Iphone 6 İle Bir Hafta ( Meğer Android Bir Hataymış )
-
@panxer madem ıyı dıyorsun ozaman soyle bakalım androidde arama otomatık kayıt ıcın callx kullanıyordum iphoneda ne kullanabılırım ?
-
student bunu yazdıdarkroques61 bunu yazdı
Beyler 6 alacağım ama şirketler için vergi iadesi durumu varmış. Konu hakkıdna bilgim 0. Annemin üzerine iş yaptığımız bir nakliyat şirketi var. Vergi ödüyor muyuz tam bilmiyorum genelde zarar çıkıyor da ödeniyorsa annemin üzerine faturalandırırsam vergi indirimi alabiliyor muyuz ?
şirket üzerine alırsan kdv sini şirkeyt kullanır , telefonun kdv hariç kısmıda gider gösterilir, % 20 de ordan indirim olur.Sana değil ama şirkete faydası olur.Annen o kdv yi ve vergi indirimini sana verir mi ? bütün mesele bu .
Bana verip vermemesi önemli değil vergi ödeniyor mu soramadım gerçi daha zarar gösteriliyor genelde de ödeniyorsa en azından kesinti olur ben parayı her türlü alırım onda sorun olmaz :D
-
http://www.youtube.com/watch?v=ByrchSHTEKg
Apple cihazlarında darbe noktalarını iyi dengeleyemiyor. Mesala Samsung bu konuda çok iyi. iPhonelar en ufak bir yere düşüşte ekran çıt gidiyor. iPhone 6 ekranı hafif bombeli yaparak daha beter yapmışlar. Aynı hatayı HTC ve Nokia'da yapıyor.
mkyb tarafından 30/Kas/14 22:05 tarihinde düzenlenmiştir -
ne alaka ya telefon bu hınt kumasımı.arkadasta var kapanıp duruyo,bataryası bır gun bıle gıtmıyo neyın dalgası bu:)
-
albertinajeffley bunu yazdı
ne alaka ya telefon bu hınt kumasımı.arkadasta var kapanıp duruyo,bataryası bır gun bıle gıtmıyo neyın dalgası bu:)
Lan diyorum bu konu taa Ne zaman açılmıştı negüzel hortlaşmışsın konuyu 😄
-
hipokondriyak bunu yazdı
@panxer madem ıyı dıyorsun ozaman soyle bakalım androidde arama otomatık kayıt ıcın callx kullanıyordum iphoneda ne kullanabılırım ?
androidin vazgeçilmezi, ihtiyacına yönelik istediğin app yi google play de bulabilmektir hocam :)
yoksa kim napsın androidi.
-
moustache bunu yazdıalbertinajeffley bunu yazdı
Lan diyorum bu konu taa Ne zaman açılmıştı negüzel hortlaşmışsın konuyu 😄
tarıhe bakmadm:)
-
olm şu konuyu görmek istemiyorum artık bu sitede ya, engelleme büyüsü kodu felan yokmu.
holyşef plz ban
-
hocalar çok fazla arama kayıt programı var ancak denemedim hiç birini.
hem android hem ios kullanan biri olarak son görüşüm
LAPTOP = LENOVO
MASA ÜSTÜ = iMAC
TABLET = TAB S (samsung )
TELEFON = iPHONE
AKILLI SAAT = MOTOROLA 360 & APPLE WATCH
yani telefonda apple tablette samsung bilgisayarda lenovo bana göre bu işin günümüzdeki kralları.
Fan olmaya gerek yok paranızın yettiğini alın. Param yoktu golf alamadım polo aldım mesela...
İşim gücüm teknoloji aldıysak var bi bildiğimiz :)
not : wp nin aq size birşey olmasın.
PanxeR tarafından 28/Oca/15 16:57 tarihinde düzenlenmiştir -
PanxeR bunu yazdı
hocalar çok fazla arama kayıt programı var ancak denemedim hiç birini.
hem android hem ios kullanan biri olarak son görüşüm
LAPTOP = LENOVO
MASA ÜSTÜ = iMAC
TABLET = TAB S (samsung )
TELEFON = iPHONE
AKILLI SAAT = MOTOROLA 360 & APPLE WATCH
yani telefonda apple tablette samsung bilgisayarda lenovo bana göre bu işin günümüzdeki kralları.
Fan olmaya gerek yok paranızın yettiğini alın. Param yoktu golf alamadım polo aldım mesela...
İşim gücüm teknoloji aldıysak var bi bildiğimiz :)
not : wp nin aq size birşey olmasın.
APPLE WATCH i nerede kullandin haci?
kullanmadiginiz cihazlarla ilgili bu kadar nasil emin olabiliyorsunuz?