İphone 5 Geveysim İos6

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek
    Ekerci bunu yazdı

apple alanın kafasını sikim. apple sadece markası var.birisi baktıgında aaa apple diyor.play ve store yi karsılastıracak olursak play bin çeker.apple'da nerdeyse hersey ücretli.playda nerdeyse hersey ücretsiz.bi kere bu bile bi avantajdır.etrafımdaki herkes diyor apple almasaydım keske diye.

daha 1 hafta önce bi arkadaşım telefon aldı.apple mı alsam yoksa samsung mu diye.araştırdı gitti samsung galaxy aldı.cunku iphone'un hicbir özelliği yok artık.bi kere android bir telefonda, telefonun tamamını degistirebiliorsunuz.tamamen özgürsün.appleda sabitsin

kullanmayı bilmeyen adam almasın varsın hocam. sen niye kafasını skıyorsun milletin? isteyen istediği aleti kullanır. bnmde etrafımda herkes apple ürünleri kullanıyor hatta tavsiyet ettiğim kişiler her gördüklerinde teşekkür eder. memnun vaziyette şimdi ben androıd kullananın anasına bacısına küfür mü edeyim ne bu snn apple alıp veremediğin. git samsungla androidle yat uyu uykun gelmiş

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    SinusX bunu yazdı
    zumsuk bunu yazdı
    DrKeworks bunu yazdı
    Robinson_Crusoe bunu yazdı
    DrKeworks bunu yazdı
    DrKeworks bunu yazdı

sokayım appleye. yaşasın samsung ve android. Bazı arkadaşlar iphonem olsun varsın çalışmasın demişler.. Okuyunca üzüldüm. Umarım at gözlüklerini birgün çıkartırlar

Eğri oturup doğru konuşmak lazım apple harici ürünlere ben sokayım esas iphone ipad varken geri kalan herkes eşşeğini geri bağlasın, 

applenin sırf gösterişi ve marka değeri var diye hep tercih edildiğini, yazılımsal olarak androidin yanında tırt kaldığını nerdeyse herkes biliyor. Fiziksel olarak sağlam ürün ona bişey diyemem. 

Telefondan anlayan adam android kullanır. Hava atmak isteyen adam ise apple kullanır. Ve ben bunları 2 adet İp4 1 adet de ip3s kullanmış biri olarak söylüyorum... çok şükür elma merakımı bırakıp araştırmaya koyulduktan sonra anladım

Kalite sitabillik ürün çeşitliliği (yazılımlar) destek vs.... apple her türlü üstün nasıl olurda android üstün dersin akıl alacak şey değil, ayrıca telefon ile hava atma nasıl oluyor o ne demek inan onu anlamış değilim,

sen telefon ile hava atmak nasıl oluyor o ne demek anlamış değilim yazmışsın ya.. daha sana yorum atmama gerek yok. Kolay gelsin :D

Kurtulun şu eziklik psikolojisinden. KEndi kendinize psikoloji yaratmışsınız ; telefonla hava atmak isteyen apple alır diye kurtulamıyorsunuz.

Laptoplarda Macbook'un eline, macbook air ve iMac'in eline kimse su dökemez.

iPod'u saymıyorum bile.

iPad 'den daha sağlam, daha iyisi piyasada yok.

Bütün bunları göz ardı edipte adam sanki sadece hava atmak için almış psikolojisine giriyorsunuz.

--

Sizin yüzünüzden s3'ü bende ezik telefonu olarak görüyorum ne oalcak şimdi ? Etrafındaki başarılı, işi bilen adamları kıskanan ezikler gidip s3 alarak sırf ekranı daha büyük diye kendi kendini tatmin ediyor. Şimdi ne oldu ?

vay ezikler

edit:

çok ironik olmş

"burda bir amatör varsa  o da sensinki s3 sana fazla gelmiş belliki. Sen appleni kullanmaya devam et. Benim şahsi görüşüm "sikeyim appleyi" "

appleyi ney lan ? Amatör deyip daha okunuşu bilmiyorsun. 

3 senedir işletim sistemi işinde olan google ile 28 senelik yazılım-donanım geçmişi olan ; el bilgisayarlarında piyasasını elinde tutmuş bir şirketle karşılaştırıyorsun. Bi gitte sen amatörlüğünden kurtul bence.

slide to unlock (kaydırarak açın) olayını bile çözemeyip direkt iPhone'danm kopyalayan , arayüzü olduğu gibi iPhone'a benzeten google'dan bahsediyoruz.

