İphone Güç Tasarrufu
-
ekran ışığının otomatik yapıyorum faydasının görüyorum
-
sade yazışmalarda edge açın bence hızlı işlemler için 3G açılabilir.
-
ben sadece gerektiginde aciyorum netimi ve baya yetiyor gercekten guzel tespit
-
3g+wifi+bluetooth 7/24 açık valla kapatma gibi bir lüksüm yok, o yüzden her aşkam şarjda,
Edit:Ekran parlaklığıda en yüksekte,
Robinson_Crusoe tarafından 31/Ağu/13 20:29 tarihinde düzenlenmiştir -
madrew bunu yazdı
inceliğyle övünen, ekran çözünürlüğüyle övünen telefonlar alıp kapakla, güç tasarrufunda kullanıyoruz amk
ben de anlamıyom onu, zarla zorla bi ekran filmi taktırdılar onu da çıkardım, sürekli de şarjda telefon :) boş zamanlarında şarj oluyo işi ne :/
-
unbalanced bunu yazdı
wifi daha çok güç harcar 3g ye nazaran. bir de ek olarak ekran parlaklığı önemli, ben genelde çok parlak kullanmıyorum, çok düşüğün bir-iki seviye üstü yetiyor. teşekkürler bilgiller için
ekran bende genelde ortalarda kullanıyorumda, 3g bende çok deli harcıyo wi-fi ya göre.. evde sürekli wi-fi açık zaten , işteyken ikiside kapalı.. 1 gün gidiyo öyle.. ama 3g açık olmayagörsün, azın ediyo hemen şarjın
-
Wifi ve 3g zırt pırt aç kapa yaparsanız daha fazla yer, ek olarak Bataryayı en fazla yiyen 3g deyyusu sonra ekran, zira ekran 3g ye göre sürekli açık değil ama açık olduğunda parlaklık ne olursa olsun yine çok yer.
-
unbalanced bunu yazdıDarkFall bunu yazdı
hocam bunu zaten biliyoruz, 3g siz iphone iphone degildir. bende 3g full acil 1 gun rahat gidiyor, baya oynuyorum yalniz.
senin arastirman, sadece aramaya cevap vererek kac saat gittigi sanirim :) ama buda guzel bir sure.
ayrica 3g wifi dan daha fazla harcar..
iphone da denemedim ama androidde bunu denedim. wifi yi kullandığımda 3-5 saat gidiyor, ama 3g li 1 gün dayanıyor rahatlıkla..
edit: yabancı forumlara baktım da genelde 3g daha fazla yer diyor, ilginç..
cihazdan cihaza farkediyo o, quallcomm islemcili aletlerde wifi daha fazla sarj yiyo mesela.sanirim antenlerle chipsetler le alakali
-
2000 TL ye telefon yap git 1450 mah pil koy. Amk bu elma kurdunun.
-
valla 3g çok fena abanıyor telefona. ama wifi fena değil 3g ye nazaran daha çok süre veriyor.