folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İş Başvuruları Ve Geri Dönüş Hakkında.

İş Başvuruları Ve Geri Dönüş Hakkında.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vgozacik
    vgozacik's avatar
    Erkek

Agalar 2 ay önce işten ayrıldım ortalama 100 yere başvuru yapmışımdır dönen sayısı max 10-15 genel olarak şirketler kariyerden ilan açıyor birebir şartlara uymama rağmen kimse dönmüyor bu aralar şirketler mi düşüşte yoksa ilanları sadece cv toplamak için mi açıyorlar anlamış değilim merak ettim aceba benim gibi uzun süredir bir yerlere başvuru yapıp hiç sonuç almayanlar var mı ?

dünya boştur looo
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek

Hemen hemen her sektorde isler cok durgun hocam ondandır. Fırıncı agliyordu gecen gun aq. 

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Bence o tarz ilanlar genelde personelleri daha ucuza daha zor şartlarda tutmak için planlıyorlar.Yani siz giderseniz bakın ilan verdik onlar gelir piyasada çalışacak cok adam var gibi gibi..işinolsun uygulaması var bir ilan veriyorum yüzlerce başvuru alıyorum.

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdem358
    erdem358's avatar
    Erkek
    SaNaL_AjaN bunu yazdı

Bence o tarz ilanlar genelde personelleri daha ucuza daha zor şartlarda tutmak için planlıyorlar.Yani siz giderseniz bakın ilan verdik onlar gelir piyasada çalışacak cok adam var gibi gibi..işinolsun uygulaması var bir ilan veriyorum yüzlerce başvuru alıyorum.

O konuda haklısın onların ben te aq (patronların)

Yav he he
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek
    vgozacik bunu yazdı

Agalar 2 ay önce işten ayrıldım ortalama 100 yere başvuru yapmışımdır dönen sayısı max 10-15 genel olarak şirketler kariyerden ilan açıyor birebir şartlara uymama rağmen kimse dönmüyor bu aralar şirketler mi düşüşte yoksa ilanları sadece cv toplamak için mi açıyorlar anlamış değilim merak ettim aceba benim gibi uzun süredir bir yerlere başvuru yapıp hiç sonuç almayanlar var mı ?

Avrupa'da da durum çok farklı değil. Felaket bir arz talep dengesizliği var gibi duruyor 

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Meslek nedir

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vgozacik
    vgozacik's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı

Meslek nedir

Hocam 7 sene eczacı teknisyeniydim 5 yıldır da ecza deposunda satış ve plasiyerlik yapıyordum satış pazarlama ustalık belgem mevcut genelde satış ile ilgili tüm işlere başvuruyorum

dünya boştur looo
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelayvaz
    Kelayvaz's avatar
    Erkek

Durum aynı mühendis ve idari amir olarak iş arayışımız var ama uzun süredir biz sizi arıcazdan öte gidilmedi. Dönende bedavaya çalıştırmaya çalışıyor

下面的注释包含自解压脚本命令 | Suskunluk yasasi..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

11 aydır iş arıyorum çalıştğım işyerinden ayrılmak için..

başka senelerde de iş arayışlarım olmuştu ama ben hayatımda bu kadar uzun süre iş aradığımı, bu kadar az ilan ve cv görüntüleme olduğu başka bir dönemi hatırlamıyorum.

Yeni iş ilanı sıfıra yakın. aynı ilanlar dönüp duruyor ilan veren yok, kazandığımızın altında rakamlar yazsak bile çok buluyorlar işverenler beleşe adam arıyor.

sektör hakikaten bitmiş durumda, iş kaybedenin iş bulması çok zor.. 

Cigu bigule :(
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antichrist
    antichrist's avatar
    Erkek

hocam piyasa durgun. ayrıca senenin belli dönemlerinde işten çıkış / işe alım trendi artan bir zamanlama var, şu an o dönemlerden birisi değil yılbaşından sonra özellikle ocak zammından sonra şubat-mart gibi artıyor örneğin. ilanların çoğu havuz oluşturma niyetiyle açılıyor. bazılarında ise IK kültürü denen bir olay yok. olumsuz dönme diye bir lügat çoğu yerde yok. 200-300 başvuru yapıp dönüş alamayan da var maalesef. tek kaynak değil de linkedin, kariyer gibi yerleri ayrı ayrı denemek lazım.

|~_~|
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vgozacik
    vgozacik's avatar
    Erkek
    antichrist bunu yazdı

hocam piyasa durgun. ayrıca senenin belli dönemlerinde işten çıkış / işe alım trendi artan bir zamanlama var, şu an o dönemlerden birisi değil yılbaşından sonra özellikle ocak zammından sonra şubat-mart gibi artıyor örneğin. ilanların çoğu havuz oluşturma niyetiyle açılıyor. bazılarında ise IK kültürü denen bir olay yok. olumsuz dönme diye bir lügat çoğu yerde yok. 200-300 başvuru yapıp dönüş alamayan da var maalesef. tek kaynak değil de linkedin, kariyer gibi yerleri ayrı ayrı denemek lazım.

Valla reisim linkedin,kariyer,işkur,işin olsun ayrıca whatsapp kanallarını da takip ediyorum yine de bişey çıkmıyor.

dünya boştur looo
Toplam Hit: 3061 Toplam Mesaj: 41
i̇ş i̇şbaşvuru geridönüş