Incı Sözlük Hacklenmiş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    BlackApple bunu yazdı:
    -----------------------------

bunu tahribatada yapmışlardı :D aslında yaptıkları konuşmaya bile değmicek bi olay. bu arada bunlara bakmak için ayyıldıza 2. kez girişim oldu bugüne kadar. tbtdede böyle konu açıp zone almışlardı hatta
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

ayt incinin saldirisina maruz kaldi; http://i1106.hizliresim.com/2011/6/26/1713.png

http://www.incicaps.com/r/basliklar2.jpg/

http://www.incicaps.com/r/basliklar.jpg/

su anda girerseniz vb yeni surum yukleniyor yaziyor, bizde yedik amk.

=)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkness_izmir
    darkness_izmir's avatar
    Erkek

geçmiş olsun.

bendekiler hayel değil plan,planlarımda gerçek değil sadece birer rüya ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ayt başına belayı aldı artık canları sıkıldıkça ziyaret yaparlar :)) işin kötüsü kurtuluşuda yok bu işin

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

pcdoktor636 bunu yazdı:
    AbdullahAzad bunu yazdı:

ayt deki elamanlarin forumlarda komutancilik oynamasi cok normalde adamlarin kendi aralarinda birbirine orospu cocugu demesi mi anormal?

bi zahmet bilgisayari kapatin ve sosyal hayata donun. sizin beyniniz sulanmis hekirlar :|

bu adamın kesin benim mesajıma bişey yazıcağını biliyordum zaten. kaldıki mailde bile söyledim bu herif her mesajıma böyle saçma sapan bişeyler yazar. sen bi ara yeni gelindin noldu la o ? her gördüğüne atlıyon zaten. neyse konuya gelirsek o komutancılık oynayanları kendisini orospu çocuğu sayanlara tercih ederim. zaten forumda bi ara inciciler banlanıyodu ne güzel. o incideki veletler tbtyi hacklicez yehuuuu diye heykırcılık oynarken sorun olmuyo birbirine orospu çocuğu derken sorun olmuyo ama ayyıldızdakiler komutan muhabbetine girince sorun oluyo. bu ayyıldız timin sitesine 1-2 kere girmişimdir forumuna hiç girmedim nasıl biyer bilmemde. ama incili orospu çocuklarına tercih ederim. kim o orospu çocuklarını savunuyorsa ondada vardır bişeyler. kendileri kabul ediyor zaten. şimdi hakaretten banda yerim belki çok takmam kendisine orospu çocuğu diyen,tbtyi hacklicez diye dolanan sağa sola inci siker yazmayı hack zanneden veledi zinalar burda savunulup ben banlanıcaksam oda çok mikimde olurdu zaten. bak mesajlarımın hepsine baksam hepsine bişey yazmışsındır. yazmadığın 3-5 tanesi zor bulunur. seninkine buralarda kuyruk acısı diyolar. ha bana bidaha dalaşırsan hani kan alırlar derler ya. o kanı sonra içiririm. ciddi ciddide yaparım bunu. sen liseli vs. demeye devam et. 17 yaşındayım vamrı diceği olan? en azından kendi kendime orospu çocuğu denmesinden zevk almıyorum çok şükür.

"yeni gelin" mevzusu ben, computerwolf ve crafty arasindaki bir muhabbet. ne biliyorsunda ne konusuyorsun :)

sen degil miydin? bir daha tbt de paylasim yapmam cw de yaparim diyen? bakiyorumda benden cok tbt'ci olmussun bir anda :)

hemen hemen her yorum yazdigin konu bilgin olmayan konu (yorumlarindan bunlar anlasiliyor) bilgi eksikligini yuzune carpmak seni eziklik psikolojisine mi sokuyor ? :)

sana hakaret etmedigim surece her mesajina alinti yapip cevap yazabilirim. bunu kim engelleicek? sen mi? adminler mi? :)

kan alma mevzusuna gelince koc sen zahmet etme ben 6 ayda 1 kizilay'a kan veriyorum zaten :)

sabah sabah fena guldum :)

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

iki grup da birbirinden apayrı saçma sapan çökertme veya sinir bozucu eylemleri olsa da kendi çaplarında şöhret olmuşlardır. Bizim grup ise bu iki aşağılık gruptan zarar gördüğü de olmuştur. O yüzden tahribatın eğer hala varsa kurmayları bu iki grubu sikecek herhangi bir şey yapamıyorsa bizimkisi de sadece edebiyattır. Soğukkanlı bi şekilde yapılacak bi şey varsa özel mesajlarla messenger vasıtasıyla bilgi paylaşılır ve icraat eylenir.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

pcdoktor636 bunu yazdı:
    Andrei bunu yazdı:
    pcdoktor636 bunu yazdı:
    AbdullahAzad bunu yazdı:

ayt deki elamanlarin forumlarda komutancilik oynamasi cok normalde adamlarin kendi aralarinda birbirine orospu cocugu demesi mi anormal?

bi zahmet bilgisayari kapatin ve sosyal hayata donun. sizin beyniniz sulanmis hekirlar :|

ha bana bidaha dalaşırsan hani kan alırlar derler ya. o kanı sonra içiririm. ciddi ciddide yaparım bunu. sen liseli vs. demeye devam et. 17 yaşındayım vamrı diceği olan? en azından kendi kendime orospu çocuğu denmesinden zevk almıyorum çok şükür.

