çalışanlardır.Olaya sadece sövme olarak bakıyorsunuz.Olay sövme değil.ORda sikertirim dediğinde adam gerçekten seni sikmek istemiyor bunu anlayamadığınız gitti.

Bobiler, inci, ekşi gibi oluşumlar Türkçe 'ye yeni kelime kattı, bir jargon oluşturdu, yenilikler getirdi.İyi yada kötü tartışılır.Fakat milletin ağzından düşürmediği sözler varsa, popülerse demek ki ihtiyaç varmış.

--

Gelelim küfür mevzusuna tekrardan ; arkadaşınla amına koyim, götünü sikim, yarak kafası amcık falan derken sorun yok, bu adamlar birbirine derken sorun mu var ? O adamlar mal, sen değil misin ? Farz et ki bu heriflerin bilmem kaç bin arkadaşı var senin 2 tane.

He ekşi sözlük hesabım vardı 10 msj atmadım, inci sözlüğe kaydolmadım.Bobiler hesabımda yok ama alayını takip ederim.Eğlenceli, yenilikçi, farklı.

Farklı ve yenilikçi kesim daime toplum tarafından dışlanır.Fakat eninde sonunda toplum onların izinden gider.Dünya düz diye kabul edildiği bir dönemde, yuvarlak dedi diye birini öldüren millet gibisiniz.Belki adamlar haklı siz haksızsınız.Sayı ile mi ölçülcek bu ? Birisi yuvarlak demiş.Ama diğer bi kaç milyon şu gün göt olmuş durumda ??

--

Gelelim ayt'a neden sinir oluyorum(uz).Çünkü ; herkes vatan düşmanı, kendileri vatan sever , kendileri milliyetçi, kendileri Türkiye'nin askerleri...

İşte bu yüzden sevmiyorum.Nasıl ki akp yi müslümanlığı sahiplenmesinden, chp'yi Atatürk'ü sahiplenmesinden, mhp'yide milliyetçiliği sahiplenmesinden dolayı sevmiyorsam, aytıda bu yüzden sevmiyorum.

Yaptıkları şeyler o kadar aptalca, o kadar çocukça ki, sonra bunları çıkıp büyük milliyetçilik duygularıyla öve öve bitiremiyorlar.Irc'tan 2 ip adresi toplamışlar, yok fifa nın mı bilmem nenin sitesini hacklemişler.Bravo !!

Kaçı oturup linux, python, server konularında, güvenlik konularında taşaklı döküman yazdı ? Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır.Gidip ders çalışmak varken asosyalliklerini gidermek için, site hackleyerek kendilerini tatmin ediyorlar.Hadi bilgisayarla uğraşıyorsunuz, o zaman iyi bildiğiniz konuda dökümanlar yazın.Buda nasıl site heykırlanır gibi değil de, normal insanları aydınlatacak bir şekilde olsun.

Sağdan soldan kopya programlama dökümanları ile bu işler yürümüyor.

Ayyıldız denince ne geliyor akla (timden bahsediyorum) ? Milliyetçi hacker grubu . Bitti, nokta.

Ceviz.net deyince ? Benim aklıma taşaklı programcılar geliyor.

Belgeler, enderunix vs.. MAdem sağlamsınız yararlı işler yapın.Oturun Tübitak'ın pardus 'u için araç geliştirin.

Milliyetçisiniz ya !

Adım gibi eminim, milliyetçiyiz nidaları atan Ayyıldız ekibinin işletim sistemleri windowstur.%90'ından fazlasının windowstur hemde.Madem o kadar milliyetçisiniz neden pardus kurmuyorsunuz ?

Geçsinler bu ayakları.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

wasd bunu yazdı:

Notorious bunu yazdı:

içerde öttürürdüm.

evet inci abuk sabuk bi oluşumdur ama en azından mal değildir :) bak kalın yazılmış cümlene,millete sövüyosun,varmı bi farkın? :) işin hack kısmına gelince; ayt malın önde gidenidir,şakirtin hasıdır. Ulan madem vatanı savunuyom diyon be dürzü(!) internet sansürüne sen karşı çık? pkklı piçlere karşı çık? Ama büzüğün çapı dar olunca kamışın kalınından korkuyolar tabi...ama incide olay hack değildir,eğlenmektir. E haliyle onlarınki sikertme oluyo ve sonuca ulaşıyo,adamlar resmen botnet gibi saldırıyolar :D Varmı başka bi sorun? :)

bunca terör sitesini inci kapattı dimi bırak allahın aşkına :)

evet söverim alışveriş merkezlerine girip ona buna laf atmak

tvlere bağlanıp programın gidişatını bozmaya çalışmak

onun bunun anasına sövüp mutlu olmak erkeklik değildir.

internet sansürüne neden karşı çıkmadı diyosun komiksin bu tür meseleler internettenmi çözülücek zannediyorsun ?

bırak allahın aşkına eğlenmekmiş seninde ailene alışveriş merkezinde laf atsalar hoşuna gidermi ?

ayt'nin pkklılarla ne kadar çok uğraştığı bellidir.

şuana kadar terör siteleriyle uğraşmış bu denli başka bir oluşum varmı ?

senden olayı dahada iyi biliyorum merak etme sen :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

@zumsuk

Linux bilmeyen kullanmayan dünyadan bir haber gibi konuşuyorsun.

Evet ayyıldız team milliyetçi milleti kandırmayan bir oluşum 

diğer sözde milliyetçi hack oluşumları gibi esrar içen adamlardan,cc işi yapanlardan,milleti kandırıp parasını alan adamlardan

oluşmuyor.

Pardus kullansa milliyetçimi oluyor allahın aşkına :)

kopya vs diyosun ordan burdanda.

acaba eno7'yi duydunmu yada ayt'nin ilk kurucularından bazılarını.

Toplam Hit: 13405 Toplam Mesaj: 88