Iphone 4S ,Galaxy S3 Ve HTC Kullananlar Keşke Dediğiniz Şeyler.
-
suhatuna bunu yazdı:
-----------------------------Android Pişmanlık Oğlu Pişmanlıktır :D
(En az 8-10 Androıd den sonra :)
((((( İphone 4s )))))
-----------------------------o zaman symbian pişmanlık oğlu x pişmanlık oğlu yani karesidir oda = torunudur ? :D
edit: ne dedim lan ben :S
-
android pişmanlıktır..
-
S3 almayı düşünürken 4S hediyesiyle buldum kendimi.. Gayet memnunum.. Sadece radyosu yok fm olarak.. benim için büyük bir eksik.. :)
-
bende ayfon düşünüyorum. size tuhaf gelicek ama utanıyorum kullanmaya. 2000 liralık telefon neme gerek diye düşünüp bi türlü almaya elim gitmiyo
-
umit bunu yazdı:
-----------------------------bende ayfon düşünüyorum. size tuhaf gelicek ama utanıyorum kullanmaya. 2000 liralık telefon neme gerek diye düşünüp bi türlü almaya elim gitmiyo
-----------------------------Bencede araba alıyon la ona :)
-
htc desire s kullanıcısıyım , rom atmadan içine 2.3.5 orjinal halıyle kullanıyorum inanılmaz ötesi memnunum ama bir iPhone 4s merakı sardı şu sıralar ki aklınız şaşar .)
-
hepsi guzeldir. android iyidir. asla rom felan yapmadim. her haltimi yerine getiriyor. tabi ios daha duzgundur ikiside gzeldir. syban dan iyidir. ios tek makineye program yaziyor bunu biliyoruz bu kadar ovmek sacma (:
-
Muzik kalitesi, arayuz kolayligi ve estetigi, eglenceli ve ise yarar uygulamalar. Eksigi ise FM Uygulama yok, BT yollama ve alma yok fakat 8$ gibi rakamla hallediliyor hem de stabil.
-
htc en büyük pişmanlıktır
-
iphone 4s al.