Iphone 4S ,Galaxy S3 Ve HTC Kullananlar Keşke Dediğiniz Şeyler.
-
arkadaşlar bu 3 telefon arasında kaldım hepsinin son sürüm modelleri :))
Şimdi inceleme istemiyorum direk bu telefonu kullananlar
HTC kullanan biri keşke iphone olsaydı şunu yapbilirdim (htc de bu yok), yada samsung kullanan biri HTC olsaydı şu daha basitti.
Benim bir yazılımcı olduğumu düşünerek tavsiye veriniz.
IOS programlama yada Android üzerine yoğunlaşacağım bunuda bilmenizi istiyorum..
Yani pişmanlıklarınızı yazarsanız bende kendime göre düzenlerim . Senin pişmanlığın benim için önemli değil derim.
Elllemeler yapabilirim En doğru telefonu bulabilirim..
Destekleriniz bekliyorum
-
android pişmanlıktır.
-
Htc evo 3d kullanıyorum keşke galaxy s2 deki gibi usb host mode u rootsuz kullanabilseydim diyorum
ama yanlış anlaşılmasın pişman değilim :)
umarım doğru anlamışımdır isteğini
-
Arkadaşlar şu pişmanlıktır değil ya kullanan arkadaşlar az çok eksik şeyleri bulabilir.
Ne yapıyorsun ki ios mu kullanıyorsun android eksik diyorsun.
Yada neden android eksik, neyi yapmaya çalıştında eksiklği gördün.
Performans mı uygulamalarmı.. Çok fazla şarz mı yiyor bumu ne yani.
Benim üzerinde düşünebileceğim şeyler yazın lütfen.
Karar vermek çok zor sizden destek bekliyorum
-
IOS pişmanlıktır.
-
SharpShooter bunu yazdı:
-----------------------------android pişmanlıktır.
-----------------------------+ android te kullandım şuan ios (4s) kullanıyorum arasında müthiş farklar var android gerçekten pişmanlık asla stabil çalışmaz belki çok güçlü sistemlerde iyi performans verebilir ama asla bir ios olamaz birde jb yaptınmı oh mis.
-
SnipeTR bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar şu pişmanlıktır değil ya kullanan arkadaşlar az çok eksik şeyleri bulabilir.
Ne yapıyorsun ki ios mu kullanıyorsun android eksik diyorsun.
Yada neden android eksik, neyi yapmaya çalıştında eksiklği gördün.
Performans mı uygulamalarmı.. Çok fazla şarz mı yiyor bumu ne yani.
Benim üzerinde düşünebileceğim şeyler yazın lütfen.
Karar vermek çok zor sizden destek bekliyorum
-----------------------------abi android geyik bi işletim sistemi, en rahat google play store a girip görebilirsin.
ardından apple store a gir.
android aldığında olacaklar,
2 hafta kullanıcaksın, ardından sıkılıp rom kurucaksın, 2 hafta idare eder ondanda sıkılıp başk bir rom. defalarca rom kurup siliceksin :) sonra kendi egonu tatmin edicen lan ne güzel kurdum vs.
iphone aldığında adamlara hayran kalıp, app store da saatlerce gezip hangi konuda uygulama yok diye haftalarca arıcaksın ve bulamıcaksın :) sonra ufak bi uygulama ile bile ayda 3k $ kazanabileceksin vs
-
ben iphone ve samsung galaxy s1 arasında kalmıştım. samsung 485 euro, iphone 700 euroydu apple store da. fiyat çok önemli değildi ama yine de samsung u seçtim ve pek pişmanlık yaşamadım. baya şey yükleyince performansı çabuk düştü. aldığımda galax s II çıkmamıştı, yoksa onu alırdım. galaxy s IV çıkınca artık onu alırım :) kardeşime de htc evo 3d aldım.çift çekirdekli olmsı sebebiyle baya güzel ve ram i 1 gb hoş telefon.. biraz büyük tabii..
ben de android uygulamalar geliştiriyorum, android çok mesafe kat etti, kaynaklar çok. android market e uygulama koymak daha ucuz. bana android biraz daha sempatik geliyor. hani fabrika işçisi minur özkul ile fabrika patronu gibi android-iphone ilişkisi var :) ama android çok hızlı ilerledi yakında patron olacak, samsung patronluğunu ilan etti de sıra android de :)
-
SharpShooter bunu yazdı:
----------------------------------------------------------
Şimdi oldu eyw.
Böyle açıklayıcı şeyler bekliyorum yani
-
Iphone seçmemem için birkaç neden
-gerçek anlamıyla multitasking yok ben sıkça kullanıyorum bu özelliği torrent açıkken oyun oynuyorum yada video seyrediyorum
torrent indiriyor
-widget androidteki gibi widget yok ben ana ekranımdaki pil widgetından işte hava durumundan
friendstream widgetından çok memnunum
-Flash player mevzusu video izlediğimi belirtmiştim ve nerdeyse birçok sitede hala Flash player var (benim kullandığım)
Adroid 4.1de ne halt yicem bilmiyorum :(
-ekran küçük (umrumda değil uygulama bulma olayı araştırıp buluyorum gerektiğinde)
fakat androidinde eksik tarafları var
-google play hala çok kötü
-güncellemeler için çok bekliyoruz
-biraz daha stabil olsa güzel olacak
aklıma gelenleri yazdım
yapacağın programları satacaksan ios daha mantıklı duruyor popülerliği ve appstore bakarsak daha kazançlı
-
Android Pişmanlık Oğlu Pişmanlıktır :D
(En az 8-10 Androıd den sonra :)
((((( İphone 4s )))))