Git windows phone'a bak ; arayüz farklılığı nasıl olur gör. Yuvarlak yerine kare yapıp, sayfa geçişlerini efektle yapınca google'ın benzersiz iş çıkarttığını düşünüyorsunuz. Geçin bu işleri.

ipod dışındakilere katılmıyorum. müzik konusunda evet çok iyi ama diğer konularda çalıntı diye bi olay yok 

2 gün önce linux'u savunupta sonra apple'a arka çıkmanda bir o kadar düşündürücü

Size anlatamıyorum galba ;

Linux dünyasındaki baskın olan şeyleri hala savunuyorum. O zaman iyi dediğim ne tür yönler varsa hala onlara iyi diyorum. 

Fakat;

sadece open office, microsoft office ve iLife uygulamalarına bakarak ; microsoft-linux-Apple arasındaki farkı net şekilde anlyabilirsiniz. Linux'u bırakmamın nedeni bu; Apple'ı desteklememin nednei bu.

Görsellik, tasarım ve kolay kullanım konusunda sıkıntıları var linux'un. Ubuntu LTS yani long term support yani görebileceğişn en kararlı ubuntu'yu kullandığım halde süreki çöküyor. En basiti ; 3-4 kez iPhone usb bağlantısı çekip taktığımda çöküyor. Bu en bsaiti. Evet gnome hatası olabilir ama gnome diğer UI'ler arasında en kararlısıydı.

Linux güzel bir dünya fakat ; lidere ihtiyaç var ve bu google olamaz. oracle belki ama google olamaz. Ne gibi lider ? Bir standart olması gerek. Bir linux standartı, kodlama standartı, tasarım standartı... Apple'da bu var. Kafa karıştırıcı etkenleri ortadan kaldırıyor. Yapacağın işi direkt olarak yapmanı sağlıyor.

2001 yılında microsoft kullanmaya başladıom ; 2001 yılından beri değişiklik olmadı mı hiç ? Yani linux'u savunuyorsam hep linux'u savunmam mı gerek ? Ne saçma bir düşünce. Android, eksik gördüğüm yanları 5 seneye kadar tamamlarsa ; android'e geçerim. Benim için illa Apple illa microsoft, linux diye kural yok.

Fakat şu bir gerçek ki; iPhone diğerlerinden çok daha sağlam performansa sahip, çok daha kararlı. Bugün instagram gibi firmalar sadece iPhone üzerinden dünyayı değiştirmeye başlıyor (whatsapp devamı geldi). Neden iPhone ? Whatsapp, angry bird, instagram gibi şeyler neden android'den popüler olmuyor neden iPhone ile başlayıp sonra büyüyor biraz sorgulamak gerek.

Bir şirketi, bir oluşumu yönlendirmek gerek. Linux dünyası gibi başı boş bırakılmamalı. Belirli standartları olmalı. Google bir anlamda bunu yapmaya çalışıyor ama daha çok yeni. ÜStelik tipik linux ürünü gibi. Kullanıcı deneyimi ve yenilik skinde değil. Tasarım sikinde değil, kullanışlı olması sikinde değil.

Dedim ya, slide to unlock olayını olduğu gibi kopyalayıp patent mevzusundan sonra 2 senede zor çözen şirket Google. Evet programlama kısmına yoğunlaşmış olabilirler ama resmi olarak 275 ürün destekliyor. Buda demek oluyor ki binlerce donanım kombinasyonu.

--

Onu geç samsungun sadece 55 akıllı telefonu var. Yani ar-ge için 55 telefon geliştimek laızm. Yani mantıklı olarak düşündüğünde; Apple sadece iPhone'a ağırlık veriyor. Fakat samsung onlarca telefona. Bu bile enerji kaybı.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek
    husnuweb bunu yazdı

iphone 4s ios5 jailbreakli kullanıyorum.

dünya üzerinde bu yazılım donanım bütününe sahip daha iyi bir telefon olduğunu düşünmüyorum.

iphone 5s çıkana kadar da değiştirmeyi düşünmem; zira iphone 5'in kapanması gereken eksiklikleri var.

ama zevkine bundan alabilirim :)

http://www.aliexpress.com/item/Freeshipping-NEW-Mobile-Phone-S3-i9300-Unlocked-Cell-Phone-3G-Smartphone-WIFI-GPS-8MP-Camera-4/597250405.html 

Aahah bu iyiymiş, çakmasına bile iPhone dan özenip ips panel koymuşlar ama orijinali dandik pentile teknolojisi, yakından baktığında ekranda noktacıklar gözüküyor.

Ehl-i Byte
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek
    Ekerci bunu yazdı

apple alanın kafasını sikim. 

Apple alan herkes de senin kafanı siksin o zaman, ben hariç.

