Internet Explorer 9 Beta Yayında
-
Holyzone bunu yazdı:
-----------------------------
XP'için olanı yok cidden, çok acayip =)
-----------------------------microsoft önce artık xp için destek vermeyeceklerini açıklamıştı. yani demek oluyor ki yeni çıkan sürümler xp yi desteklemicek yamaları çıkmicak :) elveda xp forever vista/7 :)
-
yerim ıe'sini 97 yi çıkarsa bile bi cacık olmaz. Opera bi sürüm atlatır gelir gçer, o derece boktan işleri..
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------
anlayamıyorum ya adam koskoca işletim sistemini yapıyor ama şu browserı 1 kere olsun doğru düzgün yapamadı. 4 gb ramli makinemde kilitlenip duruyor. çok yavaş açılıyor. sitelere girerken babam internet mi gitti dedi(8mb internet var) düşünün yani. adam bi opera gibi browser yapamadı çokmu zor?
-----------------------------Sen Firefox kullan da gör bakalım 4gb dinliyo mu.
Call of Duty oynarmışçasına ram tüketiyo :)
-
Ben Firefox kullanıyorum ve IE de kasıldıgı kadar kasılmıyor ve yavas deıl IE kadar...
Mozilla Firefox ;)
-
bok var yeni sürüm yapıyolar. mozilla vs ie çekişmesinde giren bana giriyor :D script yazarken illaki bi yeri birinde çalışsa öbüründe çalışmıyor.:S
-
Explorer a klin duyuyorum :-D
-
operayı denemeyenlerin söylediği klasik sözler :) aklınıza gelecek her tarayıcıyı denedim. ve opera en hızlısı her türlü geçer. bir tarayıcı evet acayip derecede farkettiriyor ama operada 1 özellik daha varki kotalılar için süper. opera turbo özelliği. araştırın derim hem kotanızdan tasarruf hem hızdan.
-
chrome derim
-
tam sürümü ne zaman cikacak bunun ? laptopda genede bi bakarim :D merak... chromeden babasi yok ie 100 ciksa nolur. :D
-
artık bitirseler şu ie furyasını da kurtulsak.Beş para etmeyen browserı yürüttülerde yürüttüler arkadaş.