İphone 5 Geveysim İos6
-
Robinson_Crusoe bunu yazdıDrKeworks bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdıDrKeworks bunu yazdı
sokayım appleye. yaşasın samsung ve android. Bazı arkadaşlar iphonem olsun varsın çalışmasın demişler.. Okuyunca üzüldüm. Umarım at gözlüklerini birgün çıkartırlar
Eğri oturup doğru konuşmak lazım apple harici ürünlere ben sokayım esas iphone ipad varken geri kalan herkes eşşeğini geri bağlasın,
applenin sırf gösterişi ve marka değeri var diye hep tercih edildiğini, yazılımsal olarak androidin yanında tırt kaldığını nerdeyse herkes biliyor. Fiziksel olarak sağlam ürün ona bişey diyemem.
Telefondan anlayan adam android kullanır. Hava atmak isteyen adam ise apple kullanır. Ve ben bunları 2 adet İp4 1 adet de ip3s kullanmış biri olarak söylüyorum... çok şükür elma merakımı bırakıp araştırmaya koyulduktan sonra anladım
Kalite sitabillik ürün çeşitliliği (yazılımlar) destek vs.... apple her türlü üstün nasıl olurda android üstün dersin akıl alacak şey değil, ayrıca telefon ile hava atma nasıl oluyor o ne demek inan onu anlamış değilim,
sen telefon ile hava atmak nasıl oluyor o ne demek anlamış değilim yazmışsın ya.. daha sana yorum atmama gerek yok. Kolay gelsin :D
DrKeworks tarafından 12/Ara/12 18:34 tarihinde düzenlenmiştir -
soyle bırsey var ben bır androıd kullanıcısım bende ace var donması kasması normal arkadasta s3 var arada kasılıyor note 2 var oda aksılıyor donuyorr ne bu abı hangı ıphoneda gordunuz boyle bırsey elınızdekı androıdde 10 tane program ac ıkı tanede oyun ac bak ne oluyor kıtleyemezsın bıle ama ıphone oyle bırsey varmııı belkı uygulama ozellık olarak androıd daha ıyı ama ben telım hızlı olsun kasılmasın ıstıyorum arkadasım s3 degıl s13 bıle olsa kasılacaktırrr hızlı arama yapcam donup kalıyor sokayım teknolojısıne
-
mehmetcan bunu yazdıDestinatioN bunu yazdı

dikkatli okuyun
okuyamadım ben ne diyor anlatirmisin
simkart satiyor adam, iphone degil
-
DrKeworks bunu yazdıapplenin sırf gösterişi ve marka değeri var diye hep tercih edildiğini, yazılımsal olarak androidin yanında tırt kaldığını nerdeyse herkes biliyor. Fiziksel olarak sağlam ürün ona bişey diyemem.
Telefondan anlayan adam android kullanır. Hava atmak isteyen adam ise apple kullanır. Ve ben bunları 2 adet İp4 1 adet de ip3s kullanmış biri olarak söylüyorum... çok şükür elma merakımı bırakıp araştırmaya koyulduktan sonra anladım
Amatör olarak komedyenlikle ilgileniyorsun sanırım ahah.
İlk çıktığından beri S3 üm var (En iyi android telefon diye geçiyor an itibariyle) ama işimi göremediği için iPhone 4 kullanıyordum, şuan iPhone 5 ile karşılaştırmaya bile gerek yok, ios varken çakmasını kullanıp bir de tırt diye laf adan adam "telefon" dan anlıyor olabilir, ve çakma androidi kullanmaya devam edebilir, ama iPhone kullanan biri de onun bir "telefon" olmadığını bilir, yüksek yaşam standartlarına uyan ürünü tercih eder.
3. dünya ülkelerine kaktırılmaya çalışılan göz boyama aletleriyle Apple hiç bir zaman rakip olmamıştır.
-
trampfd bunu yazdıDrKeworks bunu yazdıapplenin sırf gösterişi ve marka değeri var diye hep tercih edildiğini, yazılımsal olarak androidin yanında tırt kaldığını nerdeyse herkes biliyor. Fiziksel olarak sağlam ürün ona bişey diyemem.