Ehl-i Byte
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheIceberg
    TheIceberg's avatar
    Erkek

Cok fazla bos konusan insan var da, neyse. iOS 6'da jailbreaksiz cogu ihtiyacimi gormez, o yuzden hala 5.1.1'de tutmaktayim ipod touchi. ama androidde .apk dosyalarini netten indirip direk alete yukleyebiliyorsun, dertsiz tasasiz. hafizasi berbat bir alet degilse roota bile gerek yok androidde. iosta kesinlikle var, jailbreak olmasa istudiez pro gibi cok isime yarayan programlari kullanamam. dogrudur, apple urunleri daha stabil, takilma yok denecek kadar, ama mesela ios6 iphone 5inizin netini modem olarak acip ipadinizden baglanamazken ben dandik turkcell t20mden modem acip herhangi bir tabletimden internete metrobuste bile girebilirim. Her sistemin kendine gore bi avantaji var, bu kadar sidik yarisina girmenin alemi yok. Androidi de cok seviyorum, ozellikle modem ozelligi cok guzel, ipod touchimdan da asiri memnunum. Ikisi de guzel iste lan. Amma uzatiyorsunuz ya.

ios 6 untethered jailbreaki cikmadigi surece sikinti var. ciksa bile applein haritalari allahlik zaten ya, neyse.

dipnot: yakin zamanda tablet alacagim, zaten ipod touchim oldugundan ipade ihtiyacim yok, google nexus 10 alacagim mesela. yoksa ipadin ipod touchin buyuk ekranlisi olmak disinda bi seye yaradigi yok. yoksa iki isletim sistemi de candir. 

TheIceberg tarafından 13/Ara/12 01:45 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek
    TheIceberg bunu yazdı

Cok fazla bos konusan insan var da, neyse. iOS 6'da jailbreaksiz cogu ihtiyacimi gormez, o yuzden hala 5.1.1'de tutmaktayim ipod touchi. ama androidde .apk dosyalarini netten indirip direk alete yukleyebiliyorsun, dertsiz tasasiz. hafizasi berbat bir alet degilse roota bile gerek yok androidde. iosta kesinlikle var, jailbreak olmasa istudiez pro gibi cok isime yarayan programlari kullanamam. dogrudur, apple urunleri daha stabil, takilma yok denecek kadar, ama mesela ios6 iphone 5inizin netini modem olarak acip ipadinizden baglanamazken ben dandik turkcell t20mden modem acip herhangi bir tabletimden internete metrobuste bile girebilirim. Her sistemin kendine gore bi avantaji var, bu kadar sidik yarisina girmenin alemi yok. Androidi de cok seviyorum, ozellikle modem ozelligi cok guzel, ipod touchimdan da asiri memnunum. Ikisi de guzel iste lan. Amma uzatiyorsunuz ya.

ios 6 untethered jailbreaki cikmadigi surece sikinti var. ciksa bile applein haritalari allahlik zaten ya, neyse.

dipnot: yakin zamanda tablet alacagim, zaten ipod touchim oldugundan ipade ihtiyacim yok, google nexus 10 alacagim mesela. yoksa ipadin ipod touchin buyuk ekranlisi olmak disinda bi seye yaradigi yok. yoksa iki isletim sistemi de candir. 

dediklerin doğru hocam.

ayrıca iphone'u modem olarak kullanabilirsin, ayarlar-ağ-kişisel erişim noktası.

He is finding himself.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek
    husnuweb bunu yazdı
    TheIceberg bunu yazdı

dediklerin doğru hocam.

ayrıca iphone'u modem olarak kullanabilirsin, ayarlar-ağ-kişisel erişim noktası.

android'de hotspot var hocam kablosuz modeme dönüyor telefon hatta bir yazılım sayesinde birden fazla telefonun internetini tek internet olarak bile kullanabiliyosun hız konusunda çok fark ediyo 

www.yesilgrow.com - Growshop
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

bu neyin kafasıdır amk.

adamlar bi anlamadı gitti.

canlarım yavrularım sizin ipad iphone imac vs. dediğiniz şeyler tamamen yazılımda bitiyor.

sen gidip bir macbook'a windows 7 kurabiliyorsan yok işte ondan iyi donanım kimsede yok ondan sağlam kasa yok o yok bu yok diyemezsin.

apple dediğin şey (ipod vs. hariç) yazılımdan ibarettir. hea bu konuda da liderlerden biridir.

ama gidipte ben iphone daki donanımı macbook air deki donanımı hiç bi cihazda orda burda göremem diyorsan yanılıyorsun.

onlarda intel işlemci amd ekran kartından ibaret, casper laptopta da aynısını bulabilirsiniz.

bugun herkesin bok attığı o dokunmatik olayında gidin bakın lumia da synaptics dokunmatik kullanıyorum apple ürünleride da androidde.

aralarındaki tek farkları yazılım. 

