Internet Explorer 9 Beta Yayında
-
Dün dünya betalar ve demolar günüydü heralde ipini koparan demosunu betasını çıkarttı
http://windows.microsoft.com/tr-TR/internet-explorer/download/ie-9/worldwide
buradan dosyayı çekebilirsiniz yüklemek biraz uzun sürüyor ayrıca internet bağlantısı gerektiriyor..
buda ss
http://hackworm.files.wordpress.com/2010/09/ie9betapreview.jpg
-
Explorer 9 mu hocam salla şu uyduruk browserı 19 çıksa ne olur..:D
-
Bill amca yaptıysa kullanırız kullanmasakta saygı gösteririz en azından bi ziyaret ederiz.
-
kişisel görüşüm : IE bana uzak microsofta yakın olsun.
-
XP'için olanı yok cidden, çok acayip =)
-
biloya saygımız var kullanmasak da indiririz.
-
dIE :)
-
Holyzone bunu yazdı:
-----------------------------
XP'için olanı yok cidden, çok acayip =)
xp yaptıkları yamalı eşşeğe döndü ondan yapmıyorlar artık -
anlayamıyorum ya adam koskoca işletim sistemini yapıyor ama şu browserı 1 kere olsun doğru düzgün yapamadı. 4 gb ramli makinemde kilitlenip duruyor. çok yavaş açılıyor. sitelere girerken babam internet mi gitti dedi(8mb internet var) düşünün yani. adam bi opera gibi browser yapamadı çokmu zor?
-
bu ne la :D Tasarımı başta güzel gözüktüde, çok sekme kullananlar için kötü. zaten xp için yok yani mal herifler %61lik kısmı atmışlar. xpdekiler ne kullanıcak? IE8 mi kullansınlar hala :D
Win7den bi eleman acid testi yapabilirimi bakalım ne kadar iyileştirme yapılmış :) -
x3uqm4 bunu yazdı:
bu ne la :D Tasarımı başta güzel gözüktüde, çok sekme kullananlar için kötü. zaten xp için yok yani mal herifler %61lik kısmı atmışlar. xpdekiler ne kullanıcak? IE8 mi kullansınlar hala :D
Win7den bi eleman acid testi yapabilirimi bakalım ne kadar iyileştirme yapılmış :)
-----------------------------95 puan veriyo.
@pcdoktor636 senin dediğin yavaş açılma bende olmadı aksine chrome'daki hızla aynı geldi(hem ilk açılışında hemde sayfalar açılırken). Zaten bununla ilgili testler yakında yapılır, o zaman kesin sonuçları görürüz.
Ayrıca tabların yerini hiç beğenmedim, adres çubuğunun yanına koymuşlar. Ama bunu da beta olmasına veriyorum. Yeni bi tasarım beğeniyorlar, relaese çıktığında kullanıcıların görüşlerine göre olması gereken yere geri dönücektir.
Fazla inceleyemedim fakat plugin desteği sanırım hala yok, işlevsellik olarak modern browserların seviyesine gelememiş. Ama adres çubunda arama olayları güzel olmuş.