İlk çıktığından beri S3 üm var (En iyi android telefon diye geçiyor an itibariyle) ama işimi göremediği için iPhone 4 kullanıyordum, şuan iPhone 5 ile karşılaştırmaya bile gerek yok, ios varken çakmasını kullanıp bir de tırt diye laf adan adam "telefon" dan anlıyor olabilir, ve çakma androidi kullanmaya devam edebilir, ama iPhone kullanan biri de onun bir "telefon" olmadığını bilir, yüksek yaşam standartlarına uyan ürünü tercih eder.
3. dünya ülkelerine kaktırılmaya çalışılan göz boyama aletleriyle Apple hiç bir zaman rakip olmamıştır.
pardon da hangi işini görmüyor senin s3 ?
-
Son 4 yildir IOS kullanicisiyim hadi dedim Ipad almayayim bir tane Cin usulu tablet alayimda hem Android neymis ogrenelim hem de paramiz cebimizde kalsin diye heves ettim. Ainol Novo Flame adli cihazi arastirdim ki arastirmaz olaydim. Su program o ROM'a uyar mi? Turkce ROM var mi? Bu ROM stabil mi? Su ROM Google Play'de hata veriyor vs. vs. Daha Anrdoid'e gecmeden iptal ettim alma isini. Apple cidden cok iyi bu konuda. Suan icin yarisacak tek cihaz var Apple'in karsisinda o da Note II'dir. Bunun sebebide ekrani ikiye bolme, resim uzerinde kolay oynanabilme, dokunmadan kalem corrosunun calismasi vs. bunun disindaki cirt hirt tirt.
(Sahsi fikrim)
-
KaRaKuLe bunu yazdıpardon da hangi işini görmüyor senin s3 ?
Hiç bir işimi görmüyor desem? stabil olmayan, güven vermeyen, çakma olduğu her halinden belli arayüz, çöken browser uçan giden yazılar vs. vs. herşeyi geçtim, müzik dinlemek istiyorum en basitinden diyelim, içindeki müzik çalar dandik ötesi birşeydi, gidip en iyi müzik çalarları satın aldım denedim hiç biri beş para etmez 10 sene önce pc de kullandığım winamp benzeri şeyler çıktı, yanlız o anlayış değişti artık. Ses kalitesi berbat, ses seviyesi kulaklıklarımı karşılayamayacak kadar düşük. Ucuz ve kalitesiz malzeme herşeyden öte.
Milyon tane şey yazılır, aslı varken çakmasını kullanmam kısaca.
Sadece yazılım geliştirmek için test amaçlı kullanıyorum, onun haricinde çekmecede yatıyor kendisi.
-
trampfd bunu yazdıDrKeworks bunu yazdıapplenin sırf gösterişi ve marka değeri var diye hep tercih edildiğini, yazılımsal olarak androidin yanında tırt kaldığını nerdeyse herkes biliyor. Fiziksel olarak sağlam ürün ona bişey diyemem.
burda bir amatör varsa o da sensinki s3 sana fazla gelmiş belliki. Sen appleni kullanmaya devam et. Benim şahsi görüşüm "sikeyim appleyi"
-
break bunu yazdı
Son 4 yildir IOS kullanicisiyim hadi dedim Ipad almayayim bir tane Cin usulu tablet alayimda hem Android neymis ogrenelim hem de paramiz cebimizde kalsin diye heves ettim. Ainol Novo Flame adli cihazi arastirdim ki arastirmaz olaydim. Su program o ROM'a uyar mi? Turkce ROM var mi? Bu ROM stabil mi? Su ROM Google Play'de hata veriyor vs. vs. Daha Anrdoid'e gecmeden iptal ettim alma isini. Apple cidden cok iyi bu konuda. Suan icin yarisacak tek cihaz var Apple'in karsisinda o da Note II'dir. Bunun sebebide ekrani ikiye bolme, resim uzerinde kolay oynanabilme, dokunmadan kalem corrosunun calismasi vs. bunun disindaki cirt hirt tirt.
(Sahsi fikrim)
gidip gevey microsim ile jailbreak ile telefon sol tarafına dokununca şebeke gitme sorunu vs bilmem ne sikim ile uğraşırken hiç bu kadar şikayet etmiyorsunuz ama ?? gidip dandirik cihazlarda android denemişseniz bu sizin eksikliğiniz. Milyonlarca android kullanıcı saf bir siz akıllısınız aq
-
hahaaa asıl apple ve samsung çükümü yesinler microzort ve bokia varken :D