folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İş Başvuruları Ve Geri Dönüş Hakkında.

İş Başvuruları Ve Geri Dönüş Hakkında.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bhttnfndk
    bhttnfndk's avatar
    Erkek

Depolama lojistikte Samsun için bakınıyorum bende ilk defa bu kadar durgun önceden ilanlar arasında eleme yapardım şimdi ilan yok :D 

Göktürk'ün babası
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Hocam bir çok sebebi olabiliyor.

1- Ellerinde CV havuzu tutuyorlar.

2- Bu cv toplama ve analiz süreci de onlar için iş, personel alınmayacaksa bile yapabiliyorlar bunu.

3- O kadroya alınacak kişi bellidir ama yinede süreci bu şekilde ilerletebiliyorlar.

4- Personel aranıyor, sen kriterkete uyuyorsun ama yetenekleri senden daha iyi olan ve işe başvurmuş olan farklı bir kişi ile süreci ilerletiyor olabilirler.

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pirefosyönel Üye
    Queltos
    Queltos's avatar
    Erkek

100 başvuru yapıp 10-15 geri dönüş alıyorsan bence gayet iyi :) Özellikle yazılım sektörü o kadar kötü durumdaki tüm kriterler karşılandığı halde 400-500 başvuru yapıp da 10 geri dönüş alamayanlar var.

The brightest flame burns quickest!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vgozacik
    vgozacik's avatar
    Erkek
    Queltos bunu yazdı

100 başvuru yapıp 10-15 geri dönüş alıyorsan bence gayet iyi :) Özellikle yazılım sektörü o kadar kötü durumdaki tüm kriterler karşılandığı halde 400-500 başvuru yapıp da 10 geri dönüş alamayanlar var.

Hocam satış pazarlama ve plasiyerlik üzerine yıllarca deneyimim bulunmakta ve satış pazarlama ustalık belgem mevcut en kötü turkcell vodafoneye kadar başvurdum onlardan bile ses seda yok :)

dünya boştur looo
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    vgozacik bunu yazdı
    zeybekustasi bunu yazdı

Meslek nedir

Hocam 7 sene eczacı teknisyeniydim 5 yıldır da ecza deposunda satış ve plasiyerlik yapıyordum satış pazarlama ustalık belgem mevcut genelde satış ile ilgili tüm işlere başvuruyorum

hocam istanbulda isen CV ni paylaşırmısın özelden.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vgozacik
    vgozacik's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı
    vgozacik bunu yazdı
    zeybekustasi bunu yazdı

Meslek nedir

Hocam 7 sene eczacı teknisyeniydim 5 yıldır da ecza deposunda satış ve plasiyerlik yapıyordum satış pazarlama ustalık belgem mevcut genelde satış ile ilgili tüm işlere başvuruyorum

Diyarbakırda yaşıyorum reisim.

dünya boştur looo
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    vgozacik bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı
    vgozacik bunu yazdı
    zeybekustasi bunu yazdı

Meslek nedir

Diyarbakırda yaşıyorum reisim.

Oradan eski eczacı kalfası, şimdinin öğretmeni vardı. Adı aklıma gelmedi. @kreyzi olması lazım.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gremlin
    gremlin's avatar
    Erkek

Ben 3 aydır sabit bir iş olabilir belki diyerek başvuru yapıyorum 100 den fazla... hiç geri dönüş yok. Farklı siteler üzerinden hepsi. Yaptığım işte aranan kalifiye biriyim. Düşük maaşa bile geri dönüş yok. Bitmiş durumda. Bence cv topluyorlar. 

İstanbul da bakıyorum. Çalışmam şart değil. Uzaktan iş tam mesai part time hicbirsey yok. Cv dolu benim. Tecrübe muhtemelen çok az kişide... referans ta çok. 

gremlin tarafından 04/Kas/25 17:46 tarihinde düzenlenmiştir

imza.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

Şu anda çok zor bir dönemden geçiyoruz. Kapitalist sistemin, aslında modern bir kölelik düzeni olan çarklarının artık dönmediği, belki de sona geldiğimiz bir noktadayız ( bunada denk gelmiş olabiliriz) . Kendi insanlarımızın yüzde 60-70’i hizmet sektöründe çalışıyor. Her şey o kadar anlamsız ki... Neden çalıştığımızı, neden başkalarının işlerini yapmak için başkalarının yerlerinde zaman harcadığımızı anlamıyorum.

Mesela bu kadar şehirleşmenin sebebi ne? Yüksek katlı binalar, beton yığınlari Sanki yer mi kalmadı mk milyonlarca insanı gettolara tıktılar?

ZalımMadam.10.07.24
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vgozacik
    vgozacik's avatar
    Erkek
    AslanAmca bunu yazdı

Şu anda çok zor bir dönemden geçiyoruz. Kapitalist sistemin, aslında modern bir kölelik düzeni olan çarklarının artık dönmediği, belki de sona geldiğimiz bir noktadayız ( bunada denk gelmiş olabiliriz) . Kendi insanlarımızın yüzde 60-70’i hizmet sektöründe çalışıyor. Her şey o kadar anlamsız ki... Neden çalıştığımızı, neden başkalarının işlerini yapmak için başkalarının yerlerinde zaman harcadığımızı anlamıyorum.

Mesela bu kadar şehirleşmenin sebebi ne? Yüksek katlı binalar, beton yığınlari Sanki yer mi kalmadı mk milyonlarca insanı gettolara tıktılar?

Kral sen olayı çok globalleştirdin sanki ahhahahahha

dünya boştur looo
Toplam Hit: 3085 Toplam Mesaj: 41
i̇ş i̇şbaşvuru geridönüş