Incı Sözlük Hacklenmiş
-
mal lan bunlar. bunlara kurtlar vadisi ve türevi bir şey izletmeyeceksin. ne sitesi de vatanı savunuyorsunuz anlamadım ki...
asosyal çakma polatlar.
-
O değil de incide bi ayyıldız reklamı var (şu bikini üreten :D) bu kimden ötürü ya çok güldüm :D
-
gayet iyi olmuş. birbirlerine liseli deyip duruyolar yarıdan çoğu liseli zaten. birbirlerine orospu çocuğu deyip kendilerine orospu denmesinden zevk alan başka bi oluşum varmıdır bilinmez. ayyıldız timin ellerine sağlık kim nederse desin o kendi tabirleriyle "orospu çocukları"'na haktır bu. anca sağa sola inci siker yazarlar.
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------
gayet iyi olmuş. birbirlerine liseli deyip duruyolar yarıdan çoğu liseli zaten. birbirlerine orospu çocuğu deyip kendilerine orospu denmesinden zevk alan başka bi oluşum varmıdır bilinmez. ayyıldız timin ellerine sağlık kim nederse desin o kendi tabirleriyle "orospu çocukları"'na haktır bu. anca sağa sola inci siker yazarlar.
-----------------------------süpersin aynen sana katılıyorum.........
-
MiLK bunu yazdı:
-----------------------------
O değil de incide bi ayyıldız reklamı var (şu bikini üreten :D) bu kimden ötürü ya çok güldüm :D
-----------------------------Ayyıldıza gönderme yapmışlar.
-
iyide yalnış inci sözlüğü hacklemişer ahahahaha abi çok fail :(
hayatımda bu kadar komik bi hacker grubu görmedim
google.com u hackledip diyip gooooooooooooooooo00gle.net.org.tr hacklemek gibi bişiy ahahahof
asıl pislik yuvası incisozluk.org
karıştırmışlar incileri sdüfdskfg
-
aga bu nedir mna koyum ya ? !
ulan adamlar kendi aralarında bu kadar dert edip , tartışıp konuşmuyorlar..
ne hikmetse TBT'de "inci" geçen herşey anasayfanın en üstünde inmeden duruyor..
-
bu soktugumun aytsine kurtlar vadisini yasaklasın aileleri lütfen. + olarak savas filmlerini.
-
ayt deki elamanlarin forumlarda komutancilik oynamasi cok normalde adamlarin kendi aralarinda birbirine orospu cocugu demesi mi anormal?
bi zahmet bilgisayari kapatin ve sosyal hayata donun. sizin beyniniz sulanmis hekirlar :|
-
la liseli ergen genclerin sayfasıyla oynamyın ne gereği var ayyıldız nam salıcaksa dtp yönelik icraatlarla namsalsın liselilerle vakit harcamasın :)