İnstagram Ayakkabı Magzamız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanqerLine
    DanqerLine's avatar
    Erkek
    heza bunu yazdı

Hocam PM ile numara ile alakalı bir soru sormuştum gözünden kaçtı galiba. Orjinal kalıplarına göre mi yoksa bunlarda da kalıp fark ediyor mu? Ben netten ne zaman ayakkabı alsam numara olayından patlıyorum. Bu işi çözersek sipariş vereceğim inşallah.

Hocam 42 giyen bir arkadaşa gönderdik tam istedigi gibi olmuş 

sonra 43 giyen arkadas 44 istedi onada küçük geldi misal :)) 

Kalıplar orjinalleri ile aynı hocam 40 numara giydi bi arkadasda tam oldu 

sana ne desem bilemedim ama

ABONE OLUN BEYLER PARA KASACAZ : https://www.youtube.com/gecehayatimiz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    visualeffects
    visualeffects's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

oncekikle hayirli olsun, bir seyler almak isterdim eger gorebilseydim. sayfa neden gizli hocam? ben instagram kullanmiyorum fakat bazi seyler icin google uzerinden bazen instagramda satis yapan yerlere de bakiyorum. benim gibi olan bircok kisi vardir illaki, boyle cok potansiyel musteri kaybettirir.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanqerLine
    DanqerLine's avatar
    Erkek
    visualeffects bunu yazdı

oncekikle hayirli olsun, bir seyler almak isterdim eger gorebilseydim. sayfa neden gizli hocam? ben instagram kullanmiyorum fakat bazi seyler icin google uzerinden bazen instagramda satis yapan yerlere de bakiyorum. benim gibi olan bircok kisi vardir illaki, boyle cok potansiyel musteri kaybettirir.

HESABI AÇTIM HOCAM :) 

ABONE OLUN BEYLER PARA KASACAZ : https://www.youtube.com/gecehayatimiz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Alan kullanan oldu mu arkadaşlar?

www.kriptopedi.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek

Hocam şu adidas ın çok satanından alacam bir tane ama kalıplar nasıl acaba. Benim ayağım 41.5 gibi. bazı markalarda 42 oluyor bazılarında 41 falan. 

next next next install
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spynter
    spynter's avatar
    Erkek

Mürit neden ban yedi?

Indie Game Developer. Son oyunum; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SpektraGames.RealCarParkingParkingMaster
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek
    spynter bunu yazdı

Mürit neden ban yedi?

bir konuda yazı içerisine link gömmüştü. sitesinin tanıtımını yapıp link çıkarıyordu. o yüzden banlandı.

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spynter
    spynter's avatar
    Erkek

1 çift ayakkabı aldım. Kapıda ödeme ile ödemek istiyordum daha anlaşma yapılmadığını söyledi 1 hafta beklemem gerekiyordu. Ben de beklerim dedim fakar mürit bize bir güzellik yapıp ben sana ayakkabıyı göndereyim sen sonra havale geçersin dedi. Ayakkabı geldi kaliteli rahat duruyor bence. Sadece kalıbı büyük oldu geri gönderip bir düşük numarasını alacağım. 

Indie Game Developer. Son oyunum; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SpektraGames.RealCarParkingParkingMaster
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    herrero
    herrero's avatar
    Erkek

Güzel modeller var. Dükkan adresini paylaşırsanız Ankara'ya dönünce bir uğramak isterim. Hayırlı satışlar.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek

kullananlar yorumlarını paylaşsın da biz de karar verelim.

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
Toplam Hit: 95243 Toplam Mesaj: 186
ayakkabı shoe uygun ayakkabı