folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Iphone 4S ,Galaxy S3 Ve HTC Kullananlar Keşke Dediğiniz Şeyler.

Iphone 4S ,Galaxy S3 Ve HTC Kullananlar Keşke Dediğiniz Şeyler.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek

Cahillik pişmanlıktır. 

http://yigitdemirag.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

anubisx bunu yazdı:
    -----------------------------

Cahillik pişmanlıktır. 

Aynen aynen..

HTC yi saf dışı bıraktım.

Şu anda galaxy ve iphone arasında kaldım....

İphone biraz eskidi iphone 5 çıkacak diyorlar, ozaman piyasasıda iyice düşecek..

Ayrıca işlemci hızlarına bakarsak galaxy bu performansı çok daha iyi yakalamış ama onun yanında dokunmatiklik olarak iphone hespine basıp geçiyor.

Kullanış olarak yine iphone daha iyi diyorlar.

bilmiyorum o yüzden bu cahilliği başımdan atmam gerekiyor.

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek

Iphone 4S - Keşke şarj bittiğinde simkartımı başka telefonlara takabilsem ya da şarj aletini her gittiğim yerde bulabilsem. Onun dışında bir sıkıntı yok.

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

htc sensation aldım çok pişmanın android stabil değil gibi saçma sapan çalışıyor bütün uygulamalar uyumluda değil zaten ama biradere samsung galaxy note aldık çok güzel telefon 

www.yesilgrow.com - Growshop
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pawlow
    Pawlow's avatar
    Erkek

evo 3d kullanıcısıyım keşke bir anda fiyatı bu kadar düşmeseydi alalı 2 ay oldu kafayı yemek üzereyim :S

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

android stabil derken ne oluyor ? restart mı atıyor, donuyormu yada uygulamalarmı saçmalıyor ? 

İphone dada oluyor bu diyorlar...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

IOS  4S -- Güzel hoş ama daha ince olsa çok iyi olurdu.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Android romlardan 100 e yakın rom denedim. Sürüm ve modifiyeleri farklı tabi. ( cm7.1, cm7.2, cm9, exrom1, exrom2, orjinal romlar vs..)

Android cihazlarda rom değiştirmeyin. Satın aldığınızda üzerindeki orjinal rom u güncelleme çıktıkça güncelleyin yeter. Bence oldukça stabil çalışıyor.

Şarj konusunda android çok ta kötü değil. Eğer veri dolaşımı ve paket veri (internet) açıksa şarjınız doğal olarak çabuk biter. 1 gün bile gitmez. Bu iphone da da öyle. internet çok şarj harcar. Eğer interneti sadece ihtiyacın olduğu zamanlarda açıp kullanacaksan yada sadece wifi olan yerde kullanacaksan şarjı 2 günde gider. haberin olsun. Bunları ben denedim.

Ayrıca android cihazında yabancı uygulamaları çalıştır komutunu verdikten sonra ücretli premium pro programları da bedavaya kurar kullanırsın.

___________________________,

iphone4, 4s artık öğrenci telefonu diyebilirim. Herkesin elinde sıkça rastlarsın. Özellikle öğrencilerde !

Bence iphone 4, 4s tasarım olarak ideal, donanım olarak ta iyi derecede. Kullanılan malzeme harika, herşeyi güzel... Tek kötü yanı ios olması. ios sevemedim gitti.

iphone da zil sesi değiştirmek problemdir. ios ta link üzerinden müzik vs. bişey indiremezsin. Multi task özelliği sıkıntılı. bluetooth halen sıkıntılı. iphone a farklı bir cihazdan bir şey gönderip alamazsın. Bunları göze almalısın.

Android cihazlarda telefon hafızası büyükse pek sıkıntı yaşamazsın. Normalde ilk hevesten insan her uygulamayı kurmak istiyor. Android de çok fazla uygulama yükler kaldırırsan sık sık değiştirirsen zamanla işletim sistemin hantallaşır. Hafıza genişse hiç bişey olmaz haberin olsun.

________

Benim tercihim android dir. S3 al derim. Zaten android e biraz alıştıktan sonra android dışında sisteme sistem demezsin.

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

opusdei bunu yazdı:

eyw. sağol :)) 

Sanırım galaxy e dönüyorum hoş yurt dışından 1300 e de 4s buldum.

en kötü karar kararsızlıktan iyiymiş :)) 

Bu hafta biraz daha araştırıp bu konu çözmem lazım kafama taktım ya

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

bendece androıd pişmanlık neden dersen bır kac uygulama actıgımda donuyor uygulamaların hepsını kapatıyorsun ama arka planda calısıyor rootluyon garantıden cıkıyor deynek hesabına donuyor ama ıosda ıstedıgın kadar program ac donmaa denılen bırsey yok yaa androıdde msjlarda bıle kasıyor 

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
Toplam Hit: 3440 Toplam Mesaj: 33