gidip yazılım karşılaştırın hoş güzel. ama gidipte en iyi donanım ondadır daha iyisi yoktur vs. komik geliyor amk

baristbt tarafından 13/Ara/12 09:29 tarihinde düzenlenmiştir

http://www.leyladansonra.com/
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bamboocha
    bamboocha's avatar
    Erkek

hocam baltalamak gibi olmasın da gevey sim lock cok sorun cıkarıyor. bizzat deneyen biri olarak bi cırta yaramaz diyebilirim.

kızgın mermi namluda, azgın pipi donda durmazmış.derviş dervişe sırayla binermiş.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    SinusX bunu yazdı
    zumsuk bunu yazdı
    DrKeworks bunu yazdı
    DrKeworks bunu yazdı
    DrKeworks bunu yazdı

sokayım appleye. yaşasın samsung ve android. Bazı arkadaşlar iphonem olsun varsın çalışmasın demişler.. Okuyunca üzüldüm. Umarım at gözlüklerini birgün çıkartırlar

Eğri oturup doğru konuşmak lazım apple harici ürünlere ben sokayım esas iphone ipad varken geri kalan herkes eşşeğini geri bağlasın, 

applenin sırf gösterişi ve marka değeri var diye hep tercih edildiğini, yazılımsal olarak androidin yanında tırt kaldığını nerdeyse herkes biliyor. Fiziksel olarak sağlam ürün ona bişey diyemem. 

Telefondan anlayan adam android kullanır. Hava atmak isteyen adam ise apple kullanır. Ve ben bunları 2 adet İp4 1 adet de ip3s kullanmış biri olarak söylüyorum... çok şükür elma merakımı bırakıp araştırmaya koyulduktan sonra anladım

Kalite sitabillik ürün çeşitliliği (yazılımlar) destek vs.... apple her türlü üstün nasıl olurda android üstün dersin akıl alacak şey değil, ayrıca telefon ile hava atma nasıl oluyor o ne demek inan onu anlamış değilim,

sen telefon ile hava atmak nasıl oluyor o ne demek anlamış değilim yazmışsın ya.. daha sana yorum atmama gerek yok. Kolay gelsin :D

Kurtulun şu eziklik psikolojisinden. KEndi kendinize psikoloji yaratmışsınız ; telefonla hava atmak isteyen apple alır diye kurtulamıyorsunuz.

Laptoplarda Macbook'un eline, macbook air ve iMac'in eline kimse su dökemez.

iPod'u saymıyorum bile.

iPad 'den daha sağlam, daha iyisi piyasada yok.

Bütün bunları göz ardı edipte adam sanki sadece hava atmak için almış psikolojisine giriyorsunuz.

--

Sizin yüzünüzden s3'ü bende ezik telefonu olarak görüyorum ne oalcak şimdi ? Etrafındaki başarılı, işi bilen adamları kıskanan ezikler gidip s3 alarak sırf ekranı daha büyük diye kendi kendini tatmin ediyor. Şimdi ne oldu ?

vay ezikler

edit:

çok ironik olmş

"burda bir amatör varsa  o da sensinki s3 sana fazla gelmiş belliki. Sen appleni kullanmaya devam et. Benim şahsi görüşüm "sikeyim appleyi" "

appleyi ney lan ? Amatör deyip daha okunuşu bilmiyorsun. 

3 senedir işletim sistemi işinde olan google ile 28 senelik yazılım-donanım geçmişi olan ; el bilgisayarlarında piyasasını elinde tutmuş bir şirketle karşılaştırıyorsun. Bi gitte sen amatörlüğünden kurtul bence.

slide to unlock (kaydırarak açın) olayını bile çözemeyip direkt iPhone'danm kopyalayan , arayüzü olduğu gibi iPhone'a benzeten google'dan bahsediyoruz.

Git windows phone'a bak ; arayüz farklılığı nasıl olur gör. Yuvarlak yerine kare yapıp, sayfa geçişlerini efektle yapınca google'ın benzersiz iş çıkarttığını düşünüyorsunuz. Geçin bu işleri.

ipod dışındakilere katılmıyorum. müzik konusunda evet çok iyi ama diğer konularda çalıntı diye bi olay yok 

2 gün önce linux'u savunupta sonra apple'a arka çıkmanda bir o kadar düşündürücü

olum burdaki eziklerden biride sensin. Tutmuş yazımlara imla klavuzlarına bakarak adam yargılıyosun. apple'ın (bak epıl diye okudum yeterki işlemcin ısınmasın senin) 28 yıllık geçmişi var google yeni diyosun ama bilmiyorsunki google 28 yıllık başarıyı 5 yılda yakaladı. Bu noktadan sonra senin gibi bir ezikle laf dalaşına bile girmiyorum bas git

Cigu bigule :(
Toplam Hit: 5458 Toplam Mesaj: 43