bak güzel kardesim, abdullahla aranızda olan husumet zerre sikimde degil ama su tehdit isini bırakın önce. havlayan köpek ısırmaz. hele ki sen su halinle baska ildeki bi insanı hicbir sekilde ısıramazsın. yok kan alırım sonra iciririm, yok döner bıcagıyla auuuuwaaa deyip kellerini ucururum felan..

zarar verecek olan adam bu kadar sesini cıkarmaz, bi yolunu bulur zaten zarar verir. isterseniz ikiniz sikin birbirinizi bu da benim sorunum degil. su tehditi sen degil baska biri deseydi yine aynı tepkiyi verecektim.

burada kimse kimseye asarım keserim diyemez, buna ben de dahilim. he illa diyeceksen laf degil icraat yap.

oda olacak inşaallah. azad bu posttan sonra istediğin kadar dalga geçebilirsin. yakındada gider desteğe mail atar gene zırlarsın hacklendim yok şöylede böylede tbt felsefesi ühühüh

yok bu sefer TBT ile ugrasmam direk savciliga giderim. gerisi ile sen ugrasirsin :)

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek

AbdullahAzad bunu yazdı:

pcdoktor636 bunu yazdı:
    AbdullahAzad bunu yazdı:

bu adamın kesin benim mesajıma bişey yazıcağını biliyordum zaten. kaldıki mailde bile söyledim bu herif her mesajıma böyle saçma sapan bişeyler yazar. sen bi ara yeni gelindin noldu la o ? her gördüğüne atlıyon zaten. neyse konuya gelirsek o komutancılık oynayanları kendisini orospu çocuğu sayanlara tercih ederim. zaten forumda bi ara inciciler banlanıyodu ne güzel. o incideki veletler tbtyi hacklicez yehuuuu diye heykırcılık oynarken sorun olmuyo birbirine orospu çocuğu derken sorun olmuyo ama ayyıldızdakiler komutan muhabbetine girince sorun oluyo. bu ayyıldız timin sitesine 1-2 kere girmişimdir forumuna hiç girmedim nasıl biyer bilmemde. ama incili orospu çocuklarına tercih ederim. kim o orospu çocuklarını savunuyorsa ondada vardır bişeyler. kendileri kabul ediyor zaten. şimdi hakaretten banda yerim belki çok takmam kendisine orospu çocuğu diyen,tbtyi hacklicez diye dolanan sağa sola inci siker yazmayı hack zanneden veledi zinalar burda savunulup ben banlanıcaksam oda çok mikimde olurdu zaten. bak mesajlarımın hepsine baksam hepsine bişey yazmışsındır. yazmadığın 3-5 tanesi zor bulunur. seninkine buralarda kuyruk acısı diyolar. ha bana bidaha dalaşırsan hani kan alırlar derler ya. o kanı sonra içiririm. ciddi ciddide yaparım bunu. sen liseli vs. demeye devam et. 17 yaşındayım vamrı diceği olan? en azından kendi kendime orospu çocuğu denmesinden zevk almıyorum çok şükür.

"yeni gelin" mevzusu ben, computerwolf ve crafty arasindaki bir muhabbet. ne biliyorsunda ne konusuyorsun :)

sen degil miydin? bir daha tbt de paylasim yapmam cw de yaparim diyen? bakiyorumda benden cok tbt'ci olmussun bir anda :)

hemen hemen her yorum yazdigin konu bilgin olmayan konu (yorumlarindan bunlar anlasiliyor) bilgi eksikligini yuzune carpmak seni eziklik psikolojisine mi sokuyor ? :)

sana hakaret etmedigim surece her mesajina alinti yapip cevap yazabilirim. bunu kim engelleicek? sen mi? adminler mi? :)

kan alma mevzusuna gelince koc sen zahmet etme ben 6 ayda 1 kizilay'a kan veriyorum zaten :)

sabah sabah fena guldum :)

pc doktorun şöyle iğrenç konuşmalarından agrasif tavırlarına gıçık kapıyorum arkadaş   kendine hakim olmayı ögren sinirli havalarında birşeyler yazıyorsun en ufak olumsuzlukta

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    tahref156 bunu yazdı:

Admin çıldırmış hacılar :D

bkz :

hiç komik değildi beyler. insan yaratıcı bişiler bulur.

ayrıca, amına kodumun bilgisayarcı bebeleri:
    vatanı savunuyorlarmış bilmem ne. lan sikikler sizin %90ınınız askerliğe çürük olduğu için gitmemiştir. amına kodumun yağlı saçlı sıska endüstri meslek mezunu sikikleri. vatanı savunuyorlarmış. internetten vatan mı savunulur lan!internet taşşak yeridir s,z saldırın yarım saat sora yine taşşaamızı geçeriz biz.
    füze geliyor desek durdurabilecek sanki amına kodumum hekırları

ayyıldız team mi tim mi bu arada?

hacı çıldırmış ama yine de iyi demiş. Amına kodumun herifleri kendilerini vatanın koruyucuları sanıyorlar. Iş ciddiye bindi mi de ortalıkta yoklar.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

güzel index atmışlar "beyninizin sağmı solmu lopunu kullanıyorsunuz?" :D

Cigu bigule :(
Toplam Hit: 13903 Toplam Mesaj: 88