İnstagram Ayakkabı Magzamız
-
heza bunu yazdı
Hocam PM ile numara ile alakalı bir soru sormuştum gözünden kaçtı galiba. Orjinal kalıplarına göre mi yoksa bunlarda da kalıp fark ediyor mu? Ben netten ne zaman ayakkabı alsam numara olayından patlıyorum. Bu işi çözersek sipariş vereceğim inşallah.
Hocam 42 giyen bir arkadaşa gönderdik tam istedigi gibi olmuş
sonra 43 giyen arkadas 44 istedi onada küçük geldi misal :))
Kalıplar orjinalleri ile aynı hocam 40 numara giydi bi arkadasda tam oldu
sana ne desem bilemedim ama
-
oncekikle hayirli olsun, bir seyler almak isterdim eger gorebilseydim. sayfa neden gizli hocam? ben instagram kullanmiyorum fakat bazi seyler icin google uzerinden bazen instagramda satis yapan yerlere de bakiyorum. benim gibi olan bircok kisi vardir illaki, boyle cok potansiyel musteri kaybettirir.
-
visualeffects bunu yazdı
oncekikle hayirli olsun, bir seyler almak isterdim eger gorebilseydim. sayfa neden gizli hocam? ben instagram kullanmiyorum fakat bazi seyler icin google uzerinden bazen instagramda satis yapan yerlere de bakiyorum. benim gibi olan bircok kisi vardir illaki, boyle cok potansiyel musteri kaybettirir.
HESABI AÇTIM HOCAM :)
-
Alan kullanan oldu mu arkadaşlar?
-
Hocam şu adidas ın çok satanından alacam bir tane ama kalıplar nasıl acaba. Benim ayağım 41.5 gibi. bazı markalarda 42 oluyor bazılarında 41 falan.
-
Mürit neden ban yedi?
-
spynter bunu yazdı
Mürit neden ban yedi?
bir konuda yazı içerisine link gömmüştü. sitesinin tanıtımını yapıp link çıkarıyordu. o yüzden banlandı.
-
1 çift ayakkabı aldım. Kapıda ödeme ile ödemek istiyordum daha anlaşma yapılmadığını söyledi 1 hafta beklemem gerekiyordu. Ben de beklerim dedim fakar mürit bize bir güzellik yapıp ben sana ayakkabıyı göndereyim sen sonra havale geçersin dedi. Ayakkabı geldi kaliteli rahat duruyor bence. Sadece kalıbı büyük oldu geri gönderip bir düşük numarasını alacağım.
-
Güzel modeller var. Dükkan adresini paylaşırsanız Ankara'ya dönünce bir uğramak isterim. Hayırlı satışlar.
-
kullananlar yorumlarını paylaşsın da biz de karar